Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בנושא מכירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר למכירת האוטו שלי

אז ככה יש לי גולף CL 1.8 ידנית שנת 95 המצב המכני שלה מעולה, קילומטרז' 183000 , ואני היד השלישית שלה, הנסיעה בה באמת תענוג ויש בה מערכת מולטימדיה אם מסך מגע 4.3 אינץ' אם GPS באמת שליסוע בו זה פרס,

הבעיה שבדיוק עבר לו הטסט, הצמיגים ישנים, הוא צריך לעבור טיפול 10000 , והוא אחרי תאונה (מכת שאסי)

היות ואני בצבא ואני לא נוסע באוטו בכלל ואני כן משלם אליו החלטתי בצער רב למכור אותו.

השאלה שלי היא באיזה מכיר למכור אותו, ואיך לעשות את זה על הצד הטוב ביותר??

תודה מראש לכול העוזרים

פורסם

קודם כול אתה צריך להוריד על הטסט,אנשים יפחדו לקנות רכב ישן ללא טסט,במיוחד גם אם יפסלו אותו על צמיגים שזה עוד כמה מאות שקלים.

אני מציע תיראה ביד 2 בכמה מוכרים כאלה רכבים באותה שנה במחיר ממוצע,תוריד טסט+צמיגים ואני מציע שתציין שיש שאסי,זה סתם יגרום לעצבנות למי שיבוא במידה והוא יקח אותו לפחח שיבדוק את הרכב שיש לו שאסי ולא אמרת לו.

אם אתה רואה לא מתקשרים זמן מסוים,תתחיל להוריד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תרשום את צמד המילים "מחיר גמיש", ותראה איך מגיעים הטלפונים.

אני מציע שתיקח גם בחשבון שבטח המחירון שלה יחסית גבוה, ובמחיר שלה יש רכבים אטרקטיביים בהרבה.

בימינו אנשים רוכשים ב-15K או פחות מכך, את דגמי יונדאי גטס של 2003. אז נכון שהגולף שלך מוצלחת יותר מהגטס, למרות פער השנים - עדיין רוב מוחלט של האנשים יעדיף רכב צעיר כמו הגטס ולא את הגולף הקשישה שלך.

• תוכן חדש...