Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי דומיין נוסף שקשור לתחום של האתר שלי.

איך/איפה אני מבצע הפניה של הדומיין החדש שנרכש לאתר הקיים שכבר רץ כמעט שנה?

הבנתי שיש דבר כזה "הפניה 301" אבל לא הבנתי איך בפועל מבצעים או משתמשים בקוד/פקודה הזאת.

אודה על עזרה בעניין.

י.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הרבה שנים לא התעסקתי עם זה ישירות אבל אם אני זוכר נכון

תגובה 301 זו תגובה שמיצר השרת עצמו ברמת פרוטוקול ה HTTP וצריך להגדיר את ה IIS או אפאצי או מה שאתה לא משתמש בו להגיב ככה לבקשת GET דרושה התערבות בניהול השרת וזה לא משהו שתמיד נותנים.

אופציה אחרת היא להחזיר דף אינטרנט רגיל (תגובה 200) כשבתוך הקוד של הדף יש "זריקה" לכתובת אחרת, זה משהו שהרבה יותר קל לעשות לבד בלי בקשת טובות ממנהל הסרבר.

אלה שתי אופציות שונות שתעבוד.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

ב DNS של הדומיין החדש

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
ב DNS של הדומיין החדש

ושם אני פשוט רושם את השם של הדומיין שאני רוצה שהכתובת תפנה אליה?

או יותר נכון את הפרטים של השרת שעליו מאוכסן האתר הרלונטי?

(כמו שעשיתי כאשר הפעלתי את הדומיין של האתר כיום?)

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
אתה יוצר A RECORD (או משנה את הקיים) לכתובת ה IP של האתר שלך.

באתר שלך אתה צריך שיוסיפו BIND ב IIS שמפנה מהדומיין הזה לאתר שלך.

בהצלחה.

יוסיפו - הכונה תוסיף :)

מאחר והאתר הוא בבניה ותפעול מלא שלי יעזור מאד אם תפנה אותי לשורת הקוד המלאה והיכן צריך למקם אותה בשורות הטקסט של הדף (ובאיזה דף - זה שאבחר בו?).

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

IIS או אפאצ'י אלו שרתים

אתה צריך להגדיר שם, לא מדובר על הדפים עצמם

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

למה להתחיל להסתבך עם פקודות REDIRECT וקשקושים מיותרים? נכנסים להגדרות הDNS של כל דומיין ומפנים לכתובת שרת האחסון שלך, לאחר מכן מגדירים בתוכנת הניהול של שרת האחסון שלך (CPANEL) באזור ניהול הדומיינים ומקשרים גם את הדומיין החדש לתיקייה המתאימה בשרת.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם הוא מחזיק ב IP קבוע שממנו הוא מתפעל את האתר שירשום את ה IP שלו ב DNS על שני השמות שיש לו ואת האתר הקיים יכוון לענות ללא קשר לדומיין שרשום בבקשה, זו אפשרות.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

DRORZI - אם ה דומיין לא רשום ב CPANEL (או ידנית ב BIND ב IIS) - הוא לא יגיע לאתר שלו.

בהתחשב שמדובר על HOSTING כמובן ויש כמה אתרים שמפנים לאותה כתובת (וה IIS מתעל אותם לאתר הנכון)

פורסם

תודה על התגובות המקצועיות!

במסגרת היכולות והידע (המוגבל שלי כנראה) ההצעה של WOLF כנראה הכי ישימה מבחינתי.

"הבעיה" היחידה היא שהעלאה של כל דומיין נוסף בשרת המאכסן (שאני מאד מרוצה מהם אגב) עולה 15$ בערך.

בכל מקרה לא משנה איזה פתרון אבחר אני מעדיף ללמוד את הנושא היטב - לא ממש מתחשק לי לדפוק את האתר שכבר קיים ועובד לא רע.

לפחות הדומיינים שקניתי כבר שלי :wink:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

תעבור שרת.. יש הצעות מעולות בחברות מסוימות, למשל השרת בו אני מאחסן אתרים עולה פחות לחודש, ללא הגבלה על כתובות דומיין, אימיילים, נפח תעבורה גדול מאוד ונפח אחסון שאני לא אמלא אותו גם עוד כמה שנים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מה המטרה של הפניית שני שמות דומיין לאותו אתר אינטרנט? האם מדובר בהחלפת שם הדומיין?

אם לא מדובר בהחלפה, אתה מציג בפני מנועי החיפוש שני אתרים זהים תחת שמות דומיין שונים ומבחינת מנועי החיפוש, זהו תוכן משוכפל אשר אינו חביב עליהם בלשון המעטה.

תשקול היטב את ההשלכות של זה מבחינת SEO. אל תעשה צעד פזיז שיהיה בעוכריך.

פורסם
מה המטרה של הפניית שני שמות דומיין לאותו אתר אינטרנט? האם מדובר בהחלפת שם הדומיין?

אם לא מדובר בהחלפה, אתה מציג בפני מנועי החיפוש שני אתרים זהים תחת שמות דומיין שונים ומבחינת מנועי החיפוש, זהו תוכן משוכפל אשר אינו חביב עליהם בלשון המעטה.

תשקול היטב את ההשלכות של זה מבחינת SEO. אל תעשה צעד פזיז שיהיה בעוכריך.

המטרה היא חד משמעית להשתמש ב- 2 או 3 דומיינים ולנתב אותם לאותו אתר...

הנה פתרון אפשרי שקפץ לי פתאום -

בשביל לא להסתבך והכי חשוב לא לפגוע באתר כפי שהוא כיום.

במסגרת הכלים המוגבלים שאני יודע -

לדומיין החדש לבנות עמוד ראשון עצמאי ששיך רק לו.

העמוד הזה יהיה עמוד בית לכל דבר שלמעשה יפנה לאתר המקורי.

ככה כל דומיין ישאר יישות עצמאית והדרוג לא יפגע כלל - אולי אפילו ישתפר כי אתר נוסף מפנה אליו.

לגביי השרת של העמוד החדש צריך לבדוק מה עושים עם זה, מקסימום ילכו להם 12$...

לגבי אכסון בשרתים כבר כתבתי פעם בשרשור אחר, אחרי היחס המחפיר שקבלתי מחברה בארץ פשוט תפסתי את הרגליים וברחתי לשרת אחר בחו"ל.

שנה ראשונה זה היה חצי חינם תרתי משמע. שנה שנייה מחיר מלא קצת פחות מזה של הארץ.

מצד שני השרות... אין פה דברים כאלה (ואני שונא את ההתבטאויות האלו) - ,24/7 זמן תגובה עד עכשיו לא עלה על 30 דקות ופתרון מידי של בעיות. וזה בהחלט שווה עוד כמה $.

[CENTER] [/CENTER]

• תוכן חדש...