Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוף טופיק - הגבלה טיפשית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הסגל/משתמשי הפורום,

רציתי להביע את עמדתי בעניין האוף טופיק וה״גישה המוגבלת״.

אני עוקב אחרי פורום זה כבר דיי הרבה זמן ונרשמתי רק לאחרונה, בגלל שראיתי שיש אחלה אנשים ותמיכה מעולה ובעיקר כי רק לאחרונה התחלתי להתעניין בעולם הרכב.

מכיוון שגילי צעיר יחסית משאר חברי הפורום והבנתי בעולם הרכב ממש מועטה, לרוב אני איני יכול להשתתף בדיוני הפורום אלא רק לקרוא וללמוד.

לעומת זאת, ישנם כל כך הרבה פעמים שהייתי יכול לעזור/להביע את עמדתי בנושאים מגוונים באוף טופיק שזה פשוט כבר מעצבן!

לכן פתחתי את נושא זה ואני רוצה לפנות אל תשומת לב המנהלים, לפי דעתי ה״פזמ״ שנרשמתי לאתר לא אומר כלום על יכולתי או יכולתם של משתמשים אחרים להגיב ולהשתתף בדיוני האוף טופיק.

וכן, הגשתי את הבקשה המיוחדת הזאת, והתשובה הייתה לצערי התעלמות מוחלטת.

אשמח לקבל תגובות (:

פורסם

יכול להיות שפז"מ הודעות באתר הוא לא מדד מושלם אבל הוא בהחלט מדד.

לראייה, אתה שלא צברת מספיק פז"מ לא יודע שיש כללים לפורום ושפנייה למנהלי הפורום צריכה להתבצע בהודעה פרטית ולא על גבי הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום.

משתמש עם 11 הודעות ו-2 התרעות ממנהלים כיוון שאינו עומד בכללי הפורום - לא מקבל גישה לאוף טופיק, גם אם הוא חושב שזה ״טיפשי״.

קרא שוב את הכללים, כולל כלל מספר 1.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...