Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... קניתי סיאט איביזה חדשה ואני מעוניין להחליף את המערכת שמגיעה איתה במערכת חדשה.

התקציב שלי עומד על 3000 שקל. אני מגיע מתחום המוזיקה לכן חשובה לי האיכות שהמערכת תוציא... אני לא מחפש מערכת שתפציץ בקולי קולות, אלא מערכת המוציאה סאונד חם ונעים לאוזן. חשוב לי שהמערכת תהיה מאוזנת מבחינת הסאונד שלה, אני מאזין בעיקר לרוק ופחות למוזיקה שחורה, היפ-הופ וסגנונות דומים שדורשים הרבה באס.

אני לא בטוח אילו רכיבים אני צריך... אם מגבר הכרחי בשבילי? או שבתקציב כזה כדאי להשקיע רק בפאנל ורמקולים איכותיים?

אשמח לעזרה וייעוץ כי ראיתי שיש פה חבר'ה שמבינים בנושא. (:

תודה רבה!

פורסם

אמממ רמקולים אני מעדיף שיהיו חדשים.. תקן אותי אם אני טועה. שאר הרכיבים אין לי בעיה עם יד 2...

תודה!

פורסם

קומפוננט

הרץ אנרגי' או מורל דוטק

מגבר

JBL 1004 או הרץ HE4

סאב

ES300

פחות או יותר זה יעלה לך 3000 ש"ח

אתה נישאר עם הרדיו המקורי?

פורסם

קח בחשבון שהHERTZ HE4 לא חזק במיוחד.

70W x 4 ב-4 אום

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

אני מציע להתקנה עתידית לחפש משהו יותר חזק.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם
קומפוננט

הרץ אנרגי' או מורל דוטק

מגבר

JBL 1004 או הרץ HE4

סאב

ES300

פחות או יותר זה יעלה לך 3000 ש"ח

אתה נישאר עם הרדיו המקורי?

אני רוצה להחליף גם את הרדיו המקורי לרדיו דיסק איכותי עם דיבורית בלוטות'. ואני לא בטוח שסאב הכרחי בשבילי..לא כרגע לפחות.

תודה!

פורסם
תגדיל קצת את התקציב כי רדיו דיסק כזה של מותג ולא מכשיר סיני יעלה לך בסביבות 1000 ש"ח+איזה 300 ש"ח מתאם פלסטיק

במידה ואני לא קונה כרגע סאב אלא רק רדיו דיסק, קומפוננט ומגבר... עדיין אני צריך להעלות את התקציב? ויש לך המלצה לרדיו דיסק? אני צריך שיהיה לו דיבורית בלוטות', כניסת USB וכניסת AUX. איכות הסאונד היא בעדיפות ראשונה.. עדיף שיהיה לו מסך נוח וברור גם באור שמש וכו'..

תודה!

פורסם
עם אתה לא קונה סאב אז לא

CZ501 קלריון ,יש לך מכשירי פיונר

יש המלצות לקלריון

הסאונד שהקלריון מוציא הוא טוב יותר מאשר מכשירי הפיוניר?

הסתכלתי קצת על מכשירים ומבחינת עיצוב וממשק נראה כאילו הפיוניר יותר נוח.

• תוכן חדש...