Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בהונדה אקורד החדשה שנת 08 המסך העליון הוא תפעול הרדיו MP3 וUSB .

שאלתי היא אם אני רוצה להוסיף DVD או GPS איך ניתן לעשות זאת בלי להכנס לאלפי ש"ח הוצאות .

ראשית האם ניתן דרך ה USB לשדר סרטים למסך ?

ראיתי שיש להונדה גם מאחורי הגיר כמו בדגם הישן תא גדול אכסון האם שם ניתן להתקין מכשיר GPS ?

תודה מראש לכל העוזרים .

פורסם

George ,תודה אבל אקורד 2008 ישנם שני דגמים ,אחד צורה ישנה שבו ניתן להתקין דאבל דין ,2 אקורד צורה החדשה 2008

יש מסך בילט אין שבו יש תצוגה של הרדיו וכו ... ידוע לי שיש חור ל USB , השאלה שלי מאחר ואני לא מתמצא האם דרך הUSB

נניח שיש עליו סרטים לילדים ניתן לצפות במסך הקדמי הבילט אין ?

שאלה נוספת ,באקורד החדשה יש תא גדול ששם אני מניח ניתן לשים דאבל דין אני לא בטוח בחדשה כי ב ישנה ניתן .

ואז אולי ניתן להתקין שם מסך ו או GPS לומרות שתפעול ה GPS לא יהיה נוח משם ,זה מאחורי הגיר.

תודה רבה לכל העוזרים.

פורסם

לא הבנתי גורג מצטער

במקום הרדיו המקורי של האקורד 2008 הצורה החדשה ,ניתן לשים דאבל דין ? ואז המסך למעלה מה הוא משמש אותי ?

מה לגבי סרטים על USB האם ניתן לשדר על המסך בהונדה?

• תוכן חדש...