Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 אוטומטי שנת 2008 - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ותודה לעונים

יש לי אפשרות לקנות מליסינג/השכרה פיג'ו 206 אוטומטית, שנת 2008, עם 135,000 ק"מ, ב40K ש"ח. האם הייתם ממליצים עליה?

בעיקרון אני יודע שעדיף ידני אבל אין מליסינג ואני מעדיף את הביטחון של שנה אחריות ולקנות ממקום מוכר.

כמו כן ראיתי בדיקה של הרכב והיא נראית ממש סבבה (כמובן שגם אקח לבדיקה עצמאית).

האם יש שחר לכל התלונות על 206 מבחינת תקלות וזמן מוסך או שהשנתון המאוחר יבטיח לי שקט?

תודה

פורסם

איזה יד הרכב? אם זה מהשכרה הייתי נמנע,לרכב יש ק"מ גבוה,התיבה לא הכי אמינה ורכב שנסע המון,לדעתי לא המתכון הכי טוב למרות הורדה במחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר לא גבוה, הקילומטראז' והגיר מעלים סימני שאלה.

אני אישית נהגתי שנים על פיז'ו 206 ידנית - אפס תקלות.

אך, אני מניחה שבבדיקה מטעמך תקבל תמונה ברורה יותר,

אחריה תוכל להתמקח על המחיר, ועל תנאי האחריות, וכך העסקה תהיה יותר משתלמת עבורך.

ענת מאוויס

הי ותודה לעונים

יש לי אפשרות לקנות מליסינג/השכרה פיג'ו 206 אוטומטית, שנת 2008, עם 135,000 ק"מ, ב40K ש"ח. האם הייתם ממליצים עליה?

בעיקרון אני יודע שעדיף ידני אבל אין מליסינג ואני מעדיף את הביטחון של שנה אחריות ולקנות ממקום מוכר.

כמו כן ראיתי בדיקה של הרכב והיא נראית ממש סבבה (כמובן שגם אקח לבדיקה עצמאית).

האם יש שחר לכל התלונות על 206 מבחינת תקלות וזמן מוסך או שהשנתון המאוחר יבטיח לי שקט?

תודה

פורסם

בשום אופן לא. קילומטראג' בשמיים.

קניתי לפני חודשיים 2007 1600 אוטומטית, 40,000 ק"מ בלבד. יד ראשונה. יש היום מציאות.

• תוכן חדש...