Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נראה לי שאפשר לעשות משהו עם זה.

זה כמו במחשבים, שאם אתה לא מתקין ופותח את המחשב בחנות, אלה לבד או אצל טכנאי "חאפר", אין אחריות. (שמעתי על חברה ששמה מדבקות במארזים).

מצד אחד הם צודקים, יבוא אחד חאפר, יגרום לקצר ומשם למוות של מחשב, ואז אתה תבוא אליהם ותרצה שהם יתנו אחריות.

הם צודקים, שיש להם מתקינים "מורשים", והם "מוסמכים" לעשות את העבודה.

מצד שני הם לא בסדר, הם מכריחים אותך לקנות את האביזרים בחנות שהם רוצים שתקנה בה.

לדעתי הבסיס שלהם חזק יותר.

בתאכלס, לא צריך את כל זה, ה' נתן לך שתי מראות ושתי עיניים, תתחיל ללמוד לחנות.

לא נראלי הגיוני ונורמלי לשלם יותר מ80 שקל על החיישנים הללו (בDX הם עולים בערך ככה.)

הבעיה הגדולה ביותר היא שגם אי אפשר להתקין דיבורית מחנות אחרת.

(יש לי שתיים, אחת בכל רכב, ועוד שובר לעוד דיבורית שאין לי מה לעשות איתו בינתיים. דיבורית מוטורולה מצויינת במחיר 500 שח)

פורסם

הם לא יכולים להסיר את האחריות כל עוד ביצעת פעולה שהתבצעה ע"י מכונאי מוסמך מוסך רכב מורשה וכדומה.

וגם אם יש בעיה חובת ההוכחה היא עליהם.

פורסם

על בסיס מה אתה אומר שהם לא יכולים להסיר את האחריות?

כי הטכנאי מורשה? הצדק עמך אבל לדעתי החוק לא.

בכל אופן, נקודה מעניינת לבדוק היא מה קורה אם מישהו מסרב לחתום על מסמך קבלת רכב בגלל הסעיף.

הרי לפני ההזמנה אף אחד לא התנה את ההזמנה בסעיפים הכתובים במסמך שאתה "מחויב" לחתום עליו לאחר ההזמנה.

אין פה איזה עו"ד?

פורסם

לגבי התניית שרות בשרות - ממתי יבואן רכב הוא תאגיד בנקאי?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לגבי התניית שרות בשרות - ממתי יבואן רכב הוא תאגיד בנקאי?

זה לא רק נוגע לתאגידים בנקאיים אלא לעוד גופים, חברות סלולריות למשל. לא יודע אם זה כולל יבואני רכב ואולי יש חוק אחר אבל דומה שיכול להתאים.

פורסם

יש פה איזה בעייתיות, את הרוכש המקורי הם מחתימים על איזה צאעטל'ה אבל אם אני רוכש את הרכב בן חודשיים, עדיין עם אחריות, אני לא חתום על כלום ומותר לי להתקין מה שאני רוצה, איפה שאני רוצה ואין שום מגבלה על האחריות?

לעניות דעתי הבילתי משפטית בעליל, איפה ואיפה שכזאת לא תעמוד במבחן בית המשפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הנושא מעניין, ובאמת אולי אנסה לדבר עם חבר עורך דין, הרי אפ אחד לא התנה לנו את קבלת הרכב לאחר חתימה על מסמך כלשהו, מה קורה אם אסרב לחתום? לא ימסרו לי את הרכב? ומה על הכסף ששילמתי?

פורסם
שאלה, אם לא תחתום על הטופס, האם לא ימסרו לך את האוטו ששולם והועבר הבעלות עליו ?? לא נראה לי, , מצידי שיקחו את האוטו ויחזירו את הכסף, מדובר על סעיף מקפח שאיננו עומד עם שום זכות ליבואן להוריד אחריות על האוטו כל עוד הדבר לא נעשה בזדון ווההתקנה נעשתה במקום מסודר, ומחר תתקין דיבורית ברכב ואחרי שבוע ילך הגיר, יגידו בגלל שהתקנת דיבורית אין אחריות.??

קשקוש..

זה בדיוק מה שקרה לחבר שלי עם רכב (לא של צ'מפיון, לא חשוב שמות, דווקא יבואן מאוד מוערך וגדול בישראל) שהלך להוסיף פונקציה למולטימדיה שקיבל עם הרכב, מהספק המקומי של המולטימדיה ונהיה לו רעשים עכשיו לא ברורים. חשבו במוסך שהלך מנוע עד שהוא אמר להם שעשו לו התקנה במערכת ואז הם שלחו אותו לשם מיד שיורידו את זה.

ליבואן יש זכות להחליט מה ומי יכולים להוסיף אלמנטים ברכב. המכוניות של היום זה לא ערימה של צינורות ברזל וארבע גלגלים של שנות החמישים אלא יחידה מורכבת ומשוכללת שכל נגיעה לא נכונה יכולה לדפוק את כל המערכת. הדרישה של צ'מפיון נשמעת מאוד הגיונית ולפי דעתי גם לגיטימית ואני מניח שהם קיבלו יעוץ משפטי נרחב ומלומד לפני שהמכתב הזה הודפס. זה חברת ענק ולא איזה חניון חאפר שכותב בשלט מקרטון בכתב יחד שהנהלת החניון (עלק) אינה אחראית על הרכוש.

פורסם
זה בדיוק מה שקרה לחבר שלי עם רכב (לא של צ'מפיון, לא חשוב שמות, דווקא יבואן מאוד מוערך וגדול בישראל) שהלך להוסיף פונקציה למולטימדיה שקיבל עם הרכב, מהספק המקומי של המולטימדיה ונהיה לו רעשים עכשיו לא ברורים. חשבו במוסך שהלך מנוע עד שהוא אמר להם שעשו לו התקנה במערכת ואז הם שלחו אותו לשם מיד שיורידו את זה.

ליבואן יש זכות להחליט מה ומי יכולים להוסיף אלמנטים ברכב. המכוניות של היום זה לא ערימה של צינורות ברזל וארבע גלגלים של שנות החמישים אלא יחידה מורכבת ומשוכללת שכל נגיעה לא נכונה יכולה לדפוק את כל המערכת. הדרישה של צ'מפיון נשמעת מאוד הגיונית ולפי דעתי גם לגיטימית ואני מניח שהם קיבלו יעוץ משפטי נרחב ומלומד לפני שהמכתב הזה הודפס. זה חברת ענק ולא איזה חניון חאפר שכותב בשלט מקרטון בכתב יחד שהנהלת החניון (עלק) אינה אחראית על הרכוש.

אתה צריך להבדיל בין מאכר לבין מתקין מורשה. כל עוד אתה לא משחק עמם מחשב הרכב ומתקין את המערכת בחיוט. מסודר, קרי יש רכבים שיש בהם הכנה לחיוט לדיבורית או החלפה של רדיו, אין שום סיבה בעולם מדוע לא תהיה אחריות.ואין שום סיבה להתקין אצל מתקין א ולא מתקין ב.

פורסם

חיים ,

האם זה לא נראה לך הגיוני שיבואן ימנע מכל מתקין אשר אולי לא מכיר את הרכב שהוא עובד עליו במאה אחוז (למרות שהוא התקין 10000 רכבים ) לבצע התקנות והתחברות לצמות חשמל וכד' ללא פיקוח של החברה המייבאת וזאת כי הרכב באחריות לתקופה מסוימת ???

לגבי חיישנים ב150 ש"ח מאוטודיפו או 90000 ש"ח ברדיו מילאנו או קלאס איי אז שווה לבדוק מה רמות האיכות של כל מוצר וכן כמות התקלות של כל מוצר .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

בכלל לא נשמע לי מה שאתה טוען, המצב אמור להיות שכל אחד יכול להתקין מה שהוא רוצה, איפה שהוא רוצה באיזה רמה ובאיזה איכות שהוא רוצה.

במידה ותתגלה תקלה כל שהיא אשר קשורה להתקנה, ברור שאין אחריות על התקלה הספציפית הזאת אבל לשלול אחריות על כל מערכות הרכב בגלל שמישהוא התקין חיישני רוורס או וו גרירה זה מגוחך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...