Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מענין מה עשה הרכב חצי דקה אחרי שכיבה את המצלמה.

מההיכרות שלי עם מתנדבי אור ירוק, הוא כנראה החנה באדום לבן והלך לשתות קפה.

פורסם

בושה שחברה שאמורה להציג את עצמה בצורה הטובה ביותר ולהראות מה הם עושים כדי לשפר הם מנסים להראות עד כמה הנהג הישראלי לא בסדר. אולי אנחנו נשים מצלמות מעקב אחריהם ונראה איך 'נהג אור ירוק' נוסע ובואו נראה עם יש באמת שוני רב בינינו. שיעשו לי טובה.

חברה שמוכרת את עצמה לטובתה האישית.

פורסם

תפסיקו עם ההכללות שלכם, באמת אור ירוק מנסים להשתלט על העולם ורוקמים קונספירציות כנגד הנהג הישראלי בדרך לשלוט במדינה.

פורסם

הרמזור הזה אכן היה מקולקל ביום ג' 17/1/12 בין השעות 13:00 ל15:30 בודאות.

באותו היום נסעתי שם בשני כיוונים שונים, חייגתי גם כן למשטרה והודיעו שהתקלה ידועה להם והיא בטיפול (שעתיים וחצי לא התקדם כלום כמובן..)

פורסם
הרמזור הזה אכן היה מקולקל ביום ג' 17/1/12 בין השעות 13:00 ל15:30 בודאות.

באותו היום נסעתי שם בשני כיוונים שונים, חייגתי גם כן למשטרה והודיעו שהתקלה ידועה להם והיא בטיפול (שעתיים וחצי לא התקדם כלום כמובן..)

אני עברתי שם באותו היום בשעה 19:00 והוא עדיין היה מקולקל וגם למחרת בבוקר בשעה 8:00 הוא עדיין היה מקולוקל - כל הכבוד לעיריית פתח תקווה

פורסם

לא מבינה, מדוע חברת הרמזורים לא דואגת לתקן את הרמזור.

ואם הרמזור לא ניתן לתיקון אז לנתק לו את החשמל שיהיה כבוי כדי למנוע את הנסיעה המיותרת הזו ברמזור אדום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...