Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מסך מראה (כזה שמתלבש על המראה הרגילה) ומצלמת רוורס. למסך יש שלושה חוטי חשמל - אדום עם פיוז> 12+, שחור> מינוס ואחד כחול שבמדריך שהגיע כתוב to rearview. עכשיו אני לא מבין האם הכוחל צריך להתחבר לפלוס של האור רוורס או למינוס או בכלל לחוט אחר ברכב.

ניסיתי לחבר את החוט האדום והכחול לפלוס ואת השחור למינוס במצבר רק כדי לבדוק לפני שאני מתקין אבל כלום לא עבד, אני רוצה להגיע למצב שאני רואה את המסך פועל ורק שייתן לי מסך כחול בלי אות כדי שאדע שהוא פועל לפני ההתקנה. מה אני צריך לעשות או מה לא עשיתי נכון?

פורסם

חוט האדום מחובר למתח סוויץ (acc + ). השחור מחובר למתח שללי (gnd -).

החוט הכחול מתחבר למתח רוורס (+) חיבור הווידאו מהמצלמה מתחבר לכניסת av2 במסך המראה.

כשאתה משלב לרוורס במצב שהמסך כבויי פקודת הפלוס מהמנורת רוורס שמחובר גם למתח המצלמה

ולחוט הכחול(חוט הכחול פקודת הדלקה ומעבר למצב כניסת av2 כשהרכב מונע),מדליק את המסך

ומציג את מצלמת הרוורס.

אם חיברתה את כל החוטים לפי מה שרשמתי זה אמור להדלק,או במקרה כמו שכתבתה אמור להיות

מסך כחול.

אם לא נדלק תבדוק אם הפיוז שרוף(אם יש קוביה שחורה מפלסטיק על חיבור המתחים,בתוכה יש אוליי

פיוז)או שתנסה לחבר את החוט האדום למצבר (+) ואת השחור (-) ותדליק את המסך עם השלט.הוא

אמור להדלק.

ואם עדיין לא נדלק,יש אוליי בעיה עם המסך.

• תוכן חדש...