Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין אותך, אתה רוצה לשחק או לראות טלויזיה?

תזמין טכנאי פרטי שיסדר את החוטים, תבקש מהטכנאי שיציין על גבי הקבלה שהיה נזק עקב התקנה לקויה של יס.

את הקבלה תשלח בפקס ליס בצירוף דרישה לפיצוי.

לא יעזור? תגש למשטרה תגיש תלונה ואז תפתח תיק בבית המשפט.

אם אתה חושב שיס יתקנו לך התקנה פרטית אז אתה טועה בגדול, עד שאתה לא תתקן בעצמך טלויזיה לא יהיה לך.

ואל תנתק את השכן, אחרת הם עוד ידרשו ממך לשלם הגעת טכנאי.

אודי A4

דימה.

פורסם
ואל תנתק את השכן, אחרת הם עוד ידרשו ממך לשלם הגעת טכנאי.

לוקחים חשמל מהשעון שלו ואתה עוד חושב של-YES יש זכות לדרוש תשלום על ביקור טכנאי.

הוא יכול לנתק ואפילו לדרוש תשלום על החשמל שניצלו (למרות שכרגע מדובר בסכום קטן).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בשביל יס אין צורך בספק כח חיצוני, פשוט להוריד את החוסם שמחובר עם הכבל לממיר, והמערכת תתחיל לעבוד גם בלי החשמל מהדירה שלך, אם הייתי באיזור שלך הייתי קופץ ל5 דקות לסגור את הפינה הזו אבל אני לא בארץ

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

יס לא לוקחים כלום ממנו, אם יס היו עושים התקנה כמו שצריך אז השכן היה משלם את עלות החשמל עבור הממיר.

אם כבר שידרוש החזר מהשכן , הוא זה שחוסך בחשבון חשמל ולא יס.

הבעייה כאן שהבחור הולך ראש בקיר, אני מבין שזה מעצבן, אבל אם הוא רוצה לראות טלויזיה אז שקודם יסדר את התשתית שלו ואז יריב איתם על פיצוי.

אודי A4

דימה.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

אם מחר לא יגיע טכנאי לסדר את מה שהם עשו אני יסדר זאת בעצמי או יביא טכנאי שישחיל חוטים מהתחלה.

רק הבעיה היא שאיני יודע מה תפקיד המכשיר שהם לקחו איתם.

לגבי ניתוק השנאי, אני יודע שזה הדבר הנכון לעשות אבל קשה לי עם העובדה שאני ישאיר משפחה שלמה של עולים חדשים בלי טלווזיה ובלי הערוצים שהם מבינים בעצם, יש בדירה גם ילדים קטנים ככה שזה יהיה כאב ראש גדול למשפחה.

הם לא אשמים בכלום, והם דווקא שומרים איתי על קשר ומתקשרים לYES בעצמם רק שחצי מהפעמים הם לא מבינים על מה מדברים איתם(יש לי את המספר של קרובת המשפחה שלהם ואיתם אני מתקשר וגם היא יושבת ליס על הוריד)

קובי

פורסם

ח'ברה הכנתי את המכתב הזה שאני רוצה לשלוח ליס, מישהו יכול להסתכל ולתקן/לאשר את התוכן שלו?

אני פשוט לא ממש טוב בניסוחים.

אני אשלח להם את זה מחר בבוקר בפקס, ובערב אני יגש למשטרה לפתוח תלונה יצרף את התלונה יחד עם התמונות והמכתב הנ"ל וישלח להם בדואר במכתב רשום.

קובי

פורסם

קבעת עם טכנאי ולא הגיע? הוא אינו חייב לתת לך שירות, אבל שווה לבדוק את "חוק הטכנאים" בכל זאת לדעתי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

כנראה שלא הייתי ברור, אז אני אסביר שוב.

התלונה במשטרה נועדה לגרום ליס להזיז את התחת (להפעיל את המחלקה המשפטית), זה לא שהמשטרה תעשה משהו בנידון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עדכון:

הגיעו פקחים, ומנהל של ההתקנות בדקו את הארון חשמל+תקשורת.

עלו לגג צילמו הכל ושלחו טכנאי שבא וסידר את מה שהוא חתך.

כרגע הכל עובד, אני מתלבט מה לעשות:

להמשיך ולבקש פיצוי? אם כן מה ניראה לכם שיתנו לי? אין לי טעם בכמה חודשים מתנה אני גם ככה נע בין עבודה והלימודים.

מה הסיכוי לקבל פיצוי כספי?

אם אני לא מקבל כלום אני יכול להתקשר לחברת יס ולומר להם שהבעיה לא הייתה בחיבורים של הטכנאי שנגע על מנת שהוא לא יקבל קנס על הגרימת נזק שהוא עשה(הוא ביקש זאת ממני, האמת לא מגיע לו אבל כנראה שזה מאוד רציני אם הולכים להוריד לו על זה במשכורת).

מהי הצעתכם?

קובי

פורסם
עדכון:

הגיעו פקחים, ומנהל של ההתקנות בדקו את הארון חשמל+תקשורת.

עלו לגג צילמו הכל ושלחו טכנאי שבא וסידר את מה שהוא חתך.

כרגע הכל עובד, אני מתלבט מה לעשות:

להמשיך ולבקש פיצוי? אם כן מה ניראה לכם שיתנו לי? אין לי טעם בכמה חודשים מתנה אני גם ככה נע בין עבודה והלימודים.

מה הסיכוי לקבל פיצוי כספי?

אם אני לא מקבל כלום אני יכול להתקשר לחברת יס ולומר להם שהבעיה לא הייתה בחיבורים של הטכנאי שנגע על מנת שהוא לא יקבל קנס על הגרימת נזק שהוא עשה(הוא ביקש זאת ממני, האמת לא מגיע לו אבל כנראה שזה מאוד רציני אם הולכים להוריד לו על זה במשכורת). מצטער אבל אני לא נותן פרסים לנבלות כמוהו,כנראה שהוא עשה את זה בעבר וימשיך לעשות זאת בעתיד אם הוא לא ירגיש בבשרו וכיסו את המשמעות של העבירה שהוא עשה

מהי הצעתכם?

אם הם לקחו אחריות ותיקנו זה אומר שהם מודים באשמה,פיצוי אתה צריך לקבל וגם חודשים חינם הם פיצוי כספי,הרי גם ככה אתה משלם היום(ככה זה נשמע)לא?

פורסם

אם אני לא מקבל כלום אני יכול להתקשר לחברת יס ולומר להם שהבעיה לא הייתה בחיבורים של הטכנאי שנגע על מנת שהוא לא יקבל קנס על הגרימת נזק שהוא עשה(הוא ביקש זאת ממני, האמת לא מגיע לו אבל כנראה שזה מאוד רציני אם הולכים להוריד לו על זה במשכורת).

מהי הצעתכם?

למה שלא תשלם לו את 12 המשכורות הבאות מכיסך ותשאל אם הוא צריך עזרה לקחת את הילדים לגן או לנקות לו את הבית.

אתה פשוט הזוי.

איש מקצוע רשלן שם פס עליך ועל הרכוש שלך, גורם לך נזק ומשאיר אותך בלי טלויזיה למשך ימים, גורם לך לטרטור של אינספור טלפונים כי הבוסים שלו לא חשבו להטיס אליך מישהו שיתקן את הנזק ויפצה אותך, ואתה עוד חושב שמגיע לו התחשבות ממך?

בשביל מה כל השרשור הזה היה?

כדי להוציא קיטור ובסוף לא לעשות כלום ממה שהציעו לך, לא לעמוד על זכויותך, ועוד בסוף גם להתחשב באיש שגרם להכל?

סלח לי, אבל אתה חסר עמוד שדרה.

פורסם

הבעיה היא של הטכנאי שהתרשל, נקודה. זו לא הבעיה שלך אם מורידים לו במשכורת עקב הפאשלה שהוא ביצע, הוא צריך ללמוד לעבוד כמו שצריך ולא לחפף. וסלח לי על צורת ההתבטאות-אך אם אינך דורש פיצוי עקב הפאשלה של יס, אתה אחד מהלקוחות הכי פראיירים שנתקלתי בהם.

• תוכן חדש...