Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכל המומחים.

ברשותי 308 בת 3 שנים.

מערכת החימום לא עובדת . אני קופא מקור בבוקר ובלילה. נוסע עטוף עם מעיל וכובע .

גם כשהמנוע חם , והבורר במצב סירקולציה פנימית ( אויר בא מתוך הרכב) יוצא אויר קר עד פושר.

במוסך ( מורשה ומוסמך - למען הסר ספק) לא יודעים .

טילפנו לתמיכה הטכנית והם אמרו לבדוק סירקולציה פנימית - שזה כמובן שעשיתי.

המערכת לא פשוטה - יש אפשרות לבחור חום לכל צד - בקרת אקלים מפוצלת.

האם זה חיישן ?

כיצד העסק עובד ? הרי יש בקר טמפ' ?

האם חיבור למחשב יכול לגלות ?

מכירים מוסך שיודע לטפל ?

תודה לכל פונים .

אמיר

פורסם

האם החימום עבד לפני כן ?

אם לא יכול להיות שהרדיאטור של החימום נזל\ דלף ולכן הוחלט לגשר אוטו ושמו צינור במקומו ולכן הוא לא מחמם.

אם עבד בעבר יכול להיות בעיית חיישן או המדף שמעביר מחום לקור.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מוזר דווקא המזגנים של פיג'ו מחזיקים הרבה מאוד.

אצלי לא נגעו בשום חלק בו בחיים מ99', ועובד יותר חזק מהמזגן בבית שלי.

אין לך כבר אחריות, לך למוסך מומלץ המתעסק עם מזגנים.

פורסם

אך הצרפתים האלו כל כך מסובכים יש בעיייה גדולה מאוד עם רכבים צרפתיים בארץ הם דווקא רכבים טובים הבעייה שבארץ אין לאף אחד מושג איך מטפליםבהם !! יכול להיות רדיאטור חימום פנימי סתום לך לבעל מקצוע שמתמחה במזגנים אם אתה באיזור הצפון אני ממליץ על וואליד מזגנים לך למישהוא טוב אל תיתן לסתם טירון לגעת לך ברכב אתה לא תצא מזה !! כולי תקווה שתצא מזה כמה שיותר מהר ועם נזק (בכיס) מינימאלי.... תעדכן מה קורה איתך !

פורסם

צודק מאוד, לא יודעים לגעת בהם.

דווקא שללתי את זה שהרדיאטור חימום פנימי סתום, רכב חדש שלא עבר הרבה, אצלי מ99' טפו3X הכל חי ונושם ומרביץ, וברכב השני נסתם הרדיאטור לפני 4 שנים נראלי, אבל אין כוח לתקן. (לא צריך חימום שגרים בדרום, מעדיף לשתות כוס קפה ולחזור בשלום, החימום הזה מסוכן.)

פורסם

במוסך ( מורשה ומוסמך - למען הסר ספק) לא יודעים .

אין דבר כזה !

מוסך מורשה יבואן מחזיק בכל המידע הרלוונטי לבדיקה של מערכות כאלה. מערכות כאלה הן לא מסובכות וכל איש דיאגנוסטיקה עם תעודת טכנאי מומחה ברשת "אוכל" כאלה דברים בלי מלח.

באיזה מוסך היית שאמרו לך "לא יודעים" ?

אני בטוח שבשרודר מאוד "ישמחו" לשמוע על המוסך הזה ולעשות ממנו מטעמים לשבת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום אמיר

גם לי יש את אותה הבעייה ועד אכשיו פירקו לי את האוטו אך לא מצאו את הבעייה , איך זה ניגמר אצליך?????

• תוכן חדש...