Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

ברשותי מגאן קופה, הכוללת בה מגבר של BOSS BA2900,

סאב של פיונר כלשהו.

ורמקולים 6X9 של BOSS, שכתוב שהם מפיקים 250RMS למרות שלא ממש נראה לי.

ובכן, אחרי מאבקים קשים, אחרי חוסר שינה בגלל הרדיו דיסק המושחט של DRAGON FLY החלטתי לשים לזה סוף ופשוט נתקתי הכול. כרגע אני מתנייד ממוזיקה מהאייפון,למי ששאל הרדיו דיסק קיצר הסאונד קפץ מאחור, קדימה ,לצדדים הצג הראה שפה קוריאנית

אז הבנתי הכול.

אז ככה : המליצו לי על ר"ד עם שליטה על סאב, אני הייתי רוצה עם USB בלוטוס וכו' לא חייב.

קומפוננטים בקוטר 5 ורבע, (הייתי רוצה לקבל המלצה) מכיוון וזהו הרכיב שייתן את מירב הסאונד צריך להשקיע בו.

אני לא רוצה שרוב הסאונד יגיע מה-6X9 .

חייב חייב, קיט התקנה כי החוטים כבר עשו את שלהם.

ואם אפשר עוד המלצות למה לשפר (המגבר מספק כ 60RMS לערוץ X4)

רציתי לשאול , אם אני רוכש רמקול המפיק לצורך העניין 100RMS או שאני רוכש רמקול 60RMS האם יהיו בינהם הבדלים גדולים?

וזהו בינתיים אצטרך המלצה,

אם להחליף מגבר או שאפשר לזחול איתו עוד חודשיים

והאם להשאר עם תיבה פתוחה או לעבור לסגורה?

הסאב הינו רגיל של פיונר קצת ישן.

וגם שאלה לגבי איטום מה טווח המחירים, אני קיבלתי הצעה של 50 שח ליריעה כלומר בערך 50X50

חומר המזכיר גומי, שחכתי לשאול .

ראיתי כאן בכל מיני התקנות איטום והחומר בצבע כסוף

אפשר לדעת בבקשה מה מחירו? וכמה כאלה אצטרך?

תודה רבה לעוזרים!!!

שיהיה לילה טוב,

מיכאל.

סקסו,כי 3 גלגלים זו לא בושה!

פורסם

לגבי רוב השאלות שלך- התשובה היא שהכל תלוי בתקציב.

אתה צריך (לפחות) :

ר"ד בסיסי של חברה טובה שיעלה 450-650 שקל. לדוגמא פיוניר 2350 או קלריון CZ200.

כזה עם BT יעלה בין 750 ל 1100 שקל. לדוגמא קלריון CZ500 או פיוניר 6250BT

קומפוננט סביר שישמע טוב על המגבר שלך (מתחיל מ- 400-450 ש"ח לקומפוננט טוב וסביר שתרצה להשקיע אפילו עד 1000 ש"ח). דוגמא לקומפוננט זול וטוב- מורל טמפו באזור ה- 500 ש"ח.

חיווט- אני ממליץ לך לא לרכוש קיט שלם אלא לפי מידה, מה שאתה צריך, כמה שאתה צריך.

כבל מתח 4 גייג' טוב יעלה בסביבות ה- 120 ש"ח ל- 5.5 מ' שאמורים להספיק גם ל + וגם ל -. יכול להיות שגם 8 גייג' יספיק, אבל במידה ותרצה להשתדרג בעתיד למגבר חזק יותר, מומלץ שהתשתית תהיה מוכנה כבר.

שני RCA בסיסיים של חברה טובה יעלו כ- 70-90 ש"ח כל אחד. שוב אפשר לקחת גם זולים יותר, בכ 30-40 כל אחד.

בית פיוז + פיוז כ- 40 שקלים.

כבל רימוט- שקלים בודדים.

חוט רמקול- כ- 50-80 שקלים ל 10 מטרים של חוט 1.5-2.5 מ"מ טוב.

לגבי השאלה על ההתאמה של הקומפוננט למגבר- בהינתן הספק נמוך, הנתון שאמור לעניין אותך מעבר ליכולת ספיגה (RMS) זה נתון הנצילות, הנתון הזה נותן לך הערכה גסה לכמה הקומפוננט הזה יישמע חזק ביחס לקומפוננט אחר על אותו ההספק.

הרץ אנרג'י הוא קומפוננט די נציל, איכותו מקבילה לטמפו לטעמי, והוא עולה כמעט כפול מהטמפו.

אם התקציב מאפשר- תחליף את המגבר. אך כיוון שכבר יש לך אותו בניגוד לרכיבים אחרים שאין לך, הוא בעדיפות נמוכה.

לגבי הסאב- כיוון שממילא המגבר שלך חלש, מעבר לתיבה אטומה יפחית את העוצמה של הסאב, אך האיכות תשתפר. הייתי ממליץ להישאר בפתוחה עד שתביא מגבר חזק יותר לכל הפחות.

חומרי בידוד- שני החומרים הנפוצים והטובים הם דיינמאט וסקנד סקין, יש הרבה חומרים פחות טובים שלא מספקים את הסחורה, והייתי מתרחק מהם.

יריעה של סקנד סקין אמורה לעלות כ- 40-50 ש"ח. יריעה של דיינמאט שהיא כמעט כמו 3 יריעות של סקנד סקין, אמורה לעלות באזור ה- 100-110 ש"ח ליריעה.

לבידוד של שתי שכבות המתכת בשתי הדלתות הקדמיות תצטרך כ- 6-7 יריעות לדלת של משפחתית ממוצעת. קח בחשבון שהעבודה עולה גם היא סכום לא מבוטל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...