Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפת בת ים

Leonid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

התחלתי לעבוד כשליח פיצה באיזור בת ים.... למרות שאני מכיר את בת ים דיי ככף-ידי, הגעתי למסקנה שאני צריך שתיהיה לי מפה של העיר בכיס.

אז אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מפה כזאת (חנות ספרים/אינטרנט/אולי לכם יש...)

אל תתביישו ליידע אותי ! :D

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

בכל "דפי זהב" תמצא מפה מפורטת. שאל גם בחנויות כגון "סטימצקי". וכמובן - חפש באינטרנט באתרים עם מפות (לא יודע איפה יש אתרים עם מפות? תעשה חיפוש! לא יודע איפה יש אתרים של חיפוש? אז המצב קשה...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חיפשתי באינטרנט, באתרי מפות וכו'... המפות דיי קשות להדפסה...

אני לא צריך את מה שיש בסטימצקי, כי בתכל'ס, אני צריך רק את בת ים וחבל על הכסף על כל גוש דן למשל.

ועל דפי זהב באמת לא חשבתי... עכשיו פתחתי ומצאתי, תודה ! :D

פורסם
שלום חברים !

התחלתי לעבוד כשליח פיצה באיזור בת ים.... למרות שאני מכיר את בת ים דיי ככף-ידי, הגעתי למסקנה שאני צריך שתיהיה לי מפה של העיר בכיס.

אז אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מפה כזאת (חנות ספרים/אינטרנט/אולי לכם יש...)

מתי תביא לי מישלוחה חינם חינם? :lol:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

מפות של כל אזורי הארץ, כל הערים ובכלל הכל מכל ניתן למצוא, למרבה הפליאה - במרכז למיפוי ישראל ברח' לינקולן בתל-אביב. מהם משיגים יצרני מפות רבים את החומר שלהם מלכתחילה. :wink:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

באמת הכי קל זה בכל עירייה.

יש כאלה שמחייבות במספר שקלים בודדים.

יש כאלה חינם חינם (במיוחד בתקופות בחירות)

כמובן שיש לך גם את E-MAP ,וואלה מפות ושות'.

איזה רחוב אתה צריך בבת ים ?

פורסם
באמת הכי קל זה בכל עירייה.

יש כאלה שמחייבות במספר שקלים בודדים.

יש כאלה חינם חינם (במיוחד בתקופות בחירות)

כמובן שיש לך גם את E-MAP ,וואלה מפות ושות'.

איזה רחוב אתה צריך בבת ים ?

הוא לא צריך רחוב ספציפי. הוא צריך את המפה באופן כללי למקרה של משלוחה למקום לא מוכר.

פורסם
שלום חברים !

פאז'אלוסטה! מתקשרת דומינו טיילת בת-ים-ה, בוס שואלת, כמה משלוחה, אני אומרת אחד באבאלובה! :roll:

בכל אופן, היום אני יוצא שוב לעבודה, לסכן את חיי בכבישים מלאי הבורות (תרתי-משמע) וחסרי התאורה של בת-ים... :shock::?

:D

פורסם

אצלנו הולכים לעירייה ומקבלים חינם :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
שלום חברים !

פאז'אלוסטה! מתקשרת דומינו טיילת בת-ים-ה, בוס שואלת, כמה משלוחה, אני אומרת אחד באבאלובה! :roll:

בכל אופן, היום אני יוצא שוב לעבודה, לסכן את חיי בכבישים מלאי הבורות (תרתי-משמע) וחסרי התאורה של בת-ים... :shock::?

:D

הופה קולגה..אני גם עובד בדומינו בקריות..

תגיד גם לכם יש פוקס עגלות שלא עוברות ת50 קמ"ש ? :lol:

פורסם

גם אני חבר באיגוד השליחים הארצי 8)

חברת פיצה גדולה בחיפה, דיוק 125.

יש כאן עוד חברים בקהילת "מגששי חדרי מדרגות בחושך" :wink: ?

:puzzled:
פורסם

אצלנו עובדים על הקטנועים הפרטיים שלנו :(

אני עם רשיון ל500, אבל נוסע על טייפון 50. (שהיום החלפתי לו צמיג אחורי, וברקסים קדמיים והכל ב320 שקל :shock: )

לאון -- פיצה דומינו, טיילת בת ים.

פורסם
חברים , אני רואה שיש כאן פיצה קוראת לגנב ...

אל תאלצו אותי לנעול :idea:

RadarJedi, תסביר לי בבקשה למה זה דורש נעילה.

תכל'ס -- זהו פורום אוף טופיק. אנחנו חבר'ה שעברו את סינון המשתמשים הראשוני.

מעניין אותנו להכיר קולגות, ולדבר על קטנועים. הרי ההגדרה של רכב כוללת קטנועים לא ? (אני כבר לא מדבר על פורום אופנועים בפול-גז).

העובדה שהנושא לא מעניין את כלל משתמשי הפורום, לא אומר שהם מחוייביםלקרוא. אני לא רואה בשרשור זה "עוד שרשור סתמי של "מי פותח יותר מהר""

אז באמת, אם אין סיבה שעבורה באמת יש עילה לנעילה, למה אתה רצית לנעול ?

בכל אופן, לנושא (במידה והשרשור לא ינעל :D ), אם אתם שליחים בפיצה/חברת שליחויות/וואט אבר, שתפו, ספרו על מה אתם עובדים !

• תוכן חדש...