Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=/4726/2503517

ידיעה בוואלה על כביכול תרבות הנהיגה בארץ תחת הכותרת "אם כולם עוברים באדום, תעברו גם אתם?"

מדברים שם על זה שכולם עוברים ברמזור אדום ומראים רמזור אדום שכולם עוברים באדום .

אבל..... שכחו לציין שהרמזור מקולקל והיה תקוע על אדום ... ואיך אני יודע ?

כי גם אני עברתי שם באדום אחרי 10 דקות המתנה שרואים שהרמזור מקולקל , וכן גם אני התקשרתי למשטרה מספר פעמים על הרמזור הזה , ובכל זאת עברתי שם מספר פעמים באדום .

לאחר שלא תיקנו אותו במשך כמה ימים (זה היה בערך לפני כשבועיים )

עולה פה עוד שאלה ? , אם זה שקוף שאור ירוק בעצם מנסים לקעקע את הנהג הישראלי, האם יש פה איזה הפרה של אתיקה עיתונאית או משהו ישאפשר לנקוט באיזהשהוא תהליך נגד אור ירוק ? .

פורסם

פנית אל חדשות WALLA עם הטענות הללו?

להעלות כתבה לרשת רק כדי לקבל רייטינג ומאידך לא להראות את התמונה השלמה,

גובל בהסתרת מידע ובשיבוש חומר עיתונאי רק על מנת לקבל אהדה.

*היכן זה צולם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הגבתי בתגובות שם יש עוד דרך לפנות אליהם ?

מה שמצחיק שאני זוכר שהאוטובוס הזה היה אחריי , זאת הצומת אחרי צומת סגולה . במקרה הזה ברגע שעוברים את הרמזור אחרי כ 50 מטר ישנו רמזור נוסף וזה הרמזור של צומת סגולה , מצד שמאל יש את כל הפנצריות של סגולה .

פורסם

אני חושבת שכדאי שתפנה אליהם במייל, או בלינק של "צור קשר"

שבטוח נמצא באחד העמודים שלהם.

הדבר יהיה יותר רשמי ואפקטיבי מאשר טוקבט על הכתבה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין לי ספק שאור ירוק הם פופוליסטיים זולים , אבל עדיין אסור לפנות באדום גם אם אתה יודע שהמערכת לא תקינה והרמזור לא מתחלף. מה שצריך לעשות זה להמשיך בדרך אחרת.

פורסם
אין לי ספק שאור ירוק הם פופוליסטיים זולים , אבל עדיין אסור לפנות באדום גם אם אתה יודע שהמערכת לא תקינה והרמזור לא מתחלף. מה שצריך לעשות זה להמשיך בדרך אחרת.

ואיך בדיוק תעשה את זה? תסע רוורס? או שמא תעלה על האי תנועה? גם אלו לא חוקיים פעם אחרונה שבדקתי, או שאולי בכלל התכוונת לפינוי מוסק?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

ואיך אתה מציע שטור של 50-100 מכוניות יקח רברס על כביש ראשי

פורסם

תעשה מה שנהגת שודים כתבה לך. נמאס כבר מהם! ולא, אנחנו לא צריכים עוד הוכחות שהם חבורה של דפוקים, ועם כל כתבה שמעלים שקשורה אליהם אני (ובטח עוד רבים טובים ואחרים) רק חוטף עצבים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הכתבה עדין שם ולא הורדה.

ל'

פורסם

שמת לב לבאנר של אור ירוק שאומר שדיבור בנייד מגדיל את הסיכון פי 4? למי שלא יודע הסטטיסטיקה מדברת על הגדלה של הסיכון ב-25%.

אז:

1. שמישהו יקרא ל-Xzibit

2. שמישהו יסביר להם את ההבדל בין רבע לארבע.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

אני עובר בכביש הזה מדי פעם אף פעם לא ראיתי תקלה ברמזור הזה.

מצדיק את הנהגים מה הם אמורים לעשות לחכות למשיח? ברור שיסעו

• תוכן חדש...