Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי צריכת הדלק, אצלי בנסיעה עירונית אני עושה 1:11 בערך, נסיעה משולבת אני מגיע ל1:17.

ולהוסיף, בעל הרכב לא נוסע רגוע, בכלל!

בן,

אם זוהי צריכת הדלק האמתית אתה נהג של שבת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לגבי צריכת הדלק, אצלי בנסיעה עירונית אני עושה 1:11 בערך, נסיעה משולבת אני מגיע ל1:17.

לבחור עם היונדאי הצהובה, אתה עושה השוואה קצת לא נכונה.

האחד מנוע 1.4 עם שני מגדשים ואצלך המנוע אטמוספרי, ניצול הכוח שונה וכך גם התנהגות המנוע בכל סל"ד.

ועדיין, 1:12 זאת צריכה גבוהה יחסית לנפח 1.6.

ההשוואה בוצעה מכיוון שטרם רכישת הוי-סטר שלי שקלתי לרכוש אאודי טיטי שנת 2003 ידנית ואף שקלתי את השירוקו 160כ"ס 2009 ידנית.. כאשר אחד הפרמטרים היה - צריכת הדלק בנסיעה עירונית.

*אמרת שזו "עדיין צריכה גבוהה" - כוונתך למובן החיובי או השלילי? כלומר 1:12 הינה צריכת דלק סבירה למנוע 1600 שנוסע בעיקר בעיר ובפקקים?

איש איש באמונתו יחיה

פורסם

מכונית משפחתית עם מנוע 1.6 בנסיעות עירוניות ופקוקות בעיקר, הצורכת ליטר אחד לכל שניים עשר קילומטרים, היא משהו כמו מכונית חשמלית שעושה 400 ק"מ ללא הטענה או החלפת מצבר. אם זה סביר, אז גם זה.

פורסם

1:12 בנסועה עירונית כמו שלך - צריכה דיי טובה. מאמין שבנסיעות משולבות ולאו דווקא רק בעירונית, תגיע ל-1:14-15 בכיף.

בן, בקשר לשירוקו שלך בנסיעה משולבת 1 ל-17 ואתה לא נוהג רגוע בכלל כמו שרשמת, נראה לי ש: או שאתה חי בסרט ורוצה לגרום לאוטו שלך להראות טוב מכל הבחינות, או שהיצרנים עובדים עלינו ועדיף לקנות שירוקו יד שניה על מנת לחסוך בדלק ולא אלטו :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הוא לא אמר שהוא לא נוהג רגוע אלא הבעלים של המכונית שעשתה 80K, קצת הבנת נקרא :roll: ונתוני צריכת הדלק שמוזכרים פה מצוצים מאצבע, גם להגזים צריך לדעת איך.

פורסם

"ולידע כללי, חוץ מטיפולים הרכב לא ביקר במוסך להחלפת מנוע/טורבו/פורק/ וכ'ו וכ'ו.

ולהוסיף, בעל הרכב לא נוסע רגוע, בכלל! " זה ציטוט מבן - הכוונה שלו לבעלים של השירוקו הידנית הראשונה? אם כן, אני טעיתי וחשבתי שהוא דיבר על עצמו.

בכל מקרה, 1 ל-17 נראה לי קצת יותר מידי חישוב של מחשב הדרך ולא חישוב שלו (גם אצלי המחשב דרך אופטימי [לא מדובר בשירוקו] וכל נסיעה בינעירונית מופיעה צריכה של אחד ל-19 למרות שבפועל יוצא לי 1 ל-12.5 אולי 1 ל-13 במקרה הכי טוב בנסיעה משולבת שעיקרה בינעירונית).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כן, 60 אלף.

אני מכיר מישהו שיש לו כבר מעל 80, יש לו את השירוקו הידנית הראשונה בארץ!

ולידע כללי, חוץ מטיפולים הרכב לא ביקר במוסך להחלפת מנוע/טורבו/פורק/ וכ'ו וכ'ו.

ולהוסיף, בעל הרכב לא נוסע רגוע, בכלל!

איך אפשר לנסוע רגוע עם אוטו כזה?

רק שאני רואה שירוקו נוסעת ליידי זה עושה לי חשק ללחוץ, מעניין מה זה עושה לך שאתה נכנס אליה כל יום בבוקר. :oops:

פורסם

אני רואה שביד 2, מוכרים את השירוקו 2010 מנוע 1400, בממוצע בין 142-148 אלף.לדעתי מי שקנה אותה ממך עשה עיסקה ממש ממש מצויינת.במחיר של 130 אלף היום עולה מאזדומטית חדשה , אולי קצת פחות, אז לקבל שירוקו כמעט חדשה, באותו מחיר. בכל מקרה בהצלחה במציאת הרכב החדש.

פורסם
הנה הגיעו כל הכוכבים עם הטענות שלהם. אני עושה באופן קבוע 1:14-1:13 עם השירוקו 1.4 160 כ"ס ידני שלי.

ומייתר מניה וביה את כל המכוניות הגמדיות הללו שבתמורה לצריכת דלק כמו שלך, משלמים בביצועים, משקל, גודל ונוחות פתטיים. ולא שאי אפשר לקבל צריכת דלק כמו שלך באוטו כמו שלך, או אפילו באיזו ב.מ.וו, אבל אופן הנהיגה וסביבתה הם מרכיבים שכדאי לפרטם לפני שאני זורק הכל ורץ לקנות מין שירוקו כזו.

פורסם

אתה טוען ל17 קמ לליטר בנסיעה משולבת? כאשר 11 קמ לליטר בתוך העיר מה שאומר שמחוץ לעיר אתה עושה 23 קמ לליטר.

את זה אתה תעשה כשהמנוע דלוק, ואתה קשור למשאית שנוסעת לפניך ומסיעה אותך.

אחרת, אתה לא תגיע ל15 קמ לליטר ב90 קמש בלבד (ולא משולבת, שזה חלק בעיר חלק מחוץ לעיר).

פורסם

לדעתי קרה פה אחד משני דברים,

הבחור לא יודע איך מחשבים צריכת דלק וחושב שצריכה של 1 ל-11 אומר שהוא ממלא טנק דלק אחד פעם ב-11 יום...

או שפשוט ממש חשוב לכם להציג את השירוקו שלכם כ'אוטו השנה'...

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הפג'ו 3008 שלי עושה 1:17 בתוך העיר בנסיעה בפקקים ובעיקר בחניה, בנסיעה משולבת היא עושה 1:28.

בבין עירוני אין לי אפשרות למדוד, לאחר נסיעה של 100 ק"מ עדיין לא ירד מפלס הדלק במיכל..

שיט, השעון מצלצל, חייב לקום... :oops:

פורסם

לכל מי שהתעניין לגבי סגנון הנהיגה שלי: בוא נגיד שהוא "הגיוני", אני לא נוסע 80 קמ"ש כמו סבתא אבל אני גם לא דופק גז-ברקס כל הזמן. לפעמים רגל כבדה אבל לרוב האצות רגועות. אני נהנה יותר מהאחיזה :lol:

הנסיעות שלי בד"כ קצרות ובמרכז הארץ: יציאה מעיר, כביש מהיר, כניסה לעיר.

אז לכל המלעיזים, תרדו מהעץ בבקשה. השירוקו הוא לא הרכב הכי חסכוני שיש אבל הוא אכן רכב חסכוני יחסית לכוח ולמשקל שלו. ממיכל של 55 ליטר הצלחתי להוציא מ720 עד 800 ק"מ.

לגבי נסיעות בין עירוניות ארוכות (כולל עליות, לא במישור) במהירות של 90 קמ"ש, מחשב הדרך מציג משהו כמו 5.5 ליטר ל-100 ק"מ (כל שאר המדידות שלי התבססו מן הסתם על מילוי מיכל מלא ואיפוס מונה הק"מ).

Haters gonna hate...

פורסם

מה אתם מבלבלים את המוח תגידו?

בואו אני אסדר לכם את הנתונים, שלא טענו.

הבחור שנסע עם השירוקו 80 אלף קילומר לא נוסע רגוע, וכתבתי את זה כי כולם טוענים לאמינות ירודה וזה לא נכון.

אני נסעתי עד עכשיו 60 אלף קילומטר, אני נוסע על 60 כל הדרך? לא.

בנסיעה לתל אביב מנהריה(הלוך חזור) כאשר אני מתדלק שוב מלא ומבצע את החישוב(ואני לא מדבר על מחשב הרכב!) אני מקבל 1:15.5, וזה בנסיעה על 110 כל הדרך כביש החוף כאשר עד היציאה מחיפה אני נוסע דרך קרית ים למי שמכיר. אם אני אוריד את המהירות ל90 הצריכה תרד.

אבל! ברגע שהמורידים את הרגל יותר חזקה על הדוושה, הצריכה עולה, כמה? אפשר גם בנסיעה משולבת לעשות 1:10!

עידן, אני לא נהג שבת, אבל אין לי לאן למהר, ככה שאני לא עובר בדרך כלל את ה120.

עכשיו מי שאמר שאני מנסה להדר את השירוקו כי יש לי אחת, אתה מוזמן לבצע איתי נסיעה ולבצע את המדידה.

השירוקו זה לא המכונית הכי טובה על הכביש, לי אישית היא הכי מתאימה. להמון ששואלים אני לא ממליץ כי זה לא מה שהם מחפשים.

Got To love It

• תוכן חדש...