Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אהלן - מצטער מראש על החפירה.

לאחר שבשנה האחרונה נסעתי ברכב עם מערכת oem מהחברה (איביזה שנגנבה), חשבתי לעצמי שברכב החדש אפשר להתפנק.

לאחר שתיי התקנות שונות בעבר (הראשונה , והשנייה)

אז מה השתנה מהפעמים הקודמות?

1) הפעם אני מעדיף להישאר עם המערכת המקורית של הרכב - וללכת על מעבד בסגנון האודיסון ביט1 או jbl-ms8, האם אני אצליח להגיע לתוצאה ראוייה? בקליאו היה לי eclipse 8445 והחלפתי אותו לקלריון עם מסך נשלף שאיני זוכר את הדגם המדוייק והירידה באיכות הייתה כ"כ משמעותית שאחרי חודש חזרתי לeclipse 7200mkII, האם מעבד איכותי יכול לפצות על האות שמוציא הhu המקורי?

2) בשלב ראשון לא מתכוון לעשות איטום בדלתות אז קומפוננט כמו האילייט שדורשים נפח מדוייק יורדים מהפרק..

3) הכיוון הוא מעבד, מגבר ארבעה ערוצים שיחזיק זוג קומפוננט וסאב בגישור, או לחלופין מגבר שניי ערוצים ומונו - אבל משום מה אני סולד מהאופציה הזו.

* המוזיקה שאני שומע ברכב היא בעיקר רוק והאוס.. אני כ"כ מתגעגע למערכת בקליאו :oops: (לפעמים הייתי יורד בערב לשמוע הופעה חיה).

בנושא הרכיבים אני לגמרי פתוח להמלצות, אין לי בעייה לקנות יד שנייה חלק מהציוד, והתקציב שלי לא מוגדר - מצד אחד אני יודע שב3000-4000 אני לא אמצא את מה שאני מחפש, אבל אני לא מתכוון שוב להוציא 10k.

אני יודע שהתפזרתי קצת ומצטער, ומודה מראש לכל העוזרים.

דורון

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד אחד זה ברור לי שאני לא אגיע לאיכות הזו, מצד שני בעתיד תמיד אוכל להחליף את הhu אם ממש לא אהיה מרוצה מהתוצאה.

המכשירים ברמה שאני מכוון עולים כמה אלפים טובים - כי אפטרמרקט סיני עלום שם אני לא אקנה, וכרגע אולי עדיף לכוון לשאר הרכיבים - או שמא ההנחה שלי מוטעית?

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פיספסת את הכוונה, לא מתכוון להחליף את הHU המקורי, בינתיים לפחות..

Renault Megane RS Trophy

פורסם

אין הגיון בזה

כי פרוססור כמו ביט 1 או MS8 יעלה לך באזור 3000 שח חדש

זה עלות של מסגרת רדיו +מכשיר SQ אפטרמרקט מעולה.

אגב יש בפורום מכירה מישהוא שמוכר 7200

משומש עם חיבור IPOD

וציוד SQ ברמה גבוהה נוסף

כך שאולי שווה לך להכנס איתו למשא ומתן לאיזה דיל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה צודק במידה וקונים פרוססור חדש, אבל פרוססור משומש (כמו hu משומש) עולה בסביבות 1.5-2k, ופותח לי עוד אפשרויות לעתיד אם בכל זאת אני אשתכנע ואחליט שאני רוצה להחליף את הhu.

הבעייה היא בעיקר במראה הפנימי של הרכב, ברגע שאוציא את הhu המקורי, אני אהיה חייב דאבל-דין או שזה יראה ממש מכוער וריק.. וכמובן ויתור על התיפעול מההגה - כמובן שאלו דברים שיש אנשים שמוכנים להיתפשר עליהם אבל בקונסטלציה הנוכחית אני לא בטוח שזה הכיוון שלי..

דאבל-דין עם איכות בדרגה המדוברת יעלה כמה אלפים טובים אם בכלל נכון? (שאלה רצינית ולא סרקסטית)

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...