Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי הרבה בדיקות, לא מצאתי מקום שמתאים למה שאני מחפש, חוץ ממקום אחד שהיה תפוס ("מקום מהסרטים" מי שמכיר)

אשמח לקבל המלצה על מקום שנמצא בין חדרה לבת ים(מישור החוף) עם הבקשות הבאות:

רומנטי - המטרה בעיקר לחגוג יחד עם חברתי באווירה טובה ורומנטית.

דאנס בר - בקשה של חברה שלי, רצוי שלא יהיה מפוצץ מדי.

מוזיקה טובה - בסגנון לטיני, סלסה, 70-80-90 או דאנס קליל.

אווירה טובה - אווירה טובה וחגיגית.

מחיר לזוג עד 200 שקל

ללא ערסים וסיגריות

תודה לממליצים. :-D

פורסם
שלום,

אחרי הרבה בדיקות, לא מצאתי מקום שמתאים למה שאני מחפש, חוץ ממקום אחד שהיה תפוס ("מקום מהסרטים" מי שמכיר)

אשמח לקבל המלצה על מקום שנמצא בין חדרה לבת ים(מישור החוף) עם הבקשות הבאות:

רומנטי - המטרה בעיקר לחגוג יחד עם חברתי באווירה טובה ורומנטית.

דאנס בר - בקשה של חברה שלי, רצוי שלא יהיה מפוצץ מדי.

מוזיקה טובה - בסגנון לטיני, סלסה, 70-80-90 או דאנס קליל.

אווירה טובה - אווירה טובה וחגיגית.

מחיר לזוג עד 200 שקל

ללא ערסים וסיגריות

תודה לממליצים. :-D

בחלק מהסיבוב הופעות שלי בסילבסטר אני מנגן באוונגרד.

בתיכנון - 20:00-23:00 סט 70's 80's עם נגיעה של קלאסיקות משנות ה-90 (הכל בדאנס)

23:00-00:00 מעבר לדאנס יותר עדכני, והחל מ 00:00 מסיבה לועזית עם נגיעות של מוזיקה ישראלית בדאנס \ מזרחית - נגיעה.

פורסם
מה זה דאנס בר רומנטי?

דאנס בר ורומנטי הם לא הפכים גמורים?

לדעתי הוא מתכוון למקום שפחות נראה כמו מועדון שאין מקום לשבת (וברוב המקרים גם לעמוד) וצריך לחכות בסלקציה ובכניסה שעות..

פורסם
אז תגיד מועדון של ערסים... :wink:

למרות שכנראה צחקת, אבל אני חייב לומר שאין שום קשר לסוג המועדון.

אני כבר שנים חי בסצינת חיי הלילה ובאמת שגם במועדוני הנמל למיניהם (מה שאתה קורא מועדונים של ערסים) וגם למועדונים היותר איכותיים (נניח במתחם לונדון מיניסטור) תמיד יהיה תור ותמיד תהיה סלקציה.

פשוט לפי מה שהבחור כתב הוא מחפש מקום נורמלי, שנותן לו גם אופציה לשבת לשתות משהו או לנשנש משהו במחיר שפוי (אדממה ב-60 ש"ח זה לא מחיר שפוי), וגם לשמוע מוזיקה טובה (כלומר לא להתקע באיזה פאב אירי עם מוזיקת גירוש לקוחות בזמן שכל החברים שלך נהנים באיזו מסיבה כרגע)

ובגלל זה הצעתי את אוונגרד, שבמקרה זה עונה ממש על הדרישות של - מוזיקת 60-70-80, שעולה לדאנס עדכני.

פורסם
מה זה דאנס בר רומנטי?

דאנס בר ורומנטי הם לא הפכים גמורים?

צודק

שישכח מיזה שבסילבטר הוא ימצא איזה מקום שפתוח לציבור הרחב שלא ידחסו אליו איזה אלף אנשים וכל עובר ושב יגע בו וחברה שלו.

למרות שכנראה צחקת, אבל אני חייב לומר שאין שום קשר לסוג המועדון.

אני כבר שנים חי בסצינת חיי הלילה ובאמת שגם במועדוני הנמל למיניהם (מה שאתה קורא מועדונים של ערסים) וגם למועדונים היותר איכותיים (נניח במתחם לונדון מיניסטור) תמיד יהיה תור ותמיד תהיה סלקציה.

.

אתה מדבר על ישראל?

לא יודע אני לא מכיר בישראל סצנת לילה:roll:

אלא אם אתה מדבר על כל המועדונים הגזענים סטייל גלינה שזה עבודה בעניים

פורסם
צודק

שישכח מיזה שבסילבטר הוא ימצא איזה מקום שפתוח לציבור הרחב שלא ידחסו אליו איזה אלף אנשים וכל עובר ושב יגע בו וחברה שלו.

אתה מדבר על ישראל?

לא יודע אני לא מכיר בישראל סצנת לילה:roll:

אלא אם אתה מדבר על כל המועדונים הגזענים סטייל גלינה שזה עבודה בעניים

בתור אחד שבמשך שנים ניגן במועדונים וברים בארץ אני אומר לך שבארץ יש חיי לילה.

צריך לדעת לאן לצאת.

מקום שהיום הוא להיט, יכול עוד חודש להפוך לפח זבל (מבחינת אוכלוסיה, מוזיקה, וכו')

בכל אופן הבנתי מההתחלה מה מחפש הבחור- וכשהמלצתי על אוונגרד זה קולע בדיוק לדרישות שלו.

לא יקר, סולידי, לא מועדון (אין סיכוי שידחפו שלך פתאום 700 איש. רק מי שהזמין מקום יכנס, ואם יבואו עוד כמה זוגות נחמדים שמבקשים לעמוד ליד הבר ולשתות בירה יכניסו אותם, אבל זה ממש לא מקום שתעמוד עם חברה שלך ואנשים יעברו ויתחילו איתה)

פורסם

שמע אני יהיה כנה איתך , המון זמן לא יצאתי לדאנסברים דיסקוטקים בארץ אבל אני יודע פחות או יותר מה הולך מההכרות מהתקופה שהייתי יוצא.:arrow:

והבעיה ברוב המקומות היא היחס לבליין ,כן כן, כאילו עושים לך טובה שמכניסים אותך למועדון שלהם.:roll:

שהמטרה של רוב המקומות היא לא טובת הבליין המקומי אלא לעשות קבוצות איכות בפנים בשביל שיראו שבאים אליהם כוסיות ובנים איכותים סטייל ילד טוב רמת אביב.

שהמועדון קצת מוכר אתה צריך לעמוד איזה 3 שעות בתור בשביל שהסלקטור יסתכל עליך או לבוא 5 שעות לפני שהשומרים בכניסה באים בשביל להיות ראשון בזמן שפותחים את המקום.(אם אתה לא מקושר כמובן)

ואם השתזפת בים לפני זה או שאתה שחום טיבעי אז בכלל אל תחשוב להכנס ברוב המקומות "האקסלוסיבים".או שתכנס וישימו עליך מעקב צמוד.

ולשלם בחוץ בכניסה תשלום כניסה ובפנים יקרעו לך את הארנק על שתיה שרובה תוצרת קלקיליה.

אז אם אתה חושב שזה חיי לילה אז אין לי מה להגיד לך.

מועדון צריך לחבק את הבליינים שלו לתת להם הרגשה שתמיד כיף לחזור ,ללכת לקראתם כי בגללם הוא בכלל קיים.וככה זה באמת צריך להיות:idea:

הבעיה שבארץ התרגלנו רובנו לקבל את היחס הזה , אבל יש כאלה שממזמן לא מוכנים אם אתה מבין למה התכוונתי.8)

יוגב

• תוכן חדש...