Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום,

יש ברשותי רכב מסוג הונדה סיויק שנת 98 אוטומט. לפני כחודש נדלקה לי נורת ה״ברז כתום״, ניגשתי למוסך ונאמר לי שיש להחליף את החיישן ״למדה״ (שאחראי על ויסוט האויר והדלק). החלפתי את החיישן בעלות של 400 ₪.

ועכשיו לבעיה: בזמן האחרון (נראה מאז שהחלפתי את החיישן, אולם יש סבירות שגם לפני החלפת החיישן הבעיה הייתה)  כשאני נוסע ברכב ובמיוחד בסל״ד נמוך הרכב נשנק והטורים מתחילים לרדת כמעט למצב של כיבוי הרכב (קרה מספר פעמים שהרכב אכן נכבה) כל עוד רגלי לוחצת על דוושת הגז. רק לאחר שאני מרים את הרגל מהדוושה ולוחץ שוב הרכב מעלה טורים ומיישר קו וחוזר לעצמו. חשוב לציין שבתחילה זה היה רק כאשר הרכב היה קר ועכשיו התופעה מופיעה גם כאשר הרכב חם.

חשבתי שהחיישן שהוחלף הוא הבעייתי ולכן פניתי למוסך שהחליף לי אותו ע״מ להחליפו בחיישן אחר, המוסכניק אמר לי שזה לא קשור לחיישן אלא לצ׳וק האוטומט שכנראה הלך.

1. האם הוא צודק? או שמא הלך מנוע צעדים? חיישן אחר? אולי ניקוי מצערת? אולי חוטי הצתה? אולי מצבר חלש? יש לציין שבטיפול האחרון לא הוחלפו פלגים היות והיו תקינים לפי מה שאמר המוסכניק.

2. ממה יכולה לנבוע הבעיה? ולהיכן אוכל לגשת חוץ מהמורשה?

3. יש שם לתקלה הזו?

נ.ב מצטער שיצא ארוך

פורסם

תיאור הבעיה בקצרה:

כשאני בנסיעה עם רגל על הגז הטורים יורדים כמעט עד מצב כיבוי.

רק לאחר שארים ואחזיר את הרגל על הדוושה הטורים עולים והרכב ממשיך לסוע.

זה קורה ברוב המקרים בנסיעה על כ 30 קמ״ש ובטורים של בין 2 ל 2.5 סל״ד.

מה מקור הבעיה? תודה

פורסם

תגיד, יש מצב שזה החמיר לך בחורף? זה יכול להיות כמה דברים, אבל בטוח לא מצבר ולא מנוע צעדים, כי זה קורה בנסיעה.

מתי הוחלפו חוטי הצתה? הייתי מתחיל מזה.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

תבדוק יתכן וממיר קטליטי סתום , צינור פליטה שקיבל מכה וכדומה

בטיפול הוחלף מסנן דלק ? ופלאגים על פי הוראות היצרן ?

בכל מקרה בדוק חוטי הצתה

כדאי לגשת למוסך לבדיקת לחץ דלק

• תוכן חדש...