Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת צריך לכתוב פה את הפתגם ההוא עם הזול והזוגלובק?בנאדם, אין לך מושג איך מבצעים את העבודות האלה, אין לך כסף מיותר ואתה עושה הכל כדי להגדיל את הגירעון שלך עוד יותר.אל תתעסק בדברים שאינך מבין ובטח שאל תחשוב אפילו על להחליף נוזל בלמים בעצמך. אם אין לך כסף, בקש הלוואה מקרוב משפחה, חבר או כל מי שמספיק סומך עליך כדי להלוות לך, או לחילופין אל תחזיק רכב.החפיפניקיות תעלה לך ביוקר - אם לא בתאונה (כי ניסית לבלום והרכב לא הגיב מכיון שהחלפת נוזל בלמים ולא ניקזת אויר כראוי) אז בכשל מכאני יקר לתיקון (הלך לך המנוע כי מילאת יותר מידי שמן, האטמים נפרצו ולא הספקת לכבות אותו בזמן).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אני באמת צריך לכתוב פה את הפתגם ההוא עם הזול והזוגלובק?בנאדם, אין לך מושג איך מבצעים את העבודות האלה, אין לך כסף מיותר ואתה עושה הכל כדי להגדיל את הגירעון שלך עוד יותר.אל תתעסק בדברים שאינך מבין ובטח שאל תחשוב אפילו על להחליף נוזל בלמים בעצמך. אם אין לך כסף, בקש הלוואה מקרוב משפחה, חבר או כל מי שמספיק סומך עליך כדי להלוות לך, או לחילופין אל תחזיק רכב.החפיפניקיות תעלה לך ביוקר - אם לא בתאונה (כי ניסית לבלום והרכב לא הגיב מכיון שהחלפת נוזל בלמים ולא ניקזת אויר כראוי) אז בכשל מכאני יקר לתיקון (הלך לך המנוע כי מילאת יותר מידי שמן, האטמים נפרצו ולא הספקת לכבות אותו בזמן).

אם אין לך את הכלים ואת הידע, אל תתחיל אפילו לפרק בורג אחד באוטו. זה רק יעלה לך יותר. מכונאי טוב יפרק, יבדוק ויחליף מה שצריך ולך יהיה שקט בראש שאתה נוסע באוטו בטוח. אל תתעסק בדברים שאתה לא בקיא בהם .

המליצו לך על מוסך שאפט, תרים טלפון אליהם ותשאל כמה יעלה הטיפול.הם אחלה.

בהצלחה

סיגל

פורסם

לא התכוונתי לרגע להחליף נוזל בלמים לבד אני לא יכנס למשהו שהוא חתול בשק,

התענייתי לגבי החלפת שמן מנוע יותר אני לא יכנס למשהו שאני לא מבין בו.

אני יראה במוסך איך עושים ולאט לאט נלמד בכל מקרה נוזל בלמים אני משאיר למוסך.

פורסם

זה לא הרושם שקיבלתי לאחר שקראתי את הקטע המודגש.

האם מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג את השמן esso10w40 ,עברתי מלא חניות ולא מצאתי.

האם לפרסי יש את זה? ואיזה נוזל בלמים ושמן גיר אני צריך ללאנטיס?

בכל אופן, שמח להיווכח שטעיתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים עם קודמי, שלא תתעסק בדברים שאתה לא מבין, במקרה הטוב זה יעלה לך יותר במקרה הרע כבר ציינו.

תאמין לי לא כל המוסכניקים "גנבים" השם שיצא לתחום הזה הוא הרבה יותר גרוע ממה שקורה בפועל.

תיגש למוסך ותעשה את הטיפול שם זה לא נשמע כמו טיפול יקר מדי, לגבי המלצות תנסה אצל מוסך מועדים בישראל ב"ק ת"א אני בטוח שתצא מרוצה.

• תוכן חדש...