Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הגדלת הועד חיובית, אם יש מי שרוצה ומוכן להשקיע למען כולנו, מדוע לא לאפשר לו?

החלטה מעולה.

הישיבה התנהלה למופת באופן איכותי ומקצועי.

בהצלחה לכולנו למען התחביב המשותף ולפתרון מכשולים שנותרו לציבור האספנים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ישה, טוב הבנו שאתה לא נגדנו! איזה מזל! אני מתאר לעצמי מה הייתה כותב אם הייתה נגדנו...:lol:

אבל אם האספנות יקרה לך מדוע אתה לא חבר מועדון החמש ותעשה משהו למען המטרות שלך במקום להיות "מסניף" מהצלחות המועדון?

קל מאוד למצוא מה לבקר ולהטיח (כן להטיח) אשמות "לא עושים" "לא מטפלים" "היו צריכים" "תרגיל מסריח" וכו'. אבל המציאות היא שועד המועדון פועל כל הזמן בהתמדה כדי לשפר את הנדרש שיפור.

אולי זה לא ברור שחברי ועד המועדון הם אנשים עובדים בעלי תפקידים שמקדישים את זמנם הפנוי לניהול פעולות המועדון, דבר שגוזל זמן יקר וכסף שהם מוצאים מכיסם ואיש אינו מחזיר להם.

אז במקום קיטון של ביקורות, פירגון ותודה יהיה לא רע.

גם אני הייתי שמח אם על חשבון המדינה היה אפשר לקבל רכב אספנות משופץ עם מכונאי צמוד ומימון ליבוא חלקים חופשי כולל הובלה וללא מכב. אבל חלום הוא חלום והמציאות היא פשרה של מה שיש.

הבעיות במכס ובדואר אינן נובעות מכך שהרשויות הן נגד אספנים והבעיה היא עם אנשים שמנסים להשתמש בנו כדלת להברחות.

אז ישה קום הצטרף למועדון... והבא איתך את ידידיך!

בידידות ואיחולי שבת שלום,

שלמה

שלמה דן גדרון

פורסם
סליחה מראש על השאלות

למה היה צריך לקיים בחירות אם רשימת 15 המועמדים זהה לרשימת 15 הנבחרים.? או שבטעות הרשימה שצירפת היא לא רשימת הנבחרים.

81 חברים מתוך 800+ חברים שמגיעים לאסיפה הכללית= 10% בלבד מחברי המועדון מעיד על כשל בשיטה אולי?

בכל מקרה מאחל לכולם , לאלה שנבחרו ולאלה שלא , הצלחה.[/quote]

שלמה חביב

"אני לא מוכן להיות חבר במועדון המוכן לקבל אנשים כמוני."

אמר אדם חכם ועוד כמה משפטים שאפשר למצוא אותם כאן

http://he.wikiquote.org/wiki/%D7%92%D7%A8%D7%90%D7%95%D7%A6'%D7%95_%D7%9E%D7%A8%D7%A7%D7%A1

כיוון שאני לא אספן בפועל אז אני לא מסניף מהצלחות המועדון . .

זו הסיומת של הודעתי הראשונה בשרשור זה

בכל מקרה מאחל לכולם , לאלה שנבחרו ולאלה שלא , הצלחה.

אין זו הפעם הראשונה שמוצע לי להצטרף ולתרום גם בגלוי וגם בה"פ, ואני זוכר את אמרתו החכמה של בגין ז"ל לגבי אריק שרון , שמוטב שישתין מתוך האוהל החוצה ולא מחוץ האוהל פנימה.:-)

איזהו החכם הלומד מנסיונם של אחרים ולא מניסיונו הוא, ולכן ומספיק לי לקרוא את שכותב רן שושני.

אבל...

אני מנסה לתרום מבחוץ , להאיר ולהעיר לייעץ ולבקר. לא מטיח אשמה באיש . באופן אישי בוודאי שלא . לא מסכים על הדרך שבו מתנהל המועדון נגד הפריץ , ולכן אני מגיב.

והכל ממקום נקי , מתוך מגמה לשפר הא ותו לא.

הייתי חבר וועד במשך כ 10 שנים ויותר בשני גופים , שבהם פעלתי ללא שכר לללא הכרת תודה כך שאני מכיר היטב את מה שתיארת, עדיין עשיתי זאת מתוך שליחות ומכל הלב , כולל ביקורות ארסיות ( היו מעורבים בהתעסקות אינטרסים כלכליים בסכומים אדירים ), ותמיד גם מתוך הביקורת הארסית חיפשתי את אותו משהו שאולי יכול להזיז את העסק קדימה.

אני לא חיפשתי ואני לא מצפה שהמדינה תיתן לאספן את מה שכתבת. אבל מצד שני היא לא צריכה להתעמר באספן .

ואם יש עשבים שוטים שמתחבאים אחרי האספנים , הדרך היא לטפל בהם ולא למצוץ את הדם לאספן הישר.

כנראה ששכחת שהאדם הוא זכאי כל עוד לא הוכחה אשמתו, הטיפול של המועדון כפי שאף עולה מדבריך , שמעו , בגלל שיש חוטאים כולנו אשמים ובוא נוכיח את חפותינו.

לסיכום הייתי שמח אם דברי עד היום וגם להבא כך יתקבלו.

שבת שלום לך ולכל האספנים חברי מועדון זה או אחר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כיוון שאני לא אספן בפועל אז אני לא מסניף מהצלחות המועדון . .

אני מנסה לתרום מבחוץ , להאיר ולהעיר לייעץ ולבקר. לא מטיח אשמה באיש . באופן אישי בוודאי שלא . לא מסכים על הדרך שבו מתנהל המועדון נגד הפריץ , ולכן אני מגיב.

התגובה נמחקה. נא לענות לגופו של עניין ולא לגופו של אדם

בני, מנהל הפורום

פורסם

רבותי

נאמרו כאן דברים חשובים שהעלו אג'נדות ותיקות, שהן לדעתי שורש חילוקי הדעות בשרשור זה, ואני אתייחס לשלושה דברים.

1. אני טוען, מאז שנכנסתי לעובי ניהול המועדון (כחבר שואף לטוב, בלבד, לצערי) שהוא מתנהל כמפעל פרטי של הוועד ולא כמו מועדון חברים שהוא מתיימר להיות, הוועד של מועדון ה-5 שולט בכל הנעשה ביד רמה ודורס כל אחד שינסה אג'נדה שונה (ראו ההתגוננות חסרת הפשרות של פעילי המועדון השונים וגרופיהם בשרשור זה ומקרים רבים, גלויים וחסויים, של עזיבת חברים). זה מתחיל באירגון אירועים, דרך התנהלות ואדמיניסראציה וכלה בשירותים שמעניק המועדון לחבריו.

לחבר המועדון, לא רק שאין שום ייצוג בקביעת אופי ההתנהלות של מועדונו, הוא גם יושתק ולא תמיד בדרכים אתיות.

2. 10% מהחברים בוחרים הנהלה - זה ביזיון, והבאת דוגמאות מגופים אחרים, כהצדקה לפייסקו הזה, זה הוספת שמן למדורת הביזיון.

אם 10% היו אפשרות יחידה, ניחא, אבל מיעוט המשתתפים נגרמת מחוסר אפשרות/כדאיות הגעה למקום ההצבעה, דבר שוועד המועדון מודע לו, ועלה פעמים רבות בהתדיינויות שונות בנושא, אך מתעלם ממנו, וכנראה במתכוון.

יש לדאוג שכל, או רוב, חברי המועדון יוכלו להצביע להנהלת מועדונם, ויש דרכים רבות למימוש דבר זה, אם באלקטרוניקה, אם בבחירות אזוריות ועוד.

ה"דמוקראטיה" הנוכחית היא צביעות, יותר ויותר מאבד החבר הפשוט את "קולו" בדמוקראטיה הזו.

3. לנגח אדם עקב אי היותו חבר מועדון זהו מעשה שלא ייעשה. זכותו של אדם להביע את דעתו על מועדון בפורום פתוח של אותו מועדון, מה גם שבמקרים רבים הוא צודק.

למרות האמור, איני יכול להתעלם מהעובדה שלקיים מועדון כמועדוננו, אינו דבר פשוט וההשקעה של האנשים שמקיימים אותו ודאי גדולה ביותר, זו נקודה לטובת הוועד, אבל בשום אופן לא מצדיקה את השטלתנות הלא הוגנת.

אי לכך, הצעתי (מס 1) לוועד החדש להקים מיד, במסגרתו, גוף שיהווה את הקשר עם החברים, ולא רק ה"קליקה", אלא גם יתייחס לחבר מטבריה או מאשקלון שיעלה סוגייה מכל סוג שהוא, גם אם אינה לרוחו של הוועד.

פורסם

אוסף שטויות חסרות שחר בעליל.

לפי התאוריה שלך, גם כנסת ישראל נבחרה בדרכי רמייה, הרי לא 100% מבעלי זכות ההצבעה הגיעו לקלפיות.

אף אחד לא מנוע מאיש להגיע ולהשפיע, ובטח לא מלפחות 200 חברים שגרים במרכז.

גם כך לא נחרצים גורלות ולא דנים בחיי אדם.

אילן, אם כל כך רע לך פשוט תעזוב את עמותה.

אם הגעת למסקנה שאינך יכול להשפיע ודעתך לא התקבלה, רע לך כל כך, הפסק את חברותך וכבונוס תחסוך 240 ש"ח.:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אוסף שטויות חסרות שחר בעליל.

לפי התאוריה שלך, גם כנסת ישראל נבחרה בדרכי רמייה, הרי לא 100% מבעלי זכות ההצבעה הגיעו לקלפיות.

אף אחד לא מנוע מאיש להגיע ולהשפיע, ובטח לא מלפחות 200 חברים שגרים במרכז.

גם כך לא נחרצים גורלות ולא דנים בחיי אדם.

אילן, אם כל כך רע לך פשוט תעזוב את עמותה.

אם הגעת למסקנה שאינך יכול להשפיע ודעתך לא התקבלה, רע לך כל כך, הפסק את חברותך וכבונוס תחסוך 240 ש"ח.:-)

חחח...איזה יופי, מי שחבר ומתלונן מראים לו את הדלת, מי שאינו חבר מלונן מראים לו את הדלת...

לפחות תתקינו דלת מסתובבת...:lol:...

אגב, גם כאשר היתה וועדת ניהוג באחריותו של חבר יקר ובעל ראש מבריק (ולא בגלל הקרחת)

מישהו דאג למסמס את כל עבודתו הנהדרת, וכשמשהו אחר הוביל בצורה שונה מדעת, הראו לו

את הנוף החוצה....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה לעשות, זו דמוקרטיה וזו טיבה.

לא תמיד היא מתאימה לכולם, ומי שלא התאים לו קם ועזב את העמותה.

אף אחד לא מחזיק אף אחד בכוח.

פורסם

חן

הנה דוגמה למה לא להיכנס.

אוי לו לגוף שהתשובה שלו לביקורת היא "לא טוב לך, לך מפה."

גם בכנסת יש גועליציה ואופוזיציה.

יש פער קטן בין 10% לבין 100% בוחרים . ולכנסת בוחרים בכל פינה בארץ , ולא מחייבים את המצביעים להגיע לק"ק ירושלים כדי להצביע.

לפחות לפי הודעת רון רק 62 הצביעו מתוך 81 שהיו נוכחים על הגדלת מספר חברי הוועד שזה 7 % מתוך 860 חברים .

הסיסמה מי שמצביע משפיע היא נכונה , ויש למצוא את הדרכים כדי שיותר חברים יצביעו .

הבעת האימון במועדון בדמות תשלום דמי החבר , היא הכרחית , לא בטוח שהיא מספקת.

ואני קטונתי מלהגיב אם יש בכך כוונת מכוון כפי שכתב אילן, אבל אני מניח , ואולי שלא בצדק מחוסר ידיעה , שאין עשן בלי אש.

ואיך קורה שכל פעם שנשמעים דברי ביקורת בשובה ובנחת התגובות ממגיני המועדון הם כאילו דנים בחיי אדם וחורצים גורלות.

משהו כמו סדין אדום לשור מועד.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פשוט שטויות.

מרחק לא יכול להיות מה שקובע אם מצביעים או לא.

אני הגעתי במיוחד מכרמיאל בשביל האסיפה.

כולנו ראינו את רשימת המועמדים מראש, ואם אין למישהו העדפה ממש קריטית בין חברים שונים, אין לו ממש מוטיבציה להשתתף בבחירות.

הרשימה שהייתה היא רשימה של אנשים ראויים ולא הייתי מתבאס משום שילוב של האנשים שברשימה (והנה, כולם בועד החדש ואף אחד לא מבואס מזה).

יש אנשים שפשוט לא אכפת להם להגיע.

אילן, למה אתה לא באת לאסיפה?

אני בטוח כי זה לא בגלל המרחק.

בתור מישהו שמגיע לרוב ישיבות הועד כבר כמה שנים (בלי שום תפקיד רשמי), די ברור איך מתנהלים הדברים.

מי שרוצה לתת ביקורת, עושה את זה בלי בעיות.

פורסם

לי אישית אין שום בעיה עם ביקורת, אפילו אם היא צינית וארסית.

יתרה מזו, אוי לגוף שלא יהיה מוכן לקבל ביקורת, גם אם מניעיה אינם כה טהורים כפי שזה משתמע.

בפעם המי יודע כמה - חבר וועד בעמותה הוא תפקיד כפוי טובה נטו.

אין שום טובות הנאה בצידו, אלא רק כאבי ראש, ריצות וכבונוס, טענות ומענות.

זה לא שיש 70 איש שמציעים את מועמדותם או שיש הבדלים אידיאולוגיים בין המועמדים, ממש לא.

שנים ארוכות וועד המועדון כלל לא נזקק לבחירות מאחר ולא הציעו עצמם אפילו 7 חברים, והוועד תפקד עם 5 חברים בלבד.

הוועד הנבחר מתפקד כעת שנתיים, וריבוי המשימות גורם לשחיקה גדולה, ולכן הוחלט על הגדלת מספר חברי הוועד.

חוץ מזה, פעם בשנתיים יכולים החברים להטריח עצמם ולהגיע לגבעתיים.

כן, גבעתיים, לא קריית שמונה.

פורסם

אני אדגים ממועדון עם הרבה יותר חברים אבל המודל יכול להיות גם כאן. לשכת רואי חשבון.

יש וועד מרכזי יש סניפים לכל סניף יש וועד מקומי.בחירות מתקיימות בכל סניף , כל סניף שולח חבר לוועד המרכזי יש גם מועמדים ארציים כך יש יצוג לכולם.

גם למועדון ה-5 יש פעילות סניפית , לא משהו שצריך להמציא אותו אולי רק למסד את זה בתקנון.

אם יש רצון ...

http://www.icpas.org.il/upload/Pages/tazkir_vetakanon_11.2010.pdf

יוסי

בהנחה שהגוף הנבחר מביא 50 חברים שקרובים לצלחת ( אפילו בהנחה שהצלחת ריקה מכיבודים ) לבחירות , אז למי יש חשק לבוא מקרוב או מרחוק , כאשר היכולת לגבור על הבלוק הזה שואפת לאפס.

ולמי יש חשק או רצון להציג מועמדות במקרה הזה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

איזה צלחת, מה צלחת..

בצלחת היו רק קרואסנים ובורקסים בשלל טעמים.:-P

באמת, כבוד ויוקרה גדולים יש בלסחוב רמקולים להשקות, לחבלל את אתר התצוגה בפארק הלאומי ברמת גן או לאסוף אשפה באנדרטת משמר הגבול לפני אירוע גלאי..

אני מבטיח לך שגם אם היו מוצבות 400 קלפיות התוצאות לא היו שונות ולא היו יותר מועמדים.

פורסם

חן

מה קודם למה הביצה לתרנגולת ...

מה האירוע בו יש את ההשתתפות הגדולה ביותר של חברי המועדון.

באירוע הזה תשים קלפי ותבחר.

הוועד קורס מהעומס המוטל עליו אבל לא עושה דבר כדי שעוד אנשים ייכנסו למעגל העשיה .

מה היה קורה לדעתך אם חברי הוועד כולם או (מחציתם פלוס חצי ) על פי התקנון היו מנועים להיות חברי וועד בבחירות הבאות .

לא היה נבחר וועד, וודאי שהיה נבחר עם אנשים אחרים, רעיונות אחרים אולי .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני מכיר את מועדון ה 5 משנת 87' וחייב לציין שבמהלך השנים התחלף וועד המועדון פעמים רבות, ונכון להיום מהוועד של לפני 10 שנים נותרו שני חברים בלבד.

אני בספק גדול אם יהיו מתנדבים וקופצים רבים לאיוש התפקידים, בייחוד בתחום הגיזברות וארגון האירועים.

אף אחד לא הוציא ולא יוציא שום טובת הנאה מהתפקיד, ואפילו יוקרה אין בו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...