Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
supreme, inspire, elite...

נשמע כמו שמות של סדרות שונות של כלי מטבח.

לפני שאתם קופצים - לא לכעוס, זה לא נגדכם אלא נגד השמות המגוחכים האלה. מעניין אם הדביק אותם פה היבואן (הימור שלי) או שכך זה במקור, כי באנגליה הדגם היקר יותר נקרא פשוט SPORT.

העיקר ש GTI זה אוניברסלי, גם בהודו, גם באנגליה וגם בישרא-הל :-P

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברוב מבחני הדרך יש את ה-STYLE PACKAGE שהוא בין הסופרים לELITE אצלנו. הוא כולל מושבי עור משולבים בד, מגנזיום 18" שונים משל הELITE, שליטה על הכל מההגה (כולל בלוטות ובקרת שיוט), חלון שמש פנורמי ועוד. בקיצור, חוץ ממושבי עור מלאים.

אבל לא נורא, בחו"ל יש דגמים שבאים אפילו בלי פנסי ערפל, ואצלנו זה לא קיים 8)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה לי שמצאתי את האוניה שמביאה את דגם ה Elite!!

האוניה עוגנת בתאריך 28/01 בשעה 4 לפנות בוקר בנמל אילת, נראתה בפעם האחרונה באזור סינגפור לפני 9 ימים

סוג המטען הוא RORO, באתר חברת נמלי ישראל מופיע אותו מידע שמבשר על העגינה שלה.

לפי כל הנתונים האלו ניתן להסיק שזו האוניה עם הולוסטר Elite :)

פורסם
אני לקוח נודניק וסקרן שמבקר לפחות פעם אחת בשבוע בסוכנות יונדאי ושואל הרבה שאלות :)

באמת??

אף פעם לא הרגשתי שאתה נודניק!!

הבטחת סיבוב בתפוזינה שלך, זוכר??

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
באמת??

אף פעם לא הרגשתי שאתה נודניק!!

הבטחת סיבוב בתפוזינה שלך, זוכר??

ברור שתקבל סיבוב!

ואני נודניק כשאני מחכה למשהו הרבה זמן...

לא שומאכר, זה לא הסוכן רכב שלי :)

פורסם

אני חוזר בי, הנמל הידוע האחרון של האוניה נמצא ביפן והאוניה הייתה בו לפני 9 ימים

מה הסיכוי שהיא גם עברה בקוריאה הסמוכה ואספה רכבי יונדאי?

אכזבה... :(

פורסם

וואוו....

אני חייב לציין שאתה יכול להיות סוכן שב"כ!

אני לא יודע איך אתה מוצא זמן בין עבודה ושאר העיסוקים בחיים לכול המחקר הזה :roll:

פורסם

אני חוזר בי פעם נוספת!!

מצאתי תיעוד מסלול של האוניה, לפי תיעוד המסלול של האוניה, היא עברה קודם בנמל Pyeong Taek בקוריאה, ובהמשך בנמל Ulsan גם כן בקוריאה, שם אני מקווה אספה את היונדאי ולוסטר. בהמשך מגיעה לנמל אילת ב 28/01 :)

למי שרוצה לראות את המסלול

http://www.zim.com/VoyageDetails.aspx?id=170&l=4&voyNum=12&vesName=Car+Star&vesCode=RDY&pVoyNum=

יש תקווה!! כנראה זו אכן האוניה...

פורסם
וואוו....

אני חייב לציין שאתה יכול להיות סוכן שב"כ!

אני לא יודע איך אתה מוצא זמן בין עבודה ושאר העיסוקים בחיים לכול המחקר הזה :roll:

זה מחמיא לי, תמיד חלמתי להיות איזה סוכן חשאי 007 :)

וכשרוצים, מוצאים זמן להכל...

פורסם

השבוע נאמר לי בסוכנות שמשלוח ה-Elite אכן הוקדם מהצפי הראשוני.

מקווה שכך יהיה גם עם ה-supreme.

איציק סחטיין על הנחישות :-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
השבוע נאמר לי בסוכנות שמשלוח ה-Elite אכן הוקדם מהצפי הראשוני.

מקווה שכך יהיה גם עם ה-supreme.

איציק סחטיין על הנחישות :-D

תודה :)

אני גם מקווה, אחותי הזמינה את ה Supreme כך שאני אמשיך לנסות ולדלות כל פיסת מידע על מועד ההגעה של המשלוח וכמובן אעדכן בפורום.

איזה צבע בחרת?

פורסם

מי משועמם בקינג ג'ורג' פינת אלנבי?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...