Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת שירים לילדים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אומנם לא רציתי לפרסם אתר ספציפי, אבל אם כבר פרסמו כתובות ספציפיות אני לא רואה מניעה למה לא.

אני אחד ממקימי האתר : פצפצים - סרטים לילדים

כנראה שהכותרת מטעה, אם שירים זה מה שאתה מחפש אז האתר אמור להספיק לך מעל ומעבר.

תמצא בפנים שירים נוסטלגיים כמו פרפר נחמד עד דברים חדשים של יובל המבולבל.

פורסם

בוקר טוב.

בדיקה אתמול של ואללה מעלה שההורדות בתשלום...:evil:

נבדוק את פצפצים אבל במבט ראשון נראה ששירים זה לא הצד החזק של האתר.

תודה בכל אופן לכולכם.

פורסם
בוקר טוב.

בדיקה אתמול של ואללה מעלה שההורדות בתשלום...:evil:

נבדוק את פצפצים אבל במבט ראשון נראה ששירים זה לא הצד החזק של האתר.

תודה בכל אופן לכולכם.

נכון, בתשלום. מה הבעיה לרכוש דיסק ב- 30 ש"ח של אומן ישראלי, או שיר ב- 4 ש"ח?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בוקר טוב.

במידה וזהו תוכן אשר ניתן להשיגו בחינם ברשת,אני לא רואה סיבה לשלם עליו,כשאומרים שיר ב 4 שקלים אז נשמע ממש כלום בשביל שיר אחד שמחפשים אבל שאתה צריך 20 שירים?

לסיכום,עד היום את התכנים שהייתי צריך לכל מטרה(שירים,סרטים,תוכנות וכו...),מצאתי לרוב ללא תשלום ,אני לא חושב שיש סיבה אמיתית לשלם על זה היום.

אבל תודה על העזרה.

המשך סוף שבוע נעים לכולם.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב.

מכיוון שכבר מזמן יצרתי דיסק של יותר מ30 שירים אבל אני לא מצליח לכווץ ולהעלות אותם לכאן על מנת שגם אחרים יוכלו להשתמש בשירים,אשמח אם יתנו לי הכוונה לאתר שניתן להעלות אליו בחינם את התיקייה על מנת שאחרים יוכלו להוריד אותם.

תודה.

פורסם
לדוגמה שירים מהפסטיגלים ו"מותק של פסטיגל"

אתה תשלם על החינוך הקלוקל הזה בשנים לאחר מכן, עם כל מיני ג'סטין ביברים שיזהמו לך את החלל השמיעתי בבית.

יש מספיק מוסיקה טובה לילדים (הכבש השישה עשר, זו דוגמא טובה) ואפשר לתת לילדים לשמוע גם מוסיקה שאיננה לילדים (לאלביס קול חם וממכר, כוורת הזכירו כאן, ביטלס... לא חסר מוסיקה מלודית וקליטה שהיא לא זבל). צריך לתת להם לשמוע ולבחור.

הבת שלי (9) גילתה אל Elephant לפני יומיים. עכשיו זה מה שאני שומע בדרך לביצפר. עדיף על איזו בויז בנד, לא...?!

http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY&ob=av3e דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה על העצה אבל האמת שזאת לא השקפת העולם שלי,חינוך וערכים מקנים בבית בלי קשר למה שאתה שומע או צופה כדרך קבע.

אני לא רואה פסול בשמיעה של שירים קיצ'יים וטיפשיים בלי עומק כל עוד זה עושה לילד שמח בנפש,זה לא פוסל את זה ששומעים וצופים גם בדברים אחרים בעלי תוכן איכותי יותר.

לגבי השאלה שלי,יש למישהו פיתרון?

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה להתעסק עם ה fbi??

לפני כמה ימים נפלו לי לידיים כמה עונות של "החיים" ו"היה היה"

סתם מציין

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אתה תשלם על החינוך הקלוקל הזה בשנים לאחר מכן, עם כל מיני ג'סטין ביברים שיזהמו לך את החלל השמיעתי בבית.

מצטרף לטענה. למה לא לחנך ילדים מגיל צעיר למוזיקה איכותית?

אני גדלתי על שירים של Europe, Deff Leppard, Pink Floyd, Led Zeppelin, Deep Purple, Iron Maiden, AC/DC והיד עוד נטויה.

וזה היה בשנות ה90.

ואין שום בעיה עם החינוך שלי (ז"א, גדלתי להיות אדם נורמטיבי, אני בן 28, לא נפלתי לסמים ולא נכנסתי לכלא).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה היה בצחוק :)

מקסימום המוסד :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...