Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

אני רוצה לאסוף מכם רשמים והצעות ייעול להמשך הדרך, בכוחי להשפיע ולתת דגש ובמה לדברים חשובים שיעלו כאן.

אשמח אם תעלו בצורה מסודרת מבלי "להיכנס" בפורמולה ישראל ועל הדברים שהיו בעבר אלא באמת לתת חוות דעת מקצועית ולשפר את המשך הדרך בעתיד.

כפי שכבר אני מקווה שהבנתם, אני אדם של מעשים ואני מבטיח לנסות וליישם את מירב הדברים שיכתבו כאן על מנת לשפר את המשך הדרך וההנאה שלכם בשנים הבאות.

אני בעצמי אעלה כאן מספר דברים שאני יודע שהיו חשובים ולא סופקו ואולי זה יהיה פתח עבורכם להמשיך ולכתוב.

תודה מראש

אביחי

פורסם

אז ככה:

עניין הזמנים שהתארכו - ברור מאליו כי זהו דבר שהעכיר מאוד את האווירה ויש לדבוק בזמנים, ייתכן איחור אך לא איחור גדול כפי שהיה.

שקיפות - הבנתי זאת רק לאחר ימי המיונים, עניין השקיפות חשוב כאן לאנשים, לא רק מבחינת העובדה כי אתם לא סומכים על צוות פורמולה ישראל אלא גם כי עניין התחרותיות באותו הרגע חשובה.

יותר מקצועי - יום המיונים השני הצליח יותר ואנשים נהנו שם יותר, מעבר לעניין הזמנים הבנתי כי יותר חשוב לאנשים להיבחן במקצועיות, החוויה מגיעה מהמקום של אירוע מקצועי ואין צורך במתקנים חוויתים או אם כן בצורה מצומצת ביותר.

אתן לכם את המקום להמשיך...

פורסם

בהנחה ויש תוכנית לשנה הבאה ושעיקרה דומה: הבאת מכוניות פורמולה לארץ, הקמת מסלול זמני (או קבוע, בתקווה) ויצירת סופ"ש מוטורי, אז לטעמי זה צריך להתנהל מאוד שונה.

1. ספורט מוטורי הוא ספורט מקצועני. כשעושים אירוע לחובבנים, הוא עדיין צריך להיות ספורט מוטורי ולא מופע הקפות. אם זה דורש מחיר בכך שלא מקבלים כל אחד (במובן שלא פותחים את המיונים לכולם), נותנים יותר זמן אימון על כלי הרכב ועל המסלול ודורשים אחריות אישית לנזקים (כמובן, בהפעלת ביטוחים כאלו ואחרים במידת האפשר) - זה מה שצריך להיות.
  2. הכוונה היא שאולי צריך לשקול השתתפות במימון מצד מי שמתקבל. ספורט מוטורי הוא לא ספורט לעניים, ומי שרוצה להתקדם צריך לדעת להשקיע כסף בהתחלה (בין אם שלו או מחסויות). אני יודע שזה לא פופולארי אבל כך זה מתנהל בעולם. כמובן שהכל צריך להיות מידתי, והכסף צריך להיות מיועד ליותר זמן אימון ולא לכיסוי עלויות ההפקה.
  3. המיונים צריכים להיות מקצועיים ולכלול יכולות נהיגה והתנהגות בתנאי מירוץ. הצעות שלי:
    • בדומה למה שהיה עם TRI של מסלולים לפני כמה שנים, להקים מסלול קונוסים קבוע במגרש חנייה ולאפשר לכל מי שירצה לבצע אותו נגד השעון תמורת תשלום, למשך כחודש נניח, ברכב ייעודי של ההפקה שיישמר בתנאים כמה שיותר זהים עבור כולם. על התוצאות להיות גלויות. כל נהג יוכל לבצע את המסלול לפי כמה שהוא שילם אבל עד מספר מקסימלי של פעמים (בניגוד למה שהיה במסלולים) כדי לשמור על הוגנות ואיזון (שאנשים בעלי אמצעים לא יעשו אותו עשרות פעמים). בעלי הזמנים הטובים ביותר בסוף התקופה ינצחו ויעברו לשלב הבא.
    • לחילופין, לעשות אותו הדבר רק במסלול קארטינג מסוים (אפשר גם יותר מאחד ולדאוג לאיזון התוצאות ביניהם בצורה כזו או אחרת).
    • בשלב ב' יוזמנו אלו שעברו את שלב א' לימי מירוצים בקארטינג וייבדקו לא רק במהירותם אלא גם בהתנהגותם בתנאי מירוץ. רק אלו שעברו את השלב הזה יעברו למכוניות הפורמולה. חשוב לציין שלא בהכרח המנצח במירוץ יהיה זה שיתקבל, אלא ההתנהגות הספורטיבית חשובה מאוד גם היא.

[*]המסלול שיוקם צריך להיות ארוך יותר ומתאים למכוניות הפורמולה. במקביל הוא צריך לאפשר קיצור שלו לטובת מירוצי האופנועים, הקארטינג והדריפטים. הבנתי שהאספלט על המסלול היה גרוע מבחינת איכות הסלילה שלו. גם את זה צריך לשפר, וכמובן את עניין הבטיחות.

[*]אופטימלי להביא את מכוניות הפורמולה לארץ מוקדם יותר במקום לקיים את הקורס באירופה. כך יוכלו הנהגים להתאמן על המסלול בארץ במקום בחו"ל. כמובן שזה דורש הקמה מוקדמת יותר של המסלול.

[*]מיקום המסלול - אילת היא רחוקה מדי מהמרכז והרבה אנשים ויתרו על הגעה רק בגלל זה.

[*]עלויות לצופים - תלמדו לקח בבקשה. עלויות שפויות שמתאימות עבור מדינה שלא מבינה ספורט מוטורי. לא עלויות של פורמולה 1 או מירוצי ראלי - עלויות של הלבנט בבקשה :wink:

[*]מומלץ לחקור איך דברים נעשים בחו"ל. במיוחד אפשר ללמוד מפסטיבלים מוטוריים כגון המילה מילייה באיטליה, או פסטיבל המהירות בגודווד שבאנגליה. אפשר להפוך סופ"ש כזה להפנינג מוטורי הרבה יותר מרשים אם ממקמים אותו נכון (באזור קרוב יותר למרכז ועם שטח יותר גדול) ודואגים לתת עוד הרבה הופעות/מוצרים נלווים. כמובן שאז אפשר לבקש יותר כסף לכניסה. דוגמאות:

• תצוגת מכוניות אספנות ונהיגת מכוניות אספנות על המסלול
  • מופע אווירי
  • דוכנים למכירת מוצרים נלווים ומוצרים מתחום הרכב
  • מסלול קארטינג צמוד להתנסות של ילדים/צעירים
  • במידת האפשר, מסלול עפר קצר לנסיעות התרשמות כנוסע במכונית ראלי
  • שיתוף יבואני רכב לצרכי תצוגת מכוניות (ממש להפוך את זה למיני תערוכת רכב)
  • מופעי פעלולים (למשל אופנועים. אפשר להביא לצורך כך מומחים מחו"ל)
  • סימולטורים של נהיגה (בתשלום)

[*]יש כמובן עוד הרבה דברים שצריך לתת עליהם את הדעת, אבל אשאיר מקום לאחרים :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני אוסיף ואנסה לאחד ביחד את הרעיונות של רוני למקום.

מזמן לא הייתי בו אבל מהזכרון.

גני התערוכה בתל אביב. מקום שהוא בבעלות ציבורית וניתן אולי לרתום את ראש העיריה לנושא.

נשמע אולי מוזר בהתחלה אבל אני הייתי בודק זאת.

בכל הקשור לצד המקצועי קטונתי.

אבל אני שמח מאוד שאתם עדיין בביזנס ועם תוכניות לעתיד.

תל אביב גראן פרי בזמן שבאירופה שלג אחלה רעיון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תהפכו את מה שרוני אמר לתכנית עבודה לשנה הקרובה.

אם אילת אז לפחות תדאגו להסדרי הסעה אטרקטיביים מול ארקיע, אגד וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה שהופק באילת היה הצלחה משוגעת מבחינתי

אם אתם מחפשים ייעול,אז המודל העסקי עובד..

וממשיכים באותה מתכונת

אז אולי כמו שנאמר..רק מוסיפים מפגן אוירי תירס, סברס, ושערות סבתא ,

מצד שני :

מה זאת אומרת,הפקתם משהו בלי חזון?

רק עוד הפקה מוצלחת של bbm ? (סליחה אם תעיטי בשם החברה)

wow זה ממש יפוצץ למומחים כאן את הבועה

פורסם

בעצם, 437 שכנע אותי (מצטער אם תעיטי בשם, כלומר טעיתי) - אין צורך לייעל כלום, מלבד להוסיף שערות סבתא. אני אוסיף רק המלצה אחת - לקרוא לזה צמר גפן מתוק. הקונוטציות קצת יותר טובות. ואני בכלל מעדיף elephants ear (תמונה מצורפת)

1332876557_fb8752125a.jpg.

בקיצור - תודה ל-615 על תרומתו לשרשור (שוב, מצטער אם טעיתי בשם. כולכם נראים לי אותו הדבר).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הצעת הייעול שלי היא לעמוד בהבטחות ולהחזיר את התשלום על יום המיונים למי שהובטח לו שכך יהיה.

החברה התנהלה בחובבנות בנושא הזה ולכן אני ועוד רבים עדיין ממתינים שהכסף יוחזר לנו.

אביחי, רשמתי בדיון הרלוונטי את המקרה שלי, תנסה בבקשה לטפל גם בעניין שלי.

תודה, יוסי

פורסם

פעם הבאה שבאמת יהיו מירוץ ולא מכוניות שנראות כאילו הן בתהלכות פורים בחולון...(הקארטינג והדריפטים הצילו אותכם הפעם) אה כן ואם אתם מזמינים צלמים ותקשורת שיסקרו ויצלמו את האירוע שלפחות באמת יהיה להם אפשרות לעשות את זה ולא מהטריבונת VIP...

חוץ מזה באמת היה מעבר למה שציפית...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם
    • תצוגת מכוניות אספנות ונהיגת מכוניות אספנות על המסלול
    • מופע אווירי
    • דוכנים למכירת מוצרים נלווים ומוצרים מתחום הרכב
    • מסלול קארטינג צמוד להתנסות של ילדים/צעירים
    • במידת האפשר, מסלול עפר קצר לנסיעות התרשמות כנוסע במכונית ראלי
    • שיתוף יבואני רכב לצרכי תצוגת מכוניות (ממש להפוך את זה למיני תערוכת רכב)
    • מופעי פעלולים (למשל אופנועים. אפשר להביא לצורך כך מומחים מחו"ל)
    • סימולטורים של נהיגה (בתשלום)

[*]יש כמובן עוד הרבה דברים שצריך לתת עליהם את הדעת, אבל אשאיר מקום לאחרים :wink:

מסכים עם הכל ומוסיף: אולי כדאי להצמיד את הארוע לחג עם חופשה. עם פרסום נכון יהיה קהל גדול. אם זה יהיה יום העצמאות לדוגמא, זה יהיה ממש סימבולי :) עצמאות מוטורית, מי יתן.

ליאור.

פורסם
תהפכו את מה שרוני אמר לתכנית עבודה לשנה הקרובה.

אם אילת אז לפחות תדאגו להסדרי הסעה אטרקטיביים מול ארקיע, אגד וכדומה.

מסכים!

• תוכן חדש...