Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חמם בדוד שמש גוסס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוד בערך בן שנה והקולטים עברו גם ניקוי בזמן התקנת הדוד, אני רגיל שכל שנה הולך פה החמם בגלל אבנית ויש לזה תופעה מקדימה של התארכות זמן החימום עד לרמה שהוא פשוט מקצר ובלתי ניתן להפעיל אותו.

הפעם יש משהו אחר שאני לא יודע לזהות, אם אני מדליק לשעה וחצי או שעתיים וחצי, יש אותה כמות חמים חמים (לא רותחת כמו שצריך להיות). ממש כמו במתקן מים בבית, הוא מגיע לטמפרטורה מסויימת ושומר עליה, הוא לא ממשיך לחמם עוד ועוד.

יתכן והטרמוסטט לא תקין ומפסיק את החימום לאחר זמן מסויים כי הוא "מרגיש" טמפרטורה גבוה?

איך ניתן לאבחן את הבעיה לפני הזמנת איש מקצוע?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

א - צריך לבדוק אם לא הורכב מערבל מים.

ב - בימים כאלו הדוד צריך להיות דלוק שעה ואפילו שעה וחצי יותר מהרגיל.

ג - צריך להתקלח ישר אחרי חימום הדוד כי בימים כאלו ההפסדים הטרמיים גבוהים.

ד - אני לא מכיר איזור שבו חמם מתמלא אבנית בתוך שנה.

פורסם

ד - ברוך הבא לרחובות

א - מה הוא המערבל והאם יש תמונה שלו? אני כמעט בטוח שאין כזה כי לא דובר עליו בכלל כשהתקינוי את הדוד החדש.

ב - עד לפני שבוע בערך, הספיק להדליק שעה וחצי כדי שיהיו מים חמים זורמים במשך 45 דקות ברצף. התופעה התחילה פתאומית

ג - אני מתקלח מיד עם הכיבוי בגלל שאני לא רוצה שהמים יתקררו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יתכן והטרמוסטט לא תקין ומפסיק את החימום לאחר זמן מסויים כי הוא "מרגיש" טמפרטורה גבוה?

כשהחמם מתמלא באבנית, גוף החימום והטרמוסטט נמצאים בתוך גוש אבנית אחד - והחום מגוף החימום מגיע ישר לטרמוסטט ולא למים. כתוצאה מכך התרמוסטט מפסיק את החימום ואז שניהם מתקררים במהירות. כתוצאה מכך גוף החימום מופעל ומנותק לסרוגין במחזור של כמה שניות, וזמן החימום הכללי מתארך מאוד.

:turn-l:
  • תוכן חדש...