Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים.

יש ברשותי פורד מונדיאו 2002.

לאחר שהבחנתי בריח לא טוב, ניגשתי לבדוק את פשר הבעיה ומצאתי שכמעט כל תא הנוסעים אצלי ספוג במים.

פירקתי פאנל שליד תא הנהג והרמתי את השטיח ואז ראיתי את החלק שמבודד סדוק, כלומר השכבה הדקה כבר התפרקה ונחשף החלק הפנימי (שנראה כמו קלקר קשיחבצבע שחור) וזה ספוג במים. וממש נוצרה אצלי שלולית קטנה

מה עלי לעשות לדעתכם ומה בעצם המקור לאותם מים?

תודה אדירה לעונים... :-D

פורסם

תבדוק אם חסרים לך מי קירור ברכב.

אם כן אתה בכיוון של רדיאטור חימום.

לאלה שקצרים בכסף,מנתקים את הרדיאטור חימום בעזרת מחבר ופקק (זמנית)

אם יש לך גישה לרדיאטור החימום (נמצא בדר"כ מאחורי תא הכפפות,נסה לפרק את המגש שנפתח)

אני סבור שתמצא שם את הבעיה.

פורסם
תבדוק אם חסרים לך מי קירור ברכב.

אם כן אתה בכיוון של רדיאטור חימום.

לאלה שקצרים בכסף,מנתקים את הרדיאטור חימום בעזרת מחבר ופקק (זמנית)

אם יש לך גישה לרדיאטור החימום (נמצא בדר"כ מאחורי תא הכפפות,נסה לפרק את המגש שנפתח)

אני סבור שתמצא שם את הבעיה.

נשאלת השאלה האם יש בכלל באוטו כמות מים שמספיקה להציף לי את כל הרצפה. כי גם המבודד (שאגב, האם בכלל יש להחליפו?) ספוג מים וגם רצפת תא הנוסעים - וזה מגלה סימני התייבשות איטית מאוד.

אני בכלל חושב שמדובר במי גשם שעל הכביש, שתוך כדי הנסיעה נכנסים לי פנימה. (אמנם איתרתי את הבלגאן רק אתמול, אבל הריח קיים כבר הרבה זמן - שרק לאחרונה הוא ממש התגבר וממש התאמצתי לבדוק)

אפשרי?

• תוכן חדש...