Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בלילה לצערי הרב שמתי לב שהדביקו לי על הטמבון האחורי מדבקת פרסומת של איזה זגג בגודל 20*30 בערך ללא אישורי או ידעתי,

הטמבון נוצץ לאחר צביעה רק לפני כחודש:(

רציתי לדעת אם אפשר להוריד את המדבקה ללא נזק ואם ניתן לעשות משהו נגד המזיד...זה פשוט לא פיר לפגוע ברכוש של אחרים:(

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חוצפה ממדרגה ראשונה!, אפילו במכוני טסט ומוסכים מבקשים רשות לפני הדבקת סטיקר, מאיפה לו החוצפה להדביק מדבקות על מכוניות ברחוב?!?

אני בטוח שיש פה חברי פורום שיגידו לך קודם לנסות להוריד בעצמך, אבל אני בעד לטלפן לבעל העסק או להגיע אישית

(מן הסתם אם מדובר בפרסומת מצוין גם שם העסק בנוסף לכתובת ומספר טלפון) ולדרוש הסרת המדבקה על ידי אחד העובדים בעסק

(הוא גרם לנזק הוא יתקן) ובמקרה ונשאר נזק או סימן שיישא בהוצאות ולא, ינקטו צעדים משפטיים, אחרי הכל אם לעיריות מותר לקנוס על הדבקת מודעות במקומות אסורים לדעתי גם לנו בתור פרטים גם מותר.

יקיר.

MX-5 NC

פורסם

מים חמים יעזרו לך. אבל הרבה. ולנסות להוריד לאט לאט.

ואני חושב שגם זה חוצפה שמדביקים מדבקות ללא אישור בעל הרכב.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מים חמים, WD40, ספריי ניקוי מגעים. הכל עובד נפלא.

מים כמובן לא מזיק לרכב - לגבי השניים האחרים אני לא בטוח, למרות שאם תריץ חיפוש תראה שיש הרבה עדויות שזה לא מזיק בכלל.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

פן לייבוש שיער. מעולה להסרת מדבקות, רק לשים לב שלא מחממים יתר על המידה. נבדק כבר על עשרות מדבקות (על פח/ זכוכית/ פגושים).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

איזה חוצפה יש לאנשים לפעמים לא יאמן.

פעם אחת שעשיתי טסט שמו לי מדבקה ללא אישור כנ"ל, לגבי מוסכניק אחד שתיקנתי אצלו את האוטו בעבר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לך לבעל העסק עם דלי צבע, תשפוך לו על הדלתות של הכניסה ואם הוא יפתח את הפה, תגיד לו שזאת פרסומת לעסק שלך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
היום בלילה לצערי הרב שמתי לב שהדביקו לי על הטמבון האחורי מדבקת פרסומת של איזה זגג בגודל 20*30 בערך ללא אישורי או ידעתי,

הטמבון נוצץ לאחר צביעה רק לפני כחודש:(

אתה יכול לצלם את המדבקה ע"ג הרכב ולגשת עם הצילום להגיש תלונה במשטרה על ונדליזם.

פורסם
אתה יכול לצלם את המדבקה ע"ג הרכב ולגשת עם הצילום להגיש תלונה במשטרה על ונדליזם.

ומה יעשו עם זה ?

אני פעם הבאתי את המחשב שלי לפנדה מחשבים לתיקון (היה באחריות) לפני שהם נסגרו, הם החזירו לי אותו ממש שבור מכל צד, וכשהלכתי למשטרה - באמת שאני לא משקר - השוטר שם התחיל לצעוק עליי שאני בא להתלונן על זה ויש אנשים עם בעיות רציניות.

פורסם

תשכור שישה גרפיטים בני 13( זה בכלום כסף מספיק להם קופסאת סיגריות לכל השישה), קנה להם כמה ספריים, ותדאג שהרכב\בית\עסק או שלושתם ביחד יהיו מקושטים היטב. ודאג הציורים יבצעו טוב טוב בלי להתקמצן על תכולת הספריי, ותחזור הביתה עם חיוך

פורסם

ובמה זה יועיל לו לעשות וונדליזם עם כוונה לחבל ולהרוס?

אם רוצים לפעול אז קודם כל לתת לו עצות אשר יסיעו לו להוריד את מדבקת הפרסום.

בנוסף ניתן לגשת אל בעל העסק ליידע אותו ולבקש פיצוי על מה שנעשה לך.

או לחליפין ללכת למשטרה להתלונן או/ו להגיש נגדו תביעה אזרחית.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עוד מעט תבצעו רצח על מדבקה מה קורה לכם :shock:

אפשר להעיר לבעל העסק ולבקש ממנו להסיר .

להסרה פשוטה של המדבקות הסטנדרטיות כמו של רוב מכוני הטסטים אפשרות ראשונה מים חמים ,

אפשרות שנייה ורק אם המדבקה עיקשת ניתן להשתמש בבלואר או פן על מנת ליבש את הדבק ,

ואז שוב מים חמים להסרה .

פורסם

חבל על כל העצות האלה להסרה ביתית עצמית.

ידוע מי בעל העסק שהדביק, שייגש הבחור לשם - ושיתכבד בעל העסק להוריד את המדבקה.

במידה ונגרם נזק, יישא בעל העסק בתוצאות - בין אם בצורה טובה ובין אם דרך תביעה קטנה.

• תוכן חדש...