Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעה\עצה פנסים לקדילאק 1966

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נישרפה לי הנורה הקידמית, אתמול פירקתי אותה, ומחר אני מתכנן לבקר בגל אור בת"א. שם הבנתי יש אפשרות טובה למצוא תחליף.

רציתי לשאול האם יש מקום נוסף מומלץ, במידה ולא ימצא שם פתרון ?

הנורה היא הפנס עצמו, האם יש אפשרות להחליף לבית נורה כך שבפעם הבאה אוכל להחליף רק את הנורה עצמה ?

האם יש עוצמות שונות, ובמידה וכן האם יש הגבלה על מנת שמערכת החשמל תוכל לעמוד בה בלי בעיה ?

כרגיל, תודה על העזרה.

פורסם

כדי לעמוד בדרישות מכוני הטסטים (גם כאן אין אחידות), ייתכן וממילא תידרש להחליף את ארבעת הפנסים הסימטריים ל- א-סימטריים.

עשיתי כך עם הפיורי האחרונה שלי.

אצל "אלי פנסים", סלמה 32 תל אביב, קניתי ארבעה פנסים חדשים (שאינם כוללים נורות) ובנפרד ארבע נורות הלוגן,

המשתלבות עם הפנסים.

עלות של כ- 400 ש"ח לכל הפנסים.

בשניים מפנסים הישנים (אורות גבוהים) היו 2 מגעי חיווט ובנורות החדשות יש 3, לכן החשמלאי שלי כופף מגע אחד ו- ויתר עליו, אין לכך השפעה על הפעולה של אורות הדרך והאורות הגבוהים.

בהצלחה,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

בדיוק ניסיתי להתקשר לגל אור, אך כל טלפון שאני מוצא מנותק.

ראיתי שיש כמה כתובות, האם יש למישהו את פרטי ההתקשרות\כתובת מדויקת\שעות פתיחה וסגירה ?

כך גם לגבי אלי פנסים, (32 או 38 סלמה).

תודה

פורסם

אני חושב שהפנסים שלך הם כמו שלי, ואכן אם הם נשרפים צריך להחליף את כל הפנס ולא נורה. אם הצלחתי להחליף לבד פנס, אז כנראה שזה באמת משחק ילדים. הפנסים אומנם סימטריים כמו שחמי אמר, אבל בשני מכוני טסטים שונים לא העירו לי על כך ולכן לא הייתי רץ להחליף את כל הארבעה. אם אתה לא יכול להשיג פנס כזה בארץ (ויש סיכוי להשיג), תפעיל "דוד מאמריקה"...

לדעתי אין הבדלים של עוצמות שונות בין הפנסים, אבל בנוסף להבדל במספר המגעים יש גם הבדל בצורת המגרעות בזכוכית - עם השעון או נגד השעון, אם אני לא טועה - ואם קנית פנס שאינו בדיוק זהה הוא לא יישב טוב בתוך המסגרת. צריך להסתכל היטב על הפרטים.

רון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...