Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

אם משהו יכול לזהות את החלק שנוזל כך שאדבר עם המוסכניק שלי שיזמין אותו כמה שיותר מהר.

מדובר בסיאט קורדובה 1.6 שנת 99.

תודה רבה לכל המשיבים.

2011-11-26 12.30.48.jpg

2011-11-26 12.31.01.jpg

2011-11-26 12.31.41.jpg

2011-11-26 12.31.47.jpg

2011-11-26 12.32.32.jpg

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
נראה כמו בית תרמוסטט, אך המתן לתגובות נוספות.

בברכה

צביקה

צביקה עוד שאלה ברשותך.

אין לי תרמוסטט ברכב ביטלו לי אותו מתי שהחליפו מנוע, האם זה יכול להיות מקור לנזילה או שזה לא קשור ?

פורסם

גילי,

חוסר טרמוסטט לא גורם לנזילה. חוסר אטימה גורם לה.

זה שאין טרמוסטט זו בעייה אחרת, ובהחלט כדאי להחזיר טרמוסטט למנוע.

פורסם
גילי,

חוסר טרמוסטט לא גורם לנזילה. חוסר אטימה גורם לה.

זה שאין טרמוסטט זו בעייה אחרת, ובהחלט כדאי להחזיר טרמוסטט למנוע.

איזה נזק יכול להיגרם אם נוסעים ברכב ללא תרמוסטט ?

פורסם
צביקה עוד שאלה ברשותך.

אין לי תרמוסטט ברכב ביטלו לי אותו מתי שהחליפו מנוע, האם זה יכול להיות מקור לנזילה או שזה לא קשור ?

גילי שלום רב !

המכונאי מסוג *ין שרועי מתקשה להשתמש בשם המפורש יצר חטא על חטא גם ביטל תרמוסטט, וגם נמנע מלהחליף אטם בית הפלאנץ(בית התרמוסטט )לראש המנוע והסתפק כנראה בסיליקון.

הפתרון המידי הנדרש הרכבת תרמוסטט מקורי מיידי, והרכבת אטם חדש בין הפלאנץ(או להחליפו בחדש), וכך תפסת שני צפורים במכה אחת.

האם לא חשת בהשפעה הרעה של חוסר התרמוסטט, בעלייה בתצרוכת הדלק, וקשיים של המנוע להגיע לטמפרטורת עבודה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הפתרון המידי הנדרש הרכבת תרמוסטט מקורי מיידי, והרכבת אטם חדש בין הפלאנץ(או להחליפו בחדש), וכך תפסת שני צפורים במכה אחת.

אני מניח שזה לא יגמר בהכרבת טרמוסטט.

אפשר לשאר, שבעת הרכבת מנוע הטרמוסטט היה במקומו.

המכונאי בנסיעת המבחן הראשונה ראה שהמנוע מתחמם, וביטל את הטרמוסטט.

הרכבת הטרמוסטט תגרום ככל הנראה להתחממות הרכב, ויהיה צורך לטפך במערכת קירור. אולי, בעצם זו הייתה הסיבה להרס המנוע הקודם.

פורסם
גילי שלום רב !

המכונאי מסוג *ין שרועי מתקשה להשתמש בשם המפורש יצר חטא על חטא גם ביטל תרמוסטט, וגם נמנע מלהחליף אטם בית הפלאנץ(בית התרמוסטט )לראש המנוע והסתפק כנראה בסיליקון.

האם לא חשת בהשפעה הרעה של חוסר התרמוסטט, בעלייה בתצרוכת הדלק, וקשיים של המנוע להגיע לטמפרטורת עבודה?

בברכה

צביקה

הרכב עושה 1 ל-14 ק"מ , בקיץ מחוג הרכב היה עומד ללא תרמוסטט עד החצי הסקלה היום בימים קרים המחוג עומד על מעט מעל הקו הראשון.

פורסם
הרכב עושה 1 ל-14 ק"מ , בקיץ מחוג הרכב היה עומד ללא תרמוסטט עד החצי הסקלה היום בימים קרים המחוג עומד על מעט מעל הקו הראשון.

עוד סיבה מוצדקת להרכיב תרמוסטט, למרות חששותיו המוצדקים של ידידי בוקי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אאוץ'.... המלצה שלי - תחליף מוסך לפני שאתה מחליף פלנשט מים. יתכן שיש נזילות בעוד מקומות, גש למוסך נורמלי, שיבדוק גם למה הסירו את התרמוסטט! החלקים צריכים להגיע במיידי!

הייתה לי בעיה דומה בסיאט איביזה שלי, אותו שנתון.

בית תרמוסטט, צינור פלסטיק ומשאבת מים שעבר זמנם.

החלקים הגיעו במהירות (מוסך רון הידוע לטובה).

אני לא יכול שלא לדגיש כמה חשובה היא איכות העבודה.

אני אישית מאוד התרשמתי מהעבודה הטובה שהם עשו בניקוי האיזורים לפני ההרכבה, כולל שימוש במכשיר ייעודי כדי להגיע לאיזורים קשים לגישה (לא אפרט מה - כל הזכויות שמורות :wink:). ממש עבודה פדנטית - אני לא בטוח שכל מוסך היה טורח כפי שהם טרחו. נקודה נוספת למוסך רון :idea:

פורסם
אני מניח שזה לא יגמר בהכרבת טרמוסטט.

אפשר לשאר, שבעת הרכבת מנוע הטרמוסטט היה במקומו.

המכונאי בנסיעת המבחן הראשונה ראה שהמנוע מתחמם, וביטל את הטרמוסטט.

הרכבת הטרמוסטט תגרום ככל הנראה להתחממות הרכב, ויהיה צורך לטפך במערכת קירור. אולי, בעצם זו הייתה הסיבה להרס המנוע הקודם.

שבת שלום בוקי

הרכב עובד עגול ושקט מאוד וללא כל דבר המעיד על בעיה כל שהי , השמן נקי ממים ולהפך בכל אופן אני אנסע מחר לבאר שבע ואתקין תרמוסטט חדש ויעדכן אתכם.

בברכת שבת שלום ושבוע טוב גילי :wink:

• תוכן חדש...