Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אחרי ששגריר הגיע אלי הביתה לסידור הבעיה שהיתה לי במערכת פויינטר( ניסיתי להחליף קוד והמערכת "שכחה" את הישן ואת החדש) והאוטו לא הניע לי, הזמנתי נציג של שגריר. והוא עשה לי עקיפה זמנית כדי שאוכל להניע.

התחלתי נסיעה קצרה, המנוע היה קר, ולפתע מנורת החום נדלקה סתם כך. כיביתי את האוטו, התנעתי, ולאחר כך שהמנוע היה בטמפרטורת עבודה תקינה היא לא הופיע.

קראתי קצת חומר על זה כאן בפורום, יש לציין שמפלס המים שלי על קו הMAX ואין שום נזילה.

יש מצב שהשגריר פגע באיזה חוט שגורם לשיבוש הזה? למה זה בא ליידי ביטוי?

תודה רבה לכולם ושבת שלום חברים

פורסם

סיפור לפני כ 6 שנים מאז אני סומך רק על עצמי ולא נותן גם לאחי להניח יד על הרכב

מנסיון עם תיקון שטח "של שגריר" כמעט ונשרף לי הרכב הקודם.

הרכב לא הניע בחניה של העבודה וכשהניע היה מגמגם (דיסטרביוטור זייף וחילק ניצוצות רק ל2 פלאגים המנוע עובד עם 2 בוכנות והקרטוע ברור) אבל את זה לא ידעתי עד שלא לקחתי למוסך לבינתיים הזמנתי גרר של "שגריר" הגיע בחור שבטלפון שאל אותי אם אני יכול לנסוע עם הרכב "עד הכניסה ל.." הסברתי שאם זה היה אפשרי הייתי נוסע למוסך ולא מזמין גרר,לאחר כשעה הוא מגיע לחניה מסתכל על טנק הדלק מלמטה מחליט להוציא פלאגים מהרכב ומתחיל לשרוף את הראש של הפלאג עם מצת "כדי לראות אם יש הצפה" אחרי אבחנה של 2 דקות הוא אומר "משאבת דלק הלכה,תביא 1000 שקל מזומן אני מחליף לך אחת מפירוק"

אמרתי שאין לי 1000 במזומן ואני רק רוצה לגרור את הרכב למוסך הוא אמר שאין צורך בגרירה כי הרכב יכול לנסוע על 2 בוכנות

ורק לשם עזרה הוא הוציא צינור ברזל של צול מהרכב רכן מתחת לרכבי וחילק לטנק דלק את המכות של החיים כדי "שהמשאבה לא תמות עד שאני יגיע למוסך" .

אכלתי את הסיפור שלו ועליתי לרכב במטרה להגיע למוסך , ריח חריף של דלק מילא את הרכב,עצרתי בצד אחרי כ 3-4 קילומטר וראיתי שמאזור האנדברקס יוצא עשן לבן וסמיך שכמעט וחנק אותי בתוך הרכב.

פה נשברתי העלתי את הרכב על גרר פרטי ולמוסך לא משאבה ולא נעליים.

מאז אני מעדיף לגרור את הרכב בדחיפה ולא להזמין "שגריר"

פורסם

תשמע הוא התעסק לי שם בחוטים מנתק מחבר, מנתק מחבר. מנתק משהו ושואל אותי- יש לך מנורה של מנעול? מנתק עוד משהו ושואל יש לך אורות..בקיצור סיבך לי את החיים אני מפחד להתניע את האוטו ואאחרי נסיעה קצרה המוסכניק ישאל אותי- יש לך כסף לראש מנוע? בקיצור אני מפחד שהוא לא גרם לי פה לאיזה כשל חשמלי

פורסם

לדעתי כדי לא לגרום לקצר מיותר ויקר תעלה את הרכב על גרר למורשה שירשמו לך את הנזק שנגרם ויחתמו עליו

ואח"כ תפנה לבית משפט לקבל את מה שמגיע לך.

הם מגיעים אליך לרכב כאילו היו המוסכניקים האחרונים ביקום,מפרקים והורסים ואח"כ שולחים אותך עם נזק משולש למוסך.

הבחור שהגיע אלי לא היה לו מושג מה הוא עושה רק ניסה על הרכב כמה דברים שלמד בי' 2 מגמת מכונאות

נ.ב

לאלה התוהים מדוע נתנו להם לשים יד על הרכב.

זה כי החבר'ה האלה נותנים לך ביטחון כאילו הם בדיוק יצאו ממפעל היצרן לחלק חוות דעת.

בדיעבד אפילו פנצ'ר מסובך לבחור שהגיע לתת שירות.

• תוכן חדש...