Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

עזרת הציבור תתקבל בהערכה רבה בתחום זה.

אני דינוזאור אמיתי בכל הנוגע לטלפונים חכמים, טאבלטים וכו'.. האמת, אין לי ידע כלל בתחום. אני לא מסתובב עם טלפון נייד.

המכשיר יהיה מתנת יום הולדת לאחותי, בת 37, שתשתמש בו בעיקר שימוש עיסקי.

המטרה היא לקנות מכשיר - "ברזל פשוט" פתוח לכל רשת (כנראה שיחובר לאורנג', היכן שהיא מנויה היום), ללא כל התחייבות לספק סלולר כלשהו.

בשבוע הבא, בדרכי לארץ, אעצור בטוקיו למספר ימים והרצון הוא לרכוש את המכשיר שם (בהנחה שזה באמת משתלם יותר שם).

מה רוכשים?

אייפון? מכשיר של חברה אחרת? איזו חברה? יש יצרנים יפאנים מומלצים?

עברית לא נדרשת במכשיר, אבל אם יש אופציה לזה - מה טוב.

שם ודגם בבקשה אם אפשר וטווח מחירים כללי אם ידוע לכם.

המון תודה למשיבים.

ברק.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

הבעיה היא שביפאן מרבית הרשתות פועלות בטכנולוגיות ייחודיות למדינה זו, למרות שיש כיום שלוש רשתות UMTS (שתיים מהן בתדר האירופי 2100).

לגבי בחירת מכשיר - זה עניין אינדיוידואלי כמו בחירת רכב. שילוב של צרכים וטעם. האם אחותך מעדיפה מסך מגע, מקשים או שילוב שלהם? איזה אפליקציות היא צריכה? אם יש עניין של אפליקציות כדאי לעבור על חנויות היישומים של הדגמים הרלונטיים, לשים לב גם להתאמה לגרסאות שונות של מערכת ההפעלה של אותו יצרן.

ושאלת השאלות - האם במכשיר שתרכוש ביפאן יש סיכוי לתמיכה בעברית? במכשירי אנדרואיד המאפשרים התקנת ROM ניתן להתגבר על בעיה זו, העניין הוא שבארץ מכשירים יפאניים אינם מוכרים, ואני גם לא בטוח עד כמה הם מוכרים בעולם המערבי, אצל המפתחים שיתנו את התמיכה בעברית.

ועניין אחרון - מחירי מכשירי סלולר בחנויות "פרטיות" בארץ די דומים למחירים בארצות המערב, חוץ מאשר מכשירים חדשים ונחשקים בבועות הראשונים לשיווקם. אני בכלל לא בטוח שיבוא מכשיר באמת יהיה לך יותר זול מאשר בארץ, בדומה להרבה מוצרים שהדיונים עליהם מתקיימים בפורום זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...