Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא אני בחרתי הרכב לא הולך להיות שלי.

הוא יהיה של אח שלי, הגעתי איתו לסוכנות בשביל הנחת חבר.

לגבי הצבע, בסוכנות שראינו היה את האפור עכבר, צבע נחמד מאוד אבל לטעמי סולידי מידי לרכב שכזה.

הוא בחר כתום, כמוך אני מניח ? 8)

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האוניה עם המשלוח של הולוסטר הייתה צריכה לעגון היום לפנות בוקר,

למען הדיוק, היום ב 4:00 לפנות בוקר שעון ישראל בנמל אילת.

אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אם היא עגנה או לא, כנראה זה לא מתעדכן בשבת או שמסיבה כלשהי היא מתעכבת :S

מישהו יודע אם בנמל אילת פורקים אוניות ביום שבת?

לא היו צריכים להתקשר כבר ולקרוא לנו לבוא לשלם כמה ימים לפני שהאוניה עוגנת? או שלפעמים הם עושים את זה רק אחרי?

אני יודע שאני חסר סבלנות, זה פשוט כבר מגרד בעצמות שזה כל כך קרוב (אחרי המתנה של 4 חודשים לרכב)

פורסם
האוניה עם המשלוח של הולוסטר הייתה צריכה לעגון היום לפנות בוקר,

למען הדיוק, היום ב 4:00 לפנות בוקר שעון ישראל בנמל אילת.

אבל עדיין לא הצלחתי למצוא אם היא עגנה או לא, כנראה זה לא מתעדכן בשבת או שמסיבה כלשהי היא מתעכבת :S

מישהו יודע אם בנמל אילת פורקים אוניות ביום שבת?

לא היו צריכים להתקשר כבר ולקרוא לנו לבוא לשלם כמה ימים לפני שהאוניה עוגנת? או שלפעמים הם עושים את זה רק אחרי?

אני יודע שאני חסר סבלנות, זה פשוט כבר מגרד בעצמות שזה כל כך קרוב (אחרי המתנה של 4 חודשים לרכב)

אני הזמנתי מלון לסוף שבוע כדי לצפות איך פורקים את היונדאי וולוסטר מהאוניה

כל הלילה לא ישנתי פן אפספס את הרגע .

ברגע שהתחילו לפרוק את הרכבים התחלתי לרקוד ולשיר "הבאנו שלום עליכם"

בנוסף לפני שנסעתי לאילת לצפות ברכבים שילמתי את כל הסכום כי לא רציתי להסתכן שיתקשרו אליי ואני לא היה זמין לשלם ואז את הוולסטר שלי יקבל מישהו אחר.

ד"א אני הזמנתי שני יונדאי וולסטור אחד מהמשלוח הזה ואחד מהמשלוח הבא.

ואם יהיה עוד משלוח בקרוב אזמין גם ממנו.

בסוף התעוררתי והבנתי שהכל היה חלום רע ולא קניתי שום יונדאי וולוסטר .

פורסם

בנוסף לפני שנסעתי לאילת לצפות ברכבים שילמתי את כל הסכום כי לא רציתי להסתכן שיתקשרו אליי ואני לא היה זמין לשלם ואז את הוולסטר שלי יקבל מישהו אחר.

F T F :shock: אחד השירשורים .

פורסם

על הרצפה :lol::roflmao:

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

יפה לך ללגלג על בן אדם שמצפה לרכב בצורה כזאת. מה לעשות, יש אנשים כמוך, ויש כמוהו. אבל בחרת לבחור בציניות, שיבושם לך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יפה לך ללגלג על בן אדם שמצפה לרכב בצורה כזאת. מה לעשות, יש אנשים כמוך, ויש כמוהו. אבל בחרת לבחור בציניות, שיבושם לך.

נהפוך הוא

לא היתה כוונה ללגלג כלל

פשוט לקחת בפרופורציה הנכונה ולשחרר לחץ

עם לחץ כזה אני לא רוצה לחשוב מה יקרה כשהבחור יחנה באיזה קניון ויגלה שמישהו פתח עליו דלת והשאיר שריטה .

פורסם

אבל שוב, אני לא צריך ללמד אותך שכל אדם שונה מאחר. לא כך? אז הוא נלהב מקבלת הרכב, וכן, גם אני נלהב מקבלת הרכב ומחכה לו בקוצר רוח, ובמקום לעשות זאת בעצמי (לא מידי יום ביומו כמובן), הוא עושה את העבודה לחלקנו ומנג'ס ליבואן ומחטט בנמלים מתי הרכב צריך להגיע. פרופורציות אני מסכים איתך, אבל שוב, הוא כזה ואתה אחר. תכבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני חושב שאתה מגזים, לדעתי זו ציניות בריאה ולא ראיתי טיפה של חוסר כבוד, פרופורציות בחיים זה חשוב ואני בטוח שItsikM קיבל זאת בהומור. :-)

פורסם

זה בסדר, אפילו אני צוחק על עצמי בכל ההתנהלות הזו, וכמו ששומאכר אמר אתה לא יכול לשפוט אדם אם אתה לא נמצא בנעליו, והוא יכול טיפה להבין מה עובר עליי כי הוא מחכה בדיוק כמוני לרכב :)

ואחרי שצחקנו, מישהו יודע לענות על השאלות שלי? :)

פורסם

בשעה טובה האוניה עגנה בזמן, הרכב שלי הגיע והיום הלכתי לשלם :)

נשאר רק לחכות 14 יום עד לקבלת הרכב...

• תוכן חדש...