Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

אני שוקל לרכוש אופניים לבתי בת השנתיים בקרוב, ואני מחפש משהו שישמש אותה לכמה שיותר זמן.

על מה אתם ממליצים - אופניים "אמיתיים" קטנים עם גלגלי עזר? אופניים מפלסטיק, גגון וכל האקססוריז שרואים הרבה?

כרגע יש לה בינבה שהיא מאד אוהבת, אבל לא מתאימה לטיולים בחוץ יותר מדי.

תודה רבה וחג שמח!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לך על אופניים רגילים, עם גלגלי עזר כמובן.

כמובן שלא.

לך על ה-Strider שהומלץ כאן, ותעבור ממנו לאופניים רגילים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה אנשים. הסטריידר נראה לי מתקדם מדי, לא? אני כבר רואה אותה נעלמת לי באופק באיזה ירידה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
כמובן שלא.

לך על ה-Strider שהומלץ כאן, ותעבור ממנו לאופניים רגילים.

העניין של מוטוריקה גסה בגיל הזה הוא מאוד חשוב, כמו כן גם קואורדינציה.

רצוי שהילדה תחווה גם את פעולת הדיווש במקביל לרכיבה על האופניים, ולא רק תשב על האופניים כמו המכשיר

הנ"ל.

פורסם

אופניים עם גלגלי עזר זה בהחלט גדול מידי על ילדה בת שנתיים. עוד שנה וחצי שנתיים זה בהחלט יכול להיות אופציה, בכפוף לקצב ההתקדמות שלה עם אופניים פשוטות יותר.

ממה שאני רואה מילדים סביבי (לא שלי, טרם), תלת אופן עם גגון הוא הפיתרון האידיאלי לגיל הזה. חלקם גם מגיעים עם מן מקל כזה שמאפשר לאמא העייפה להפוך את האופניים למן עגלה לעת מצוא. את הסטרידר הזה אני לא מכיר ובחיים לא ראיתי אותו במציאות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש ילדים בכל מיני גדלים, לציפלונית לא כדאי אופניים, אבל אם היא גדולה יחסית - למה לא? אצלי, הצעיר מגיל שנתיים על אופניים עם גלגלי עזר, מקומבן אליהם מקל לדחיפה במידה והוא יתעייף אבל בד"כ אנחנו מתעייפים קודם... מדווש חופשי, מתחרה עם אחותו הגדולה בפארק ובאופן כללי לא מוכן יותר להסתכל על כלי תחבורה "לא ממונעים" (כלומר לא מדוושים)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

היא ב"ה בגודל מצויין, עם קואורדינציה ותודעת מרחב מעולה. הייתי קונה לה F15 אבל השווי שימוש...

אני נוטה לכיוון אופניים סטנדרטיים עם גלגלי עזר, בעיקר מכיוון שהסטריידר נראה לי קשה לשליטה, בעיקר בגיל הזה, אני צודק?

Winston S. Churchill -

פורסם

יש לי זוג חברים שקנו סטריידרים לביתם בת 15 חודשים (!!) והילדה כבר מתחילה להנות מהם, כמובן שרק באיזור מישורי כדי שהיא באמת לא תברח.

גם אני אוטוטו קונה כאלה לבן שלי, הוא כרגע בן 14 חודשים.

כל הייחוד שלהם שכל עוד הילד יכול ללכת הוא יכול להתחיל להשתמש בסטריידר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הסטריידר צעצוע חמוד, מעניין אם גם בהונג קונג הוא עולה 555 שקל. :shock::?

אילו הייתי במקומו של הצרכן הישראלי הממוצע, הייתי חושב פעמיים לפני רכישה כזאת.

אילו הייתי במקומו של פותח השרשור (כלומר גרוש ולא מתכנן כרגע ילד נוסף), כנראה שהייתי מוותר.

אישית ירדתי מזמן מהרעיון של מתנות יקרות לאחייניות שלי, גם ככה הן מאבדות עניין בתוך מספר ימים.

בינתיים רוב הדברים השווים באמת שהבאתי להן מחו"ל (כאלה שאין או פשוט יקרים מאד בארץ) מצאו

את דרכם אל שוק היד השניה.

פורסם

העצה שאני יכול לתת לך

תן לה להתנסות אצל שכנים / חברים בשני הכלים ותראה למה היא נוטה יותר.

את זה ניתן גם לעשות בחנות צעצועים רצינית .

אופניים עם גלגלי עזר יכולים לשמש אותה לזמן ארוך יותר מאשר הסטריידר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מסכים עם ישה בעניין ההתנסות בחנות ולגבי זה שאופניים עם גלגלי עזר ישמשו אותה זמן רב יותר, הסייג היחיד הוא שעם הסטריידר יהיה ניתן בעתיד להעביר אותה לאופניים קצת יותר גדולות ללא גלגלי עזר כי הצעצוע הזה בונה לילדים ביטחון במהירות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הצעצוע הזה בונה לילדים ביטחון במהירות.

זו הבעיה... חוק שימור הבטחון קובע כי ככל שהבטחון העצמי של הילדים עולה, הבטחון של ההורים יורד. משם it's all down-hill, תרתי משמע.

(אגב זה קצת מצחיק להבין רק עכשיו, מתוך עיון בחתימתו של פותח השרשור, שדיברנו היום במפגש מועדון אלפא רומיאו על עניינים אחרים לגמרי בלי לדעת מיהו מי... :-))

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כן אה, מה העניינים ערן? אלעד הפליל אותך אחרי שהלכת.

כאמור, אני נוטה לכיוון של אפניים רגילים, במיוחד אם המחיר של הסטריידר גבוה כל כך.

ישראל, יש לך המלצות על חנות צעצועים רצינית בירושלים?

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...