Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים בפתח תקוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני צריך המלצה למקום אמין וזול בפתח תקווה לצמיגים.

בכלל , אשמח גם לשמוע על איזה צמיגים אתם ממליצים ללכת לטויוטה קורולה 2008.

תודה רבה

פורסם

אני גר בפ"ת ואני לא מחליף צמיגים בעיר, יש את צמיג ישר, יש צמיגי אבורוס, לא חסר כל פתח תקווה מפוצצת פנצ'ריות במיוחד באזור תעשיה בקרית אריה ובסגולה.

יש צמיגייה בדרך השלום קצת בפנים קוראים לבחור מוטי מחירים מעולים יחס אדיב ומקצועי אני ממליץ בחום.

קוראים לו מוטי 050-3310331.

תגיד לו תומר 206 שחורה שלך אותך. ידאג לך.

בהצלחה.

פורסם

שלום,

הרכב מגיע בהרכבה ראשונה עם צמיגי גודייר לדעתי דגם אקסלנס , תוכל להמשיך עם הדגם - המחיר לא כזה בשמים..

ירון-צמיגי גודייר

פורסם
שלום,

הרכב מגיע בהרכבה ראשונה עם צמיגי גודייר לדעתי דגם אקסלנס , תוכל להמשיך עם הדגם - המחיר לא כזה בשמים..

ירון-צמיגי גודייר

האם אתה יודע להגיד לי טווח מחירים?

פורסם

מנסיון, לך על צמיג ישיר; לפעמים המקום עמוס וצריך להמתין אבל המחיר ללא תחרות.

תבדוק כאן מחירים:http://tires4u.co.il/homepageadvance.asp

כמו כן, תבדוק את שנת ייצור הצמיג.

פורסם
האם אתה יודע להגיד לי טווח מחירים?

היי,

מומלץ בסביבות 530 כולל מעמ ועבודה.

ירון-צמיגי גודייר

אני רכשתי רביעייה לפני חודש, ב420ש''ח לצמיג כולל הרכבה ואיזון, ומידת הצמיגים של המאזדה 3 זהה לקורולה (15/65/195)

צמיג איכותי תוצרת גרמניה - נוח, שקט, ואוחז טוב. ממליץ.

פורסם
אני רכשתי רביעייה לפני חודש, ב420ש''ח לצמיג כולל הרכבה ואיזון, ומידת הצמיגים של המאזדה 3 זהה לקורולה (15/65/195)

צמיג איכותי תוצרת גרמניה - נוח, שקט, ואוחז טוב. ממליץ.

בסוף הלכנו על רבעיית מישלין בצמיג ישיר , 430 ש"ח לאחד. אני מרוצה.

פורסם

אני ממליץ על צמיג ישיר ברחוב השילוח.

מומחיות של אלון וגיא, עצות טובות, איזון מושלם לאחר ההרכבה, מחירים טובים, שרות מהיר ומצויין.

יש להם גם מצברים, אם מישהו צריך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אני ממליץ על צמיג ישיר ברחוב השילוח.

מומחיות של אלון וגיא, עצות טובות, איזון מושלם לאחר ההרכבה, מחירים טובים, שרות מהיר ומצויין.

יש להם גם מצברים, אם מישהו צריך.

מחירים נוחים אין ספק אבל היום לרוב הפנצ'ריות מחירים נוחים כי יש תחרות...

גיא עסוק בטלפון כל הזמן אין יחס אישי ויש תחושה של נפנוף, כמו כן יש עומס וזמן המתנה גבוה.

לא ממליץ... לשיקולך.

פרסמתי לך בהתחלה על הצמיגייה בחור בשם מוטי על דרך השלום, מחירים זהים לצמיג ישיר.

• תוכן חדש...