Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306 GTI

itzikl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעוניין לרכוש פגו 306 GTI ויש לי כמה שאלות לשאול , הרבה אנשים אמרו לי שהדגמים של פגו 306 הם דגמים לא אמינים ושלא שווה לקנות רכב כזה , השאלה שלי אם הכוונה היתה גם לפגו 306 .

רציתי לדעת אם שווה להשקיע על אוטו כזה 25-30 אלף שקל , איך אחיזת הכביש שלו , איך הביצועים , ואם הדגם הזה אמין.

ועוד שאלה אם אני מחליט בסוף לקנות פגו 306 GTI האם שווה לי לקנות אחת מוסוות מהחברה או שאני יקנה פיגו ויסיב אותה לבד רציתי לדעת מה יותר משתלם.

תודה איציק

פורסם

מדובר באחת המכוניות הנעה קדמית המהנות ביותר, אם לא המהנה ביותר.

כל זה בסכום סביר ביותר לקניה.

צרפתיה, וכל אוטו, בן 12+ יראה סימני בלאי, לכן יש לחפש רכב שמור ומטופל (אבל זה נכון לכל רכב).

לגבי ההסבה או מקורית, תלוי באיכות ההסבה.

בצע חיפוש על הערך GTI6.

משכנתא זה קל

פורסם

אם זה הסווה איכותית שאני משקיע עליה , מה כדי לי

ובאיזה סכום אני יכול לקנות פיגו 306 GTI , יש לי 30 אלף...

ועוד שאלה מה עדיף פגו 106 GTI או פגו 306 GTI מבחינת כוח אמינות ואיכות

פורסם

הכל בתיאוריה כן?,

כי 306 GTI נורמלית זה לא משהו שבאמת קיים במציאות של השוק הישראלי,

סך הכל אם תמצא אחת טובה(לך תמצא!) אחת המכונית היותר מהנות לנהיגה שיצאו ב10-20 שנה אחרונות.

לדעתי קליאו ספורט תהיה אופציה יותר ממשית.

Porsche 944 turbo

פורסם

חפש במנוע החיפוש של הפורום, תמצא מידע רב.

האם שווה לי לקנות אחת מוסוות מהחברה או שאני יקנה פיגו ויסיב אותה לבד

מה הכוונה ? מהחברה אין מכונית "מוסבת". יש 306GTI.

לקנות 306 1.4, ולהחליף לה את כל המכלולים למכלולים של 306GTI יעלה עשרות רבות של אלפי שקלים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
חפש במנוע החיפוש של הפורום, תמצא מידע רב.

מה הכוונה ? מהחברה אין מכונית "מוסבת". יש 306GTI.

לקנות 306 1.4, ולהחליף לה את כל המכלולים למכלולים של 306GTI יעלה עשרות רבות של אלפי שקלים.

ושלא נדבר על לקבל אישורים להחלפת מנוע , מתלים ובלמים. בקיצור רד מזה "הסבה" לא ממש אפשרית מבחינה חוקית ותעלה פי כמה מרכב מקורי.

מוסיף למגיבים לפני - אם אתה מוצא gti 6 במצב טוב במחירים האלו תחטוף אותה אני מודה שמעולם לא חיפשתי לקנות אחת אבל מהכרותי עם הצרפתיות החמות - אלו השמורות שמוצעות למכירה נמכרות במחירים גבוהים בהרבה מהמחירון במיוחד כשהן יחסית זולות .

אינני רוצה לצנן אותך רק תקח בחשבון שעלות האחזקה של רכב כזה תיהיה לא זולה , כך גם המחיר של ישור קו ... תנסה לחפש גם s16 זה אולי יגדיל את ההיצע הקיים.

בהצלחה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

S16 תהיה פחות אמינה.

GTI6 שמורה לא תמצא בפחות מ 35K אולי יותר.

אתה יכול לקנות XSI דור שני שמורה ולהסב אותה ל GTI6 - סיפור של 15K הסבה כמו שצריך ללא גיר 6 הילוכים.

אם אתה קונה דור שני אתה יכול להחליף רק סעפות וצנרת + צ'יפ של פירילנג להעלאת מנתק. כל זה סביבות 10K.

106GTI זה סיפור אחרת. מאוד מהנה, אם אתה אוהב מכוניות ממש קטנות. אלי היא לא דיברה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אז הבנתי שלא שווה לעשות הסבה.

ועוד שאלה , מה עדיף פגו 306 GTI או פגו GTI 106

לא איכפת לי שה 106 יותר קטנה.

מה שמעניין אותי זה לאיזה אוטו יש יותר כוח איזה אוטו יותר אמין איזה אוטו יותר יציב.

ואיזה רכב אני יוכל לחפש (רכב ספורט ) בתקציב של 30 אלף ?

פורסם

אחרי 5 שנים עם 106 ראלי S2.

ואחרי שנה עם 306GTI שנת 99 מקורית לחלוטין.

אני יכול לסכם שברמה האישית ה106 עשתה לי את זה הרבה הרבה יותר!! פשוט הרבה יותר מהנה .

אומנם ה106 שהיתה לי הושקעה בכל טוב במשך השנים ועם זאת ה306 היתה מקורית לחלוטין אבל עדיין , אני זוכר גם את ה106 מקורית שעשתה לי את זה הרבה יותר אפילו שהמנוע שלה היה חלש יותר..

מבחינת אמינות - ה106 היתה זולה לאחזקה ודי אמינה אבל עברו להם כבר יותר מ4 שנים מאז שמכרתי אותה..

את ה306 GTI שהיתה של אישתי דרך אגב, מכרתי לפני כחצי שנה - שנה. היתה מקורית לחלוטין יד 2 עם 110K ק"מ. נמכרה מעל 40K ש"ח . במשך התקופה שהיתה אצלינו לא היתה שום תקלה אך עם זאת הרצנו עליה רק 10K ק"מ .. ככה שזה לא ממש מדד לאמינות..

בשני המקרים לא תטעה מבחינת הפאן למרות שאני יותר משוחד ל106 ..

בהצלחה.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...