Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הזמנתי נייד באתר ישראלי והופתעתי לגלות כשקבלתי אותו שהוא היה בשימוש ועבר ככל הנראה תיקון. ברצוני לפנות לחנות עם דרישה להחליף את המכשיר והשאלה היא, מי צריך לשלם על משלוח המכשיר חזרה לחנות, אני או המוכר? מישהו יודע מה אומר החוק במקרה הנ"ל?

תודה לכולם!

פורסם

לפי החוק ככל הנראה אתה צודק.

אבל כדאי לך להיות חכם ולא צודק, אם אתה גר באזור החנות כדאי לך להגיע עם המכשיר לחנות ולוודא שהם מקבלים את המכשיר ושמזכים אותך או לחלופין מחליפים את המכשיר.

פורסם
לפי החוק ככל הנראה אתה צודק.

אבל כדאי לך להיות חכם ולא צודק, אם אתה גר באזור החנות כדאי לך להגיע עם המכשיר לחנות ולוודא שהם מקבלים את המכשיר ושמזכים אותך או לחלופין מחליפים את המכשיר.

זאת הבעיה, שאני לא גר ליד החנות ולצערי הזמן שלי מאד מוגבל בתקופה אחרונה, לכן עשיתי את ההזמנה באתר.

אגב, מישהו יודע מהו הנוהל לביטול העיסקה בכרטיס האשראי במקרה הזה? אני רוצה לבקש מחברת האשראי לבטל את העיסקה.

פורסם

איך אתה יודע שהוא היה בשימוש או עבר תיקון?

שילמת מחיר מלא כאילו היה חדש? יש "אותיות קטנות" בעמוד המכירה באתר?

אם אתה בטוח בזה שניסו לדחוף לך משומש במחיר של חדש, תתקשר לחנות (רצוי להקליט את השיחה) ודרוש שישלחו שליח לביתך עם טלפון חדש.

אם לא ילך, שלח פקס/מכתב רשום עם בקשה נוספת ואיום בהליך משפטי. לרוב זה עובד.

אופצייה נוספת היא לפרסם בפיסבוק. לפני כמה ימים רץ סיפור על חנות שסרבה לתקן מכשיר במסגרת אחריות. תוך 3 ימים מרגע הפרסום היא התקפלה ותיקנה.

אם הטעו/רימו אותך, אין שום סיבה שתשלם על משלוח מהכיס שלך.

פורסם

לדעתי האשכול הזה מיועד דווקא לכל האחרים שגם להם "אין זמן פנוי", במסגרת התוכנית "איך לא לנהוג".

מפעם לפעם יש מישהו רושם כאן על רכישה טיפשית שהוא ביצע באינטרנט.

עם כל הכבוד, יש אתרים שאפשר להזמין מהם ויש מי שעומד מאחוריהם במידה ויש בעיות, ויש אתרים\חנויות חובבנים שלא כדאי לקחת את הסיכון ועדיף לשלוח חבר\אח\אמא\אבא שיקנו בשבילך אם אתה כל כך עסוק.

שיהיה בהצלחה..

פורסם

אזהרה: אל תזמינו מכשירים סלולריים מהאינטרנט.

קניתי בזמנו מכשיר, הגיע דרך הדואר.

לא פתחתי את המכשיר, הוא היה בניילון בתוך הקופסה, נסעתי לחנות להחליף אותו כי רציתי דגם אחר עד שהוא הגיע.

הם פתחו אותו ואמרו לי שהוא היה בשימוש כי הייתה שריטה קטנטנה על הצד.

אי אפשר להתווכח איתם, בשורה התחתונה הפסדתי בערך 500 ש"ח כי הם רמאים והם שלחו לי טלפון שנפל\נשרט\היה משומש.

לא הייתה לי דרך להוכיח שאני לא פתחתי אותו.

סעו לחנות, תביטו על הטלפון ותבחנו אותו מכל כיוון, אחר כך תקנו.

• תוכן חדש...