Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר נסעתי עם אבי הנכה לטיפול (זה שהוא נכה לא משנה), אז קצת מיהרתי מן הסתם. נסעתי מאחורי משאית מלט, מהגדולות והאיטיות כזו שנסעה 10 קמ"ש באיזשהו שלב החלטתי לעקוף אותה, רצוי לציין שהכביש הוא דו סיטרי חד נתיבי לכל כיוון. בדקתי טוב לפני שהתחלתי את העקיפה, כמובן שיש קו מקווקו ולא רציף כך שמבחינת החוק לא עברתי עליו, אותתי והתחלתי בעקיפה. הגעתי עד אמצע המשאית, אז הגיע רכב שממבט ראשון ראיתי שהוא לא קלט אותי כנראה חוסר תשומת לב של הנהגת. התחלתי להאט כי כרגע נוצר מצב שמצד אחד שלי משאית ענקית והרכב שמתקדם אליי עד שגם היא בלמה. הייתי ממש בין הפטיש לסדן וכמובן כדי לא למחוץ את עצמי נטיתי יותר לכיוון היונדאי גטס הקטנה.

מבחינת נזק לא קרה הרבה שריטות לי ולה והחלפתי פנצ'ר ברכב שעלה לי 300 ש"ח.

השאלה מבחינתי היא מי בתכלס אשם? יש אשם בלעדי כאן? מה עליי לעשות כמובן שלא אמרתי שזה אשמתי כי לפי החוק מותר לעקוף ובטח ובטח שמצד שמאל.

אשמח לעזרה, דחוף!!!

פורסם

מי האשם הבלעדי?

זה שיצא לעקיפת משאית, ולא העריך את היכולת שלו לסיים את העקיפה, לפני שהגיע רכב ממול.

היה לך ולנהגת ממול מזל גדול היום, שנשארתם בחיים ולא נפצעתם.

לא לכולם היה מזל כזה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קל מאוד להגיד שזה אשמת העוקף..

נכון שאין ספק שהעוקף התחיל את השרשרת טעויות הזו אבל מדובר על כביש עירוני ולא על מהירויות של 90 קמ"ש כולנו נסענו גג 20 קמ"ש והמשאית 10 קמ"ש. אף אחד לא היה ממתין למשאית כזו איטית ונוסע אחריה בלי בעיה.. אז יוצאים לעקיפה נכונה שהיא מותרת לפי חוק (קו מקווקו) וזה שממול אמור גם להעריך נכונה את המצב לעצור ולתת לשני לעבור כי לא מדובר על כביש מהיר עם מהירויות גבוהות. אני לפחות במצבים כאלה שאני מהצד השני, ברגע שהחלו בעקיפה כאילו לי נהיה שלט תן זכות קדימה, כי מה אני אסע על הרכב השני. הנהגת היתה בחוסר תשומת לב למצב למה היא גם לא "אשמה" במצב הזה?!

ושוב לא עניין של אשמים, העניין שלא קרה כלום באמת כי בקושי התחלתי לעקוף והאישה פשוט המשיכה לנסוע מבלי לעצור את רכבה לכן כל השריטות שקרו לשני הצדדים.

כרגע עוד לא החלפנו פרטים כי היא רצתה להתקשר בערב ולהחליף, מבחינת מה שקרה אף אחד לא ראה, האם להודות באשמה ולשלם או לדבוק בזה ששני הצדדים אשמים???

פורסם

חבר דסה

לך תלמד מחדש תיאוריה והתנהגות על הכביש.

לא עוקפים אם אין לך אפשרות .

הכלל חל במהירות 5 קמ"ש בדיוק כמו ב 150 קמ"ש, ההבדל היחיד הוא בתוצאת התאונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא הערכת נכון את המצב, שלם על הטעות שלך ותשאיר את הסיפור מאחוריך.

לצורך העניין וסתם סקרנות שלי, השריטות עם בצידי הרכב? או אך ורק על הפגושים? זה יגיד פחות או יותר אם הערכת נכון את מצב העקיפה או לא.

• תוכן חדש...