Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להסתובב כל הזמן בתוך גוש דן עם רכב יותר גדול ממה שאתה באמת צריך זה דבילי.

לך תמצא מקום לחנות מגאן סדאן בעיר הזאת?

ולמה אתה צריך מנוע 1.6 אם אתה המקרה הטוב מגיע ל80 קמ"ש וגם זה ביום שאלילי הכבישים מחייכים אליך.

תחסוך לעצמך הוצאות מיותרות, ותחסוך לנו זיהום אוויר ועומס ותקנה רכב קטן.

רכב סופר מיני מודרני יכול לקחת אותך לכל מקום בבטיחות ובנוחות. לי יש פיז'ו 206, אני נוסע לפחות פעם בשבועיים מת"א לגליל ובחזרה,הפיזו' לקחה חברים לטיולים בים המלח ואת החבר'ה למילואים בצאלים וברמת הגולן. המדינה שלנו קטנה, וצריך לנהוג בה באוטו קטן!

פורסם

אז אני מניח שסיאט איביזה תיתן לי את המענה? לא משנה לי אם ה צורה קודמת או חדשה..

דרך אגב מה יותר עדיפה? האיביזה החדשה או הצורה קודמת? מבחינת איבזור,בטיחות וכל זה...

פורסם

אם אתה מחפש כוח וחסכון ואמינות אז לך על הקורולה. אוטו מאד חזק , האוטו מאד חסכוני בדלק, מאד אמין , והטיפולים שלו מאד זולים, לי יש אחת כבר יותר משנתיים, חוץ מטיפולים זולים לא עשיתי. את ירידת הערך המשמעותית הוא כבר ספג, כך שאין לך מה לחשוש מירידת ערך . רק כח בחשבון שהאוטו מתנהג כמו גיר רגיל , אם זה לא מפריע לך את תקנה בעיניים עצומות, האוטו לא נוח למי שלא למד לנהוג באוטו גיר רגיל

• תוכן חדש...