Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור-סיוט של גריטה (אזהרה, חפירה!)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על העיכוב בתשובה.

הוא כעס שפניתי במכתב תלונה מפורט כ"כ ל"תפוצת נאט"ו" ולתקשורת, וטען שהמכתב מתואר כאילו עברתי מסכת טרטור של חודשים בעוד שמדובר היה בימים בודדים בלבד. בנוסף הוא אמר שיש במכתב דברים הגובלים בהוצאת דיבה (כמו החלק שהוא סירב לדבר איתי טלפונית. לדבריו הוא היה בישיבות ולא יכול היה לקבל את השיחה באותו זמן). הוא גם אמר שיעביר את המכתב לטיפול המחלקה המשפטית שלהם, אבל אח"כ הוא נרגע קצת כשסיפרתי לו את הצד שלי של הדברים, ובסופו של דבר כאמור עזר לי לקבל את האישור המיוחל - כך שמבחינתי זה האדם הראשון (והיחיד) בפרשה הזו שהקשיב לי ופעל בהגיון.

לגבי YNET, הם לא חזרו אלי לאחר שיחת הטלפון ולאחר שהעברתי לבקשתם את כל הפרטים בכתב. או שהם ירדו מהנושא או שהם מחכים לתגובות של הגורמים הרלוונטים.

אגב, ביום חמישי בערב התקשרה אלי מישהי ממחלקת פניות הציבור במשרד הרישוי והשיחה התנהלה בערך כך:

היא: קיבלתי את המכתב שלך, ואני לא מבינה. בוודאי שניתן לגרוט רכב שעבר תאונה!

אני: זה מה שאמרתם לי, אבל כשהגעתי לאתר הם לא הסכימו לקבל את הרכב.

היא: מה זאת אומרת?! אין להם זכות לעשות כזה דבר! התנאי היחיד שצריך להתקיים זה רישיון רכב בתוקף.

אני: אז אני מסביר לך שיש לכם איזשהו כשל בתקשורת כי כשמגיעים לאתר הם לא מקבלים את הרכב.

היא: אין כזה דבר, זה בכלל לא לשיקול דעתם. אני אדבר איתם.

בקיצור, הבנתם את הרעיון... חלם זה כאן.

פורסם

ממש חוצפה מצדך שמטרטרים אותך רק "כמה ימים" וכבר אתה מתלונן !

ישנם אנשים ששנים זועקים ולא פונים לשום אמצעי תקשורת, אז אתה צריך ללמוד לחכות בתור..

ועכשיו ברצינות, זה מסריח שרכב שעובר גריטה צריך להיות תקין קוסמטית. אני יכול להבין שידרשו ממך אישור שהרכב לא ידרש/נדרש לבדיקה כלשהי במשטרה עקב התאונה אבל סירוב בניגוד לנהלים ברורים זה בפירוש מריח כאילו יש מי שגוזר קופונים פה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני גרטתי סובארו ג'סטי , באיזור תעשיה סגולה בפ"ת.

הסובארו הייתה אחרי תאונה רצינית, הרדיאטור היה שבור ל 2, המכסה מנוע עקום לגמרי והפגוש הקדמי שבור לחלוטין כמו גם הפנס הקדמי.

לא עשו לי שום בעיות, ציק צק כתבו על השמשה בטוש "לגריטה", בדקו מספר מנוע ושלדה ושלחו אותי לדרכי.

פורסם

זה היה בשנה שעברה?

הבנתי שבהתחלה הם ממש היו מקבלים כל רכב שנכנס, לא משנה באיזה מצב הוא, והנהלים ה"חדשים" נכנסו אח"כ.

פורסם
לך תדע בטח בעל הגריטה עובד עם בעלי חלקי חילוף ובמקום לגרוט הוא מפרק לחלקים או חלק ממנו כן גורט

הכל יכול להיות! מי אמר שיש על זה פיקוח?

בוודאי, זה ידוע. המדינה הרי משלמת לבעל הרכב 3,000 ש"ח מה אתה חושב שהרווח של בעל מגרש הגריטה? הוא מוכר את מה שהוא יכול ואת הייתר הולך לברזל. כמובן שאת המנוע אי אפשר למכור (או ככה אני חושב לפחות) שהרי הרכב מורד מהכביש ורק אהבל ישים במכונית שלו מנוע שאין לו רשיונות. לא זוכר איפה ראיתי, כנראה באתר של משרד התחבורה. הם בפירוש משתמשים גם במילה מיחזור ושימוש חוזר. לפי הבנתי מיחזור זה גם שימוש חוזר במכוניות אחרות.

חבל מאוד שלא עושים את זה למכוניות גם בנות 15. יש לי איזה גרוטאה שאני מחכה בכיליון עיניים שתגיע לגיל 20.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...