Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה הגיע הרכב המיוחל (סיאט איביזה SC 2012) ,

ואיתו גם כל מיני שיפורים מתוחכמים.

כנראה לא מתוחכם מידי, בכל אופן, האורות רכב דולקים קבוע ברגע שמסובבים את הסוויצ',

גם שהמתג במצב OFF, כל ימות השנה בכל שעות היום - כפי שמכונאי שהסביר על הרכב אמר.

הוא אמר שזה מה שהחברה נותנת בגלל חוקים כאלה ואחרים במדינות שונות בעולם.

בכל אופן אמר שזה הכל עניין של פיוז מסויים במערכת, שאם רוצים לבטל את התכונה הזו יש להוציאו.

מישהו מכיר, יודע, ביצע שינוי זה?

נ.ב.

בטוח דיברו על זה בפורום, ניסיתי לחפש ולא מצאתי שרשור עם פתרון.

פורסם

כל רכב שמיובא בימים אלה מאירופה מצוייד באורות חזית נפרדים שדולקים באור נמוך לצורכי בטיחות, יש במצויידים ב LED למטרה זו. זהו תקן חדש באירופה שהיה קיים שנים רבות בצפון אמריקה ובסקנדינביה. הפונקציה נקראת DRL Daylight Running Lights . ניתן לנטרל את הפונקציה באוטו שלך באמצעות חיבור מחשב דיאגנוזה במוסך. יש כלי רכב בהם ניתן לנטרל באמצעות תכנות לוח שעונים עצמי, באופל החדשות למשל, כמתואר בספר הרכב.

היות ומדובר בעוצמת אור נמוכה שלא מיועדת לנהיגת לילה, מומלץ מאד שלא לבטלה משיקולי בטיחות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
למה לבטל??

למה שסתם ידלקו אורות שלא צריך?

והאורות שדולקים הם האורות דרך הרגילים ולא הנמוכים (חניה מה שנקרא).

תודה על העזרה!

פורסם

למה שסתם ידלקו אורות שלא צריך?

והאורות שדולקים הם האורות דרך הרגילים ולא הנמוכים (חניה מה שנקרא).

תודה על העזרה!

כי זאת כוונת המשורר, היצרן תכנן במיוחד שהם ידלקו בהמלך היום ולכן אין שום בעיה עם זה, ההפך, עדיף לא להתחיל לגעת בתוכנת הרכב ולבטל דברים במגיעים כברירת מחדל.

פורסם

אלה לא אורות הדרך "הרגילים". בדר"כ אלה נורות יעודיות בעוצמה נמוכה למטרה זו בלבד. לעיתים נורות ליבון 5-10W ולעיתים נורות LED חסכוניות.

המטרה היא בטיחות ואל תזלזל בזה!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

בסיאט איביזה החדשות אין שום אורות יעודיים ליום. אורות הדרך פשוט נדלקים הביטול מתבצע בשתי שלבים.

שלב אחד ביטול אורות החניה שלא ידלקו ואת זה עושים על ידי חיבור מחשב לרכב.

שלב שני ביטול אורות הדרך וזה מתבצע על ידי חיתוך של החוט הצהוב מתקע מפסק האורות.

לאחר מכן המצב חוזר להיות רגיל זאת אומרת הדלקת האורות מתבצעת רק על ידי מתג האורות מומלץ מאוד לעשות את זה.

בכל אופן זה מה שעשיתי בקופרה שלי ואני מאוד מרוצה מהמצב. שם בכלל יש לי קסנון ולא רציתי שהוא ידלק כל פעם שאני פותח את מתג ההתנעה.

פורסם

חבל שבגלל חוסר ידע וחוסר רצון להבין כי זה לטובתם בלבד !!!!! אתם רוצים לבטל ,אך אני מניח שאליו כל הרכבים היו כבר עם הפונקציה הזו אז אתם הייתם מתרגזים כי "לכולם יש ולי לא" .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני משאר, שישראל תלך בעקבות אירופה ותוך כמה שנים תיהיה תקנה, שמחייבת תאורת יום. כמובן לא לכולם, אלא החל משנת ייצור מסויימת.

ללא תאורת יום הרכב לא יעבור טסט. ואז כל מי שביטל ירוץ להחזיר.

פורסם
בסיאט איביזה החדשות אין שום אורות יעודיים ליום. אורות הדרך פשוט נדלקים הביטול מתבצע בשתי שלבים.

שלב אחד ביטול אורות החניה שלא ידלקו ואת זה עושים על ידי חיבור מחשב לרכב.

שלב שני ביטול אורות הדרך וזה מתבצע על ידי חיתוך של החוט הצהוב מתקע מפסק האורות.

לאחר מכן המצב חוזר להיות רגיל זאת אומרת הדלקת האורות מתבצעת רק על ידי מתג האורות מומלץ מאוד לעשות את זה.

בכל אופן זה מה שעשיתי בקופרה שלי ואני מאוד מרוצה מהמצב. שם בכלל יש לי קסנון ולא רציתי שהוא ידלק כל פעם שאני פותח את מתג ההתנעה.

אם יש לך קסנון מקורי אין שום בעיה שהם ידלקו, ואם כן אז זה על אחריות היצרן, ההפך, זה שניתקת כבל יכול לעשות לך בעיות

פורסם
אם יש לך קסנון מקורי אין שום בעיה שהם ידלקו, ואם כן אז זה על אחריות היצרן, ההפך, זה שניתקת כבל יכול לעשות לך בעיות

הניתוק בוצע במוסך המרכזי של צמפיון ובידיעתם ונרשם בהסטוריה של הרכב כך שאם תהיה בעיה כלשהיא זה יהיה מכוסה באחריות אני ממש לא מודאג.

הם אפילו המליצו לנתק מכיוון שמנורות הקסנון המקוריות מאוד יקרות ואין טעם שידלקו בנסיעה בעיר במשך היום.

• תוכן חדש...