Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית של יותר מעשרים שנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר מישהו שיש לו סובארו ישנה שהיא כרגע בת יותר מעשרים שנה, ושמעתי שיש איזהשהם חוקים שמגבילים אותם בכבישים לעומת מכוניות שהם פחות מעשרים שנה...

אחד מהם אני יודע שמכוניות הישנות יותר צריכות לעשות טסט כל חצי שנה ומכוניות היותר חדשות אל שנה.

פורסם

1. רכב מיושן (19 שנים לפחות) עובר מבחן רישוי שנתי (טסט) כל שישה חודשים.

2. רכב בן 15 שנים ומעלה צריך להגיע למבחן הרישוי השנתי עם אישור בדבר תקינות בלמים ממוסך מורשה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

השאלה שלך אינה מובנת והדבר היחיד שאני יכול להוסיף הוא שרכב שמוגדר כאספנות (30 שנים ומעלה) ,אינו מורשה לנוע בין השעות 7 ל-9 בבוקר.

רכב מעל 30 שנים שאינו "אספנות" ,יכול לנוע רגיל , והתקנות בדבר רכב מיושן יחולו עליו .

• תוכן חדש...