Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתכן ויש בעיות משפטיות בקיום בחירות ב"סניפים " - אבל אם רוצים ,יש חלופות יצירתיות.

מוסדות לא מטרות רווח ,גדולים פי כמה מהמועדון , כבר מצביעים באינטרנט (ראה הצעותי בעיניין זה כאן בפורום ).

יתר על כן הצבת מחשב נייד (ברוב בתי הקפה יש רשת אלחוטית חינמית ) תאפשר לחסרי נגישות/הכרות עם המחשב בסניפים

להצביע.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב שלום לכולם, והערותיי באדום.

אם להסברים פני, בוא נעמיד, ראשית, דברים על דיוקם: בדקתי ובדקתי - ולא מצאתי שהצעתי משהו. רק שאלתי.לא רק שאלת, הנה השאלות: אתה רוצה להיות בועד? אתה חושב שמישהו מאלה שנבחרו אינו ראוי? אתה חושב שיש דברים ספציפיים שצריך לעשות אחרת ?(עזוב רגע את הבחירות, אני שואל לגבי היום-יום) והנה העצות:- בוא העלה אותם. הפורום הוא במה טובה. אולי מישהו יקשיב ואולי אפילו יבקשו ממך לסייע. הנה השאלות: אתה רוצה להיות עורך העיתון? אחראי לארועים? קשרי קהילה?הנה העצות: תבוא ותעזור. ואם יש פולמוס ובשביל פולמוס לא רצים להחליף את השלטון - אז אולי איני מבין את מהות השרשור הזה הפולמוס הוא לעשות טוב במסגרת השילטון הקיים, זה באשר להתנהלות, או לחילופין, כאן, במקרה, היה גם פולמוס על דרך החלפת השילטון - צריך להפריד בין הדברים.

אם למישהו יש הצעות לגבי "הדרך" - שיציע. אני חושב שהצעתי, ומדובר למשל, בהקמת גוף (במסגרת השלטון הקיים) שיקבל פניות מחברים על רצונותיהם בדבר אופן התנהלות המועדון, ויעבירם לשילטון לנסיון לשיפורים. אולי מישהו חושב (וזה לגיטימי) שצריך להפוך שולחן של שר התחבורה (וזה, לע"ד לא בכללי המשחק).

תראה, אני חדש במועדון. מספר חודשים. אין לי תפיסת עולם של שום צד זו, כנראה, הסיבה לנאיביות שלך. האנשים או לפחות חלק מהמשתתפים בדיון מכירים את המועדון ורבים מהם אינם חברי מועדון בגלל הכרות זו, מבלי לקבוע עמדה מי צודק, זו ההסטוריה שצריכה להיות נר לרגלי המגיב בדיון מסוג זה . הגעתי לפגישה ולע"ד היא התקיימה בצורה הוגנת ונראה שאנשים רוצים לתרום. כמחצית הוועד התחלפה. החדשים הציגו את עצמם וגם הסבירו שהם משתתפי כצופים בפגישות הוועד וגם עוזרים פה ושם הרבה זמן. אז למה שאני אתנגד שיהיה להם "טייטל" של חברי וועד? שיבוסמו ואני מודה להם על כל צעד שהם עושים. לא נראה לי, (בתקופה הקצרה שאני מעורב בעניני המועדון) שנגרם נזק כלשהו ומה ציפית ? שיקבלו אותך בשוטים ועקרבים ?.

אשמח להחכים ואם למישהו יש משהו עם דוגמאות - אשמח לקרוא אני מוכן לספר לך על קורותיי במועדון ה-5 למען תשפוט בעצמך. אך זה לא לפורום. צור עימי קשר בכל ערוץ שתרצה ואשמח להכירך ולהחליף חוויות. .

אילן חברנו,

חברי הועד והפעילים האחרים, קופצים לביצה ונותנים מעצמם לא כי "הם נהנים מזה" כלשונך אני מבטיח לך שעבודת הנהלת מועדון ה-5 נעשית באהבה, הנאה ויש להם סיפוק רב מההצלחות, אפשר שיש עוגמה מכשלונות אך גם אלה מתוך שיקול ענייני בענייני המועדון, כך שזה גם בסדר ולא גורם להפסקת הסיפוק וההנאה מהביצוע.

אם כל הצניעות שבדבר. יש עוד סיבות להתנדבות ולתת כתף בעשייה במועדון.

הם עושים זאת כי הם יודעים שאם לא הם אין מישהו אחר טיעון זה לא מדוייק, כדאי שתבדוק את זה לעומק. תחושת שליחות קוראים לזה. מנהיגות, אחריות ועוד מילים דומות ואלה, עם הביצוע נותנות סיפוק ואושר שכנראה לא באוצר מילים של חלק מהמגיבים כאן , אלו היושבים בצד ומצקצקים בלשונם. חלקם אינם חברים וחלקם חברי מועדון אם ב"צקצוק" התכוונת להביע שליליות, אז הנך בדיוק כמו ה"מצקצקים", כלשונך. אינך יודע מה מעיק על ליבו של ה"מצקצק", כך שאינך רשאי לשפוט אותו. .

אילן אני לא מכיר עסקים פרטיים שמוכנים להכניס 5 חברים חדשים לדירקטוריון ולהיות בסיכון של הפיכה למיעוט. אם בלשון "קונצרן" נדבר, אז אין אלה (או כמה) חברים חדשים. לפי ההכרות שלי עם שמם, אלה פונקציונרים ותיקים במועדוננו. אבל בגדול, אתה מתפרץ לדלת פתוחה, איך שאומרים בלעז: THE MORE THE BETTER .יתרה מזו, אם לא הייתי חלוק עם ההנהלה על הדרך, הייתי גם אני מציע את שרותיי.

לא זוכר שראיתי אותך באסיפה. היית? מדוע לא דיברת? לא דיברתי כי לא הייתי, לא הייתי כי מצבי הבריאותי לא היה טוב.

לכנסת יש בחירות ארציות.

על פי החוק לעמותה יש אסיפה כללית בה החברים משתתפים. החוק צופה שלא יגיעו מספיק חברים ולכן מאפשר קיום אסיפה כללית בכל קוורום אחרי ארכה. שלמה, כתבתי את זה פעמים רבות: איני מערער על הלגיטימיות של הבחירות, אלא על עשרת האחוזים שבחרו ושוב, לא בגלל שזה לא לגיטימי, אלא מההיבט האתי ש 10% (וחלקם הגדול בדעה שונה מ- 90 האחוז הנותרים) לא צריכים לקבוע התנהלות עבור כולם ואנא, אל תאמר: אם הם רוצים הם יכולים לבוא, כי זו פראזה נבובה ומתחמקת - סמכות רצינית וטובה, תמיד תשאף ללגיטימאציה מה שיותר רחבה, מה שאינו כך במקרה שלנו. יש ליצור תנאי בחירות נוחים יותר לביצוע הבחירה.

אגב, גם לאסיפות הכלליות הרציניות כמו של טבע או בל"ל או קוקה קולה מגיעים בד"כ % אפסי של המחזיקים במניות.

ישה חשבתי שאמרת שאתה אמרת מספיק. זה טיעון לא הוגן, כי אם יגיעו כל מחזיקי המניות, איצטדיון ר"ג יהיה קטן מלהכילם, שלא לדבר על הכיבוד והלוגיסטיקה שיעלו יותר מההון שהתארגן מההנפקה.

העובדה היא שישי מעל 800 חברים במועדון שרובם חושבים שהוא מתנהל בסדר אין לי שום ספק שהמועדון מתנהל בסדר, אבל גם כך יש אי אלו דברים לתקן, ביחוד בנושא שלי, ואתה יודע על מה אני כותב. כי הם מחדשים חברות ולא מוצאים צורך לבוא לאסיפה הכללית זו, שוב, הנחה שלא בהכרח נכונה, משיחות שניהלתי עם חברים מאשקלון או טבריה, הסיבה שאינם באים זה חוסר כדאיות מבחינת המרחק.

לשאלה למה צריך אסיפה כללית אם בוחרים בכל המועמדים. התשובה היא שזו דרישת החוק.זה ברור, מכיוון האסיפה הכללית אינה רק בחירות

אני מקווה שהובנתי נכון.

יום טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...