Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hertz high energy XL vs hybrid audio clarus

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע כמה דעות לגבי שני הסטים האלה. יוגברו על מגבר 600.2 של דימונד..יקבלו בערך 200 RMS ב 4 אוהם..מוסיקה שאני שומע זה היפ הופ, טרנסים והאוסים..איזה מהסטים מומלצים יותר למוזיקה מסוג זו..ובכללי למי שיש ניסיון איתם מה הוא יכול לספר לגבי איכות, אמינות...עוד משהו שחייב לציין זה שלא נעשה איטום בדלתות ואין אופציה לאיטום בדלתות..אז לא להיכנס לעניין איטום.

תודה.:wink:

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

הלואי ויכולתי אני עובד מחר :( השאלה היא מתי עושים מפגש פה קרוב באזור תל אביב?

Sub- Id max 12 comp- Hertz high energy XL comp amp-Diamond d600.2 Mono- Diamond d38001

פורסם

עניין של טעם נטו בעיניי - אתה צריך לשמוע את שני הסטים או לפחות את שני המותגים ולהחליט.

אם זאת אתה חייב להבין שאתה תשמע את שני הסטים בשתי מערכות שונות עם כוונים שונים - לפחות תדאג לשמוע את אותם שירים. בקיצור תבוא עם דיסק שאתה אוהב לשמוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתם צודקים ב100 אחוז שרק האוזן שלי מחליטה..אבל אשמח לשמוע קצת פידבאק מאנשים שיש להם את אחד מהסטים

פורסם

המידבאס של הקלארוס,פשוט נותן תמורה יותר טובה לדעתי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

• תוכן חדש...