Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ממש מקווה שזה בציניות... :roll:

ברור.

מה עוד שאם תעצר על ידי שוטר ותטען שרכבך אינו תקין ולכן אתה נוסע על השול יוזמן לך סייר בוחן אשר יבדוק את הרכב.

לא נראה לי שיש באזור המדובר בוחני תנועה - על כל פנים הוא מוזמן לחפש תקלות התחממות בסקודה עם 37K ק"מ...

לא דרדורו ולא ברבורו

חבל, חשבתי שעליתי על סטארט אפ חדש.

בכל מקרה, אני עומד בפקק המעצבן כמו כולם.

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

STIO, בוא נעבור לסיטואציה ישראלית שכיחה יותר.

אתה באדום וצריך לנסוע ישר.

לאור תובנותיך, האם מבחינתך זה אמור להיות חוקי? :-D

STIO.jpg

פורסם

המקרה לא דומה. בדוגמה שלך יש הפרעה ברורה לרכב הבא בנתיב הנגדי. בדוגמה של גיא לא הייתה הפרעה לאיש.

חוץ מזה השרשור הוא מלפני יותר משנה, נטחן עד דק, הובן וכוסה מכל הכיוונים.

פורסם

הדוגמא של מקפיץ השרשור אינה רלוונטית לנושא השרשור ולכן לא אתייחס לדברים.

יש לציין כי השרשור הנ"ל כלל אינו רלוונטי, מאז שנפתח כביש עוקף עפולה אין פקק כלל בצומת המדוברת בשרשור הזה. יתרה מכך, לא עמדתי בפקק כלשהו לפחות ב- 8 החודשים האחרונים, ומהירות הנסיעה של הרכב מורכבת בד"כ מ- 3 ספרות.

פורסם

כנראה שחיפה אינה הצפון. נכון שפתיחת הקטע הצפוני של כביש 22 עשתה נפלאות, אבל מה קורה כשיוצאים ממנו לרח' החשמל בחיפה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כנראה שחיפה אינה הצפון. נכון שפתיחת הקטע הצפוני של כביש 22 עשתה נפלאות, אבל מה קורה כשיוצאים ממנו לרח' החשמל בחיפה?

כלום, במשך הרבה מאד זמן. (אני בינתיים נהנה לי במנהרות ואז בעבודה :-P )

טויוטה קורולה 2000 > דייהאטסו סיריון 2008 > טויוטה ספייס-ורסו 2013 > ?

פורסם

אז בוא אני אספר לך: יש פקק שמתחיל בעליה לגשר פז ונמשך בפניה שמאלה עד אחרי הרמזור של גשר הזרע. יש בעיה של שילוב של רצף רמזורים והתמזגות משני נתיבים לנתיב בודד ברח' החשמל. כמובן שבדרך העוקפת לא יותר טוב - לעתים קרובות עומסים באזור לב המפרץ (אני מדבר על המסלול דרומה בשעות אחה"צ).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...