Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום

אינני 100% כי אני שיכור, אבל הייתי חייב לעלות את זה בכתב. נפגשתי עם ידידה שלא התראנו זמן מה, ותמיד התחביב שלנו הוא לעשות איזה ערב לבד :wink: עם נרגילה וכו'.. כמו הג'נטלמן שאני בדרכי אליה עצרי בקיוסק לקנות קופסת טבק לנרגילה קטנה. בערך בגודל של קופסאת סיגריות ומכילה כ~50 גרם. עד היום המחיר הגבוה ביותר שנתקלתי בו היה 10 שקלים בקיוסק באפקה בת"א. המחיר הממוצע הוא 7 שקלים כאשר בחנויות הטבק הוא עולה 5 ובחנויות הנוחות של תחנות דלק עולה כ8 שקלים. אני ביקשתי את זה מהמוכר ובאתי להוציא כסף קטן. הוא אומר לי "25 בבקשה". הייתי בשוק ! הוא התחיל להסביר לי שהעלו את המחירים, אבל למה ב200% ?! סירבתי ואמרתי אולי הבחור מנסה לעבוד עליי, אבל גם לאחר סיבוב די גדול באזור הבנתי שבאת המחירים נעים סביב ה25 ש"ח.

אני למען האמת הייתי בשוק, זה ממש חבל. אני לא מבין מה הטענה של העליית מחירים הזאת, כי להפסיק לעשן זה בטוח לא זה רק יקשה יותר על בני הנוער ועל קהל היעד של המבקרים בבתי קפה ונרגילות. (מהמגזר היהודי, נגדיר את זה ככה ;) ) חבל, לא מבין זאת.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את האמת מבדיקה שעשיתי זה רק בתפוח.

תבדוק טבק אחר ותראה הבדלים עצומים.

בכל אופן אין כמו טבק טרי למרות שהפסקתי עם זה, הנרגילה רוצחת באיטיות.

פורסם

לא יודע מה איתך אני קניתי בחמישי טבק ושתי חבילות של גחלים עלה לי ביחד 20 שקלים.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני למען האמת הייתי בשוק, זה ממש חבל. אני לא מבין מה הטענה של העליית מחירים הזאת, כי להפסיק לעשן זה בטוח לא זה רק יקשה יותר על בני הנוער ועל קהל היעד של המבקרים בבתי קפה ונרגילות. (מהמגזר היהודי, נגדיר את זה ככה ;) ) חבל, לא מבין זאת.

באמת חבל. חבל שלצעירים יהיה קשה יותר לקנות טבק ולכן יש סיכוי שהם יחיו יותר (ויותר בריא). באמת אסון גדול. משתתף בצערך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis, זה נחמד לדבר ככה כשזה לא מפריע לך, אבל אני בטוח שלא היית כול כך סימפטי אם עכשיו היו מעלים מס של 400 אחוז על חלפים למאזדה שלך, ומישהו היה אומר:

חבל שלצעירים יהיה קשה יותר לקנות חלפים לרכב ספורטיבי שרק יגרום להם לתאונות, ולכן יש סיכוי שהם יחיו יותר (ויותר בריא). באמת אסון גדול. משתתף בצערך.
פורסם

לאן הגענו אפילו לעשן מתחיל להיות יקר מדי,

העיקר שאת המס על הסיגרים השאירו אותו דבר(אולי בגלל שזה מה שרוב השרים מעשנים?!?).

מעניין למה נרגילה ומקטרת הינם בעלי השפעות חיצוניות שליליות(לפי הכתבה)? וסיגרים לא!

פורסם

הלוואי שיעלו את המס הזה בעוד עשרות אלפי אחוזים. גם על טבק, נרגילה, סיגרים וכל המסרטנים האחרים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
לאן הגענו אפילו לעשן מתחיל להיות יקר מדי,

העיקר שאת המס על הסיגרים השאירו אותו דבר(אולי בגלל שזה מה שרוב השרים מעשנים?!?).

מעניין למה נרגילה ומקטרת הינם בעלי השפעות חיצוניות שליליות(לפי הכתבה)? וסיגרים לא!

שים לב שהמס הועלה על טבק בתפזורת - המס על סיגריות וסיגרים נשאר ללא שינוי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אז יאללה שיעלו את המיסים על אופנועים כי גם הם מסוכנים.

אופנועים לא מסוכנים, רוכבים קלי דעת מסוכנים, נהגים קלי דעת מסוכנים.

אהה וגם נהגי קורולות של אלביט מסוכנים :wink:

ואל תדאג חומד, אני מבטיח לך שאני משלם מספיק ביוקר על האופנוע, הרבה יותר מכל נהג ממוצע.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
sronis, זה נחמד לדבר ככה כשזה לא מפריע לך, אבל אני בטוח שלא היית כול כך סימפטי אם עכשיו היו מעלים מס של 400 אחוז על חלפים למאזדה שלך, ומישהו היה אומר:

ההבדל הברור הוא שניתן, ואף רצוי, להמשיך בחייך ללא עישון, בצורה כזאת שאם לא תעשן - לא יקרה כלום ואף תשמור על הבריאות שלך.

הבוז לך.

פורסם

אני לא אתחיל להביא לך אלף דוגמאות ל"דברים שאפשר להמשיך בלעדיהם בחיים ולא יקרה כלום". אני רק אגיד שיתנו לי לעשות מה שבא לי כול עוד זה במסגרת החוק. אני לא צריך עוד מיסים דרקוניים וטיפשים שברור כשמש שהמטרה שלהם זה לא לגרום לי להפסיק לעשן, אלא רק לחלוב אותי.

• תוכן חדש...