Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדרסים אורטופדיים, מישהו עשה ויכול לספר?

ברווז
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בגדול, מה סדר גודל העלויות הנלוות?

פעם אחרונה שבדקתי, ניסו לתקוע לי מדרס שעשוי מזנב של חתול-חלל היפראקטיבי או משהו כזה, לפי המחיר שלו... 2K פלוס.

זה באמת העלות המוערכת? או שניסו לתקוע לי משהו משוגע?

תודה לעוזרים.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

חתימה טובה. דג שמח. צאן קל. הכל יהיה בליסדר.

לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש המון טכנולוגיות שונות בטווח מחירים אדיר, ולכל אחת יתרונות וחסרונות וייעוד שיכול להיות שונה.

צריך קודם כל למצוא איש מקצוע שיגיד לך איזה סוג מדרס אתה צריך לפי הבעיה ממנה אתה סובל.

אם יש דילמה אפשר גם להביא בחשבון את השתתפות קופת חולים בעלות (תלוי בקופה, בסוג המדרס ובמחיר).

אם המדרסים שמסובסדים ע"י הקופה מתאימים לך, זה יכול לרדת לעלות של כמה עשרות שקלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי ברווזי.

אני יכול להמליץ לך על http://www.footsupport.co.il/

אני עשיתי אצלו לפני 4 שנים ולא יכול ללכת בלי המדרסים שלו. אני סובל מפלטפוט הוא הדבר היחידי שעזר לי.

בזמנו שעשיתי הוא לא עבד עם קופ"ח.

תבדוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה מדרסים ולא לבחור נעליים מתאימות? אתה רוצה להעביר אותם מנעל אחת לשניה?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדרסים עשויים לםפי מבנה הרגל, לא באיזה שטאנץ. לכן מכינים מדרסים אישיים ומכניסים אותם לנעליים.

אולי תופתע, אבל אפילו הרגליים שלך לא סימטריות לגמרי. בודאי שהן שונות משלי או של כל אחד אחר, אפילו עם אותה מידת נעליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש המון טכנולוגיות שונות בטווח מחירים אדיר, ולכל אחת יתרונות וחסרונות וייעוד שיכול להיות שונה.

צריך קודם כל למצוא איש מקצוע שיגיד לך איזה סוג מדרס אתה צריך לפי הבעיה ממנה אתה סובל.

אם יש דילמה אפשר גם להביא בחשבון את השתתפות קופת חולים בעלות (תלוי בקופה, בסוג המדרס ובמחיר).

אם המדרסים שמסובסדים ע"י הקופה מתאימים לך, זה יכול לרדת לעלות של כמה עשרות שקלים.

הבדיקה, אין בעייה... המחיר של המדרס, אללה יוסוף ושות' הובלות, זה היה מפחיד העלות שלו.

היי ברווזי.

אני יכול להמליץ לך על http://www.footsupport.co.il/

אני עשיתי אצלו לפני 4 שנים ולא יכול ללכת בלי המדרסים שלו. אני סובל מפלטפוט הוא הדבר היחידי שעזר לי.

בזמנו שעשיתי הוא לא עבד עם קופ"ח.

תבדוק.

תודה... אבל אני מחיפה :wink:

זה נראה שהוא כן עובד עם קופ"ח לפי האתר שלו.

למה מדרסים ולא לבחור נעליים מתאימות? אתה רוצה להעביר אותם מנעל אחת לשניה?

למה כמה נעליים כבר יש לי?!

האמת, כן- להעביר המדרסים מזוג לזוג. מאחר ואני הולך רק עם זוג אחד (לפחות בכל פעם) [איך שאני לא חושב על המשפט הזה, זה יוצא מצחיק אצלי בראש :lol: ], זה לא מהווה בעייה. נעליים "עורתופדיות" כבר יש. מי שישמע, ניו באלנס.

מדרסים עשויים לםפי מבנה הרגל, לא באיזה שטאנץ. לכן מכינים מדרסים אישיים ומכניסים אותם לנעליים.

אולי תופתע, אבל אפילו הרגליים שלך לא סימטריות לגמרי. בודאי שהן שונות משלי או של כל אחד אחר, אפילו עם אותה מידת נעליים.

אני לא מופתע, זה נקודה יחסית ידועה (לפחות לאלה שסובלים מפלטפוס. לגבי אלה שנהנים ממנו, אני לא יודע).

אז אתם אומרים שבהשתתפות הקופה, המחיר לא כזה מפחיד?

תודה על העצות. אבדוק הנושא לעומקו.:arrow:

:-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מופתע, זה נקודה יחסית ידועה (לפחות לאלה שסובלים מפלטפוס. לגבי אלה שנהנים ממנו, אני לא יודע).

אז אתם אומרים שבהשתתפות הקופה, המחיר לא כזה מפחיד?

תודה על העצות. אבדוק הנושא לעומקו.

ההודעה שלי התיחסה לזו של נהג מתחיל שהמליץ לחפש נעליים מתאימות.

בחיפה יש מכון בקניון האודיטוריום, ההורים שלי הכינו שם מדרסים מספר פעמים והם מרוצים.

את הבן שלי לקחתי פעם למישהו בכפר ויתקין, עכשיו יש לו הפניה לאותו מכון בקניון האודיטוריום, מחכים שיהיה לו זמן פנוי.

כולם מבוטחים ב"כללית"\מושלם פלטינום, ומקבלים הנחה כלשהי באמצעות הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא המכון באודיטוריום היה זה שנתן לי מחיר גבוה במיוחד.

אם הייתי רוצה קרבון-פייבר, הייתי קונה רכב ספורט, ולא מדרס... לא מצליח להבין את הפואנטה. ועוד הם התעקשו וניסו להסביר לי שזה מה יש וכולי וכולי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא ואספר לך את הצד שלי בנושא המדרסים-לי יש פלטפוס בדרגה לא קלה (בלשון המעטה).

את המדרסים שלי עשיתי בחנות בחולון, שמתי את הרגליים שלי במעין תבנית שכזו, ולאחר מכן עשו לי את המדרסים וקיבלתי החזר אפילו מקופת החולים.

המדרסים הקודמים שעשיתי בשיטה הזו החזיקו לי שנתיים וחצי בצבא. הזוג הנוכחי מחזיק עליי כבר שנתיים ואין שום בעיות. ניסיתי מדרסים יותר יקרים (למעלה מ1000 שקל) לפני הגיוס בהתאמה אישית והם היו עשויים מהחומר של מעבורת חלל על פי המוכר :shock: -והעפתי אותם לפח אחרי חצי שנה בצבא כי הם התפרקו לי בתוך הנעליים הצבאיות.

קנה זוג של מדרסים דרך קופת החולים במקומות שבהסכם עמם. לא נראה לי שתצטרך יותר מזה, נדמה לי שמקבלים החזר של 100 שקל ואפילו יותר מקופת החולים. המחיר לא צריך להפחיד אותך.

איחלתי לברווז הליכה נעימה :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברווז, אני מכיר את הבעלים של אורטופדיה בירו בחיפה, אנשים נחמדים מאד והוגנים, מאד מקצועיים, במיוחד יוסי הבעלים שנמצא בחנות שלהם בסניף בהדר. ממש לא רחוק מהעירייה לכיוון הירידה לעיר. אם אתה רוצה אוכל לקשר בינכם, למיטב ידעתי הם עובדים עם איזה הסדר עם קופות חולים, לא סגור על איזה..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ לך על "ברק אורטופדיה" הוא יושב בחולון אבל זה שווה את הנסיעה.

רופאים אורטופדים מחיפה ממליצים עלו, לאמא שלי הוא מאוד עזר.

http://www.barakorto.com/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה וולף, כנראה שלשם אלך.

אין צורך ב"קישור", אבל תודה רבה על ההצעה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר 20 שנה שאני עושה מדרסים, מאז שברי המאמץ בגיבוש, אצל אברבוך במכמורת. הם תמיד מחזיקים 4-5 שנים לפחות, תלוי שימוש. הוא נחשב למאוד מקצועי, אני חושב שהיום הבן שלו החליף אותו. הוא לא זול.

http://averbuch-midrasim.co.il

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...