Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון "קטן" שלי - אופניים רגילים שיכולים לשמש כמה שיותר זמן אלה אופנים 14".

מגיל 3 עד גיל 5-6.

אבל בגיל שנתיים לדעתי יהיה לה קשה מדי לסובב פדלים.

אופניים יותר קטנים לא יתאימו לאורך זמן. העיקר שלא ייצא מצב בו צריך להמתין שנה שלמה עד שהיא תצליח לרכב אליהם. תקנה מה שמתאים לה עכשיו , בלי לחשוב לתווך ארוך או תמתין עוד שנה ותחפש מתנה אחרת לעכשיו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן אה, מה העניינים ערן? אלעד הפליל אותך אחרי שהלכת.

למה שעשית בשורה המצוטטת קוראים בעגה המקצועית "שריפת מקור". אני מקווה שאתה לא עובד בשב"כ :-P

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כן אה, מה העניינים ערן? אלעד הפליל אותך אחרי שהלכת.

כאמור, אני נוטה לכיוון של אפניים רגילים, במיוחד אם המחיר של הסטריידר גבוה כל כך.

ישראל, יש לך המלצות על חנות צעצועים רצינית בירושלים?

לנכדי קנו סטריידר ב 250 ש"ח

בית הצעצוע בתלפיות נדמה לי רחוב יד חרוצים מול קניון ישראל

אם אתה מזדמן לאיזור ראשון לציון צעצועי מורן באזור התעששיה המערבי רחוב לישנסקי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
למה שעשית בשורה המצוטטת קוראים בעגה המקצועית "שריפת מקור". אני מקווה שאתה לא עובד בשב"כ :-P

לא, אני מצית שריפות מקצועי... :lol:

ישה תודה רבה.

שבת שלום

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אם רוצים להרוג שני ציפורים במכה .אפשר לקנות אופניים רגילים ולהוריד מהם את הפדלים ואז תקבל סטריידר. אחרי שהיא תגדל אפשר להחזיר את הפדלים.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
העניין של מוטוריקה גסה בגיל הזה הוא מאוד חשוב, כמו כן גם קואורדינציה.

רצוי שהילדה תחווה גם את פעולת הדיווש במקביל לרכיבה על האופניים, ולא רק תשב על האופניים כמו המכשיר

הנ"ל.

גם לאכול בריא זה רצוי, אבל מה הקשר?

ה-Strider מעניק את הניסיון בדבר החשוב ביותר לרכיבה - שיווי משקל.

לפעולת הדיווש אין שום חשיבות להתפתחות המוטוריקה של הילד, בכל הקשור לאופניים. לראייה, כל מומחה ללימוד רכיבה על אופניים ללא גלגלי עזר, דבר ראשון ממליץ להוריד את הפדלים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אם רוצים להרוג שני ציפורים במכה .אפשר לקנות אופניים רגילים ולהוריד מהם את הפדלים ואז תקבל סטריידר. אחרי שהיא תגדל אפשר להחזיר את הפדלים.

:roflmao::roflmao:

זו גם אופצייה טובה.

יש מומחים לרכיבה על אופניים? זאת עבודה אמיתית?

טוב נו, יש אנשים שהעבודה שלהם זה להסתכל על צבע מתייבש (באמת, יש עבודה כזאת) אז אני מניח שגם כזו יש. :-)

פורסם

הבעיה היא שמדובר בשלדת פלדה כבדה, שאם היא נופלת לפעוט על הרגל...

יש מומחים לרכיבה על אופניים? זאת עבודה אמיתית?

לא תאמין, יש גם מדריכי נהיגה לרכב.

כלומר, לא לישראלים, הם תמיד יודעים יותר טוב לבד...

פורסם

הבעיה היא שמדובר בשלדת פלדה כבדה, שאם היא נופלת לפעוט על הרגל...

...

לכך בטח התכוון המשורר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא תאמין, יש גם מדריכי נהיגה לרכב.

כלומר, לא לישראלים, הם תמיד יודעים יותר טוב לבד...

אני יודע שיש מדריכים לרכיבה מקצועית, אבל מעולם לא יצא לי לשמוע על כאלה של הגיל הצעיר. זה חדש בשבילי.

רכיבה מקצועית זה דבר די ברור (ספורט לכל דבר).

פורסם

יש מלמדי רכיבה מקצועיים לילדים קטנים. משתמשים בשירותיהם מי שמתעצל ללמד לבד את ילדו, אבל בעיקר לעבודה עם ילדים עם מגבלות כאלו ואחרות.

פורסם

הרעיון של הסטריידר הוא ללמד את הילד לשמור על שיווי משקל. אחרי שהוא צובר ביטחון אפשר להעביר אותו לאופנים עם פדאלים.

הדרך הזולה, כמו שכבר הציעו כאן קודם, היא לקנות אופנים רגילים ולהוריד להם את הפדאלים עד שהילד יצבור ביטחון וילמד לשמור על שיווי משקל.

גלגלי עזר "מרמים" את הילד ומטעים לגבי שמירה על יציבות.

בכל מקרה יש את הגרסא ה"ירוקה":

http://www.ofnoetz.co.il/

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תוכן חדש...