Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי לא צריך להפסיק את המרוצים הבלתי חוקיים עד שיעבור החוק בכנסת משום שכמו כל דבר החוק נוצר כתוצאה מצורך שעלה בארץ שהתבטא במרוצים הנ"ל , המרוצים הם אלה שדחפו את הממשלה והראו לה שבאמת יש צורך בחוק , שיש ציבור בארץ שמעוניין בחוק מוטורי מוסדר אחרת הם פשוט יתקיימו כמו עכשיו במחתרת ללא שליטה ממשלתית , נכון המשטרה יכולה לנסות לאכוף אבל אין 100% הצלחה והם יתקיימו בכל מקרה ,ואם המרוצים הבלתי חוקיים יפסקו אולי תהיה נטיה לחשוב שאין כבר התעניינות כמו פעם במרוצים ואין צורך בחוק כזה , כמו כן מי הבטיח שהחוק שיעבור בארץ יהיה לשביעות רצוננו , שהמיסים יורדו למען יבוא כלים תחרותיים יותר שאנשים בעלי ידע וניסיון בתחום יהיו אלו שיקבלו את ההחלטות ולא אנשים שהתמנו בגלל מינויים פוליטיים ועוד ועוד .

מהסיבות הנ"ל לפי דעתי עד שהחוק לא יעבור ודברים יהיו יותר ברורים לא צריך ואף אסור להפסיק את המרוצים הבלתי חוקיים .

וחוץ מזה למה לקטוע את ההנאה של מי שמתחרה כעת :?: מי יודע עוד כמה זמן יקח עד שהחוק יעבור סופית (עבר בלילה קריאה ראשונה ) ויוסדר.

פורסם

דעה נאה,

בתור מישהו ש"מת לרישיון".

אולי כדאי שתחליף את שם המשתמש. בעולם הדו"גים לשים מילות אובדן בשם זה לא כל כך בריא.

מה עם ציות לחוק?

מה עם הקנסות/החרמות ושאר התוצאות שהרוכבים עלולים (אם כי סיכוי נמוך) להיתקל בהן?

:idea:

סתם נק' למחשבה, אני די מסכים איתך (לגבי העניין של יצירת הביקוש מקרב העם)

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם
[][quote

:

אפילו בכבישים, בתחבורה ובכול הקשור לזה הם לא "מתעניינים", גורם המוות מס' אחד בארץ הוא תאונות דרכים, יותר מפיגועים, שתבינו! ובזה הם לא משקיעים... מי שראה את התוכנית חרום של חיים אכט מבין אותי...

עצה בחינם?

על תצטט כאן את חיים הכט.

עצה לך... עדיף שתמשיך בהודעות ה"קשקשן" שלך...

לא צטטתי אותו, זה המצב היום... קשה להאמין?! תאמין!

הסר דאגה מלבך:

כל עוד אתה ושאר ילדי החופש הגדול כאן - יהו עוד הרבה הודעות "קשקשן"... :lol:

ילדי חופש גדול אהה... תמיד עם אמרת זילזול...

רק משהו אחד יש לי אליך, במה אני שונה ממך חוץ מהגיל? (אני לא יודע בן כמה אתה, אבל אתה כנראה 20+)...

תענה לי על זה, ותראה שאנחנו לא שונים בכלל... כי אתה ממש לא מכיר אותי... ממש לא. :D

זה לא משהו אישי נגדך.בכל חופש גדול הפורומים המוטוריים מוצפים בגל של תיכוניסטים משועממים שמגלים את הרשת.רואים את זה כאן.רואים את זה בפרדס.אני רואה את זה בפורום של מועדון החמש.תיכוניסטים משועממים שמציפים את הפורומים בשאלות (שבקצת דפדוף היו מוצאים עליהם תשובות) ובתשובות לא מקצועיות ומטופשות.לי,כמו לגולשים הקבועים כאן זה מפריע.תעשה בעצמך חיפוש לאחור ותראה כמה התייחסויות לנושא היו כאן לאחרונה.חלק מהוותיקים מגיבים בהודעות מתקנות,חלק ,שכבר איבדו את הסבלנות,מגיבים ב"קשקשן" וחלק אחר,שזה הקטע היותר מעציב,פשוט מפסיק להכנס לפורום.

ולצערי אני גם 30+,אבל זה בכלל לא העניין.במקום לקרוא וללמוד אתם מתעקשים לנסות ללמד.חבל.

אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון אלי...

כי ההגדרה שנתת פה לא נכונה כלפי כלל, אני לא שואל שאלות סתמיות (אם אני שואל בכלל, מתי שאלתי משהו בפורום לאחורנה), אני לא מציף את הפורום בהודעות שטויות אם בכלל, והכי חשוב! שאם אני שואל משהו או עושנ על משהו, אני יודע על מה אני מדבר...

זה שאתה עושה הכללה של כולם, זה לא אומר שאתה צריך "לקטול" אותי בתגובות שאני רושם, כי אני אכן מסכים איתך ועם אחרים שיש "ילדי חופש גדול" בפורום הזה ולא מעט, שמציפים אותו בשטויות ושאלות סתמיות שהיו עלהן תשובות דף לפני כך...

אז בבקשה, תחשוב לפני שאתה רושם ומכליל אותי ואחרים... :idea:

טוב,זה הולך להיות ארוך אבל כל המציל נפש אחת כאילו הציל פורום פולגז שלם...

כתבת,אורגלס,ש"אם אני שואל משהו או עונה על משהו,אני יודע על מה אני מדבר...".ובכן,ידידי,בא נבדוק זאת:

24/05/04 אתה רשמת:

"אם בכנסת היה יושב לפחות ח"כ אחד בעל מושג בנהיגה או אופנוען ,אני חושב שאת מצוקת התאונות היה אפשר לפתור .

אתם שואלים איך?

כי היה יותר קל להריץ את העניין של ספורט מוטורי חוקי בארץ וככה אופנוענים לא היות בוחרים לבדוק את הכלי שלהם בכביש ציבורי."

יש את עומר שרון על ב.מ.וו,את צ'יטה על מוטוגוצי והרלי,את מאיר שטרית.

ב-19/06 niRMX רשם:

"אם אתה חם על משהו עצבני תבדוק את הבנדיט 400..

כאילו יש רק ישנים אני חושב עד 97 .. ורובם מזויינים..

אבל ראיתי דווקא כמה ששיפצו אותם והם במצב ממש ממש טוב..

והם משאירים את ה-GPZ הרבה הרבה מאחור.."

אני בתגובה רשמתי: "קשקשן".

כרובי בתגובה רשם: "בולשיט."

"אתה בתגובה אלי רשמת: "אז כולם קשקשנים?

ואתה"?

כרובי השיב לך:" מה הבעיה Orgulad? הוא לא היחיד שהגדיר את דבריו של niRMX כשטויות.

אני מקווה שאתה לא מחזיק בדיעה דומה כשל niRMX..."

ואתה ענית: "לא, בכלל לא...

אתה לא הבנת את התגובה שלי, התכוונתי שהוא עונה לכולם כבר 4-5 תגובות במילה פשוטה "קשקשן"... אבל למה? מה קשקשן? תסביר? משהו???"

אז הנה אני מסביר לך עכשיו: "niRMX קשקש וכן רשמתי לו קשקשן...

ב-30/06 gRtuRbo רשם שטויות בפורום וגולשים נכנסו בו.

אתה בתגובה רשמת: "אנשים, באמת!!! אני לא מבין אתכם... למה אתם מגיבים ככה... הוא טעה, הוא חשב שזה ככה... קורה!! מספיק להגיב ככה לטעויות של אחרים, במקום זה אתם צריכים להסביר לו כדי שילמד מהטעויות שלו, שדרך אגב זאת הדרך הטובה ביותר לדעתי...

מספיק כבר עם הגישה הזו שלכם... מישהו לא יודע תעזרו לו, זוהי מטרת הפורום, ללמד וללמוד, לא כך?

או שאני טועה ותכנסו בי גם?"

התגובה שלך מראה אי שליטה בחוק הכי בסיסי בפורום-אם אתה לא יודע על תענה!

ב-28/06 gRtuRbo שוב מקשקש.הפעם בקשר ליבואן להסקוורנה.

כרובי רושם : "אני מתאפק"...

אני רושם כהרגלי בקודש: "קשקשן".

MAX D מציע לכרובי אלת בייסבול...

ורק אתה כרגיל לא מבין את פשר העניין: "עוד הפעם התחלת עם זה... או שהמשכת עם זה...

מספיק כבר, ככה אתה עונה לתגובה בפורום... זאת הודעה 5-6 שלך שאתה רושם "קשקשן" בלי שום סיבה, אתה צודק, הוא באמת אמר דברים לא נכונים והוא מודע לזה...

אבל למה עוד הפעם "קשקשן"?!

MAX D עונה לשאלתך : "למה לא?"

וכרובי,כבוד הקיסר תורם לך תגובה "מנהלית": orgulas, שים לב שדעתו של אהוד מייצגת לרוב את דעת הנהלת הפורום הנ"ל (אולי לא באופן כל כך ישיר ובוטה, אבל בהחלט באופן מתומצת). תפסיק להגן על צעירי הפורום, שהוכיחו כבר עור של פיל בשמיעת ביקורת משאר הגולשים (והתעלמות, כרגיל, מאותה ביקורת) - ותנסה אולי להכניס קצת סדר, כמו שאתה מנסה לעשות בשאר האשכולות, אצל הצעירים.

זה עדיין לא גורם לך להבין והדיון המיותר נמשך...

ולסיום סיומת אתייחס לדברים שרשמת בהודעה הזאת:

"אני מאוד מקווה שאתה לא מתכוון אלי...

כי ההגדרה שנתת פה לא נכונה כלפי כלל, אני לא שואל שאלות סתמיות (אם אני שואל בכלל, מתי שאלתי משהו בפורום לאחורנה), אני לא מציף את הפורום בהודעות שטויות אם בכלל, והכי חשוב! שאם אני שואל משהו או עושנ על משהו, אני יודע על מה אני מדבר..."

ברשותך נעבור סעיף סעיף:

"אני יודע על מה אני מדבר"-מסתבר שממש לא תמיד.(ראה למעלה הוכחות).

"מתי שאלתי משהו בפורום?"-התקשתי לספור.עשרות שרשורים כבר הספקת לפתוח.

"אני לא מציף את הפורום..."- הצטרפת עלינו (ברוך הבא) ב-15/05/04.מאז הספקת לפרסם 178 תגובות.178 תגובות בקצת יותר מחודש וחצי.אתה מוזמן לבדוק את היחס זמן/תגובה של כל חבר פורום אחר,כולל שלי.

אורגולס-הסיבה שאני משקיע כל כך הרבה זמן בדיון הזה איתך היא פשוטה:יש כאן מספר גולשים שאכפת להם מהפורום הזה והם לא יתנו שהוא ירד לאשפתות.חלק חריפים כמוני וכמו הטיגר,חלק רומזים בעדינות כמו הכרוב.עדיין,לדעתי הגיע הזמן שתעשה בדק בית אצלך.

אני למשל,בתור בדק בית,מתכוון להפסיק לכתוב "קשקשן" ולכתוב במקום זה: "קשקשן.התשובה הנכונה היא...".

כששני אנשים אומרים לך שאתה שיכור-על תנהג.כששני גולשים אומרים לך להפסיק להציף ולקשקש-תעשה בדק בית עם עצמך.

חופש גדול נעים (גם לי).אהוד

פורסם

מסכים עם אהוד, רק תיקון קטן.

המשפט הנכון אומר:

כששמונה אנשים אומרים לך שאתה שיכור, לך לישון!

פורסם

אתה יודע מה?! אתה הקשקשן פה...

פשוט קראתי ונדהמתי, איך בן-אדם יכול להגיע לשפל כזה...

אז ככה, יש לי הרבה מה להגיד לך בקשר לזה, אבל כמו ששמת לב אנחנו כבר הורסים את הדיון בשירשור אישי...

אתה מחפש שטויות, הרבה שטויות כדי להאשים אותי בהם... נכון, אני מחובר חודש וחצי וכול התגובות שלי ולפחות רובן היו בעלות ערך כול שהו... אני מצטער עם הגבתי מתי שצריך, באמת סליחה אדון אהוד (כבודו אם יורשה לי)...

אם תבדוק טוב טוב טוב טוב... אבל ממש טוב, תראה שפתחתי רק שני דיונים! שניים בלבד! ממה שזכור לי, אלה אם כן תזכיר לי אחרת... שנהם היו עניינים ביותר... בקשר לביטוחים והם עזרו לעוד הרבה שרצו לשאול את אותם השאלות (בשביל זה הפורום, לא כך?), ואחרי פתיחת הדיון הם שלחו לי ה"פ, ובה "טוב שפתחת את הדיון הזה, עזר לי מאוד, מה שרציתי לרשום" וכו'... שניים עשו את זה... אז בבבקשה ממך, אל תדבר סתם אם אתה לא מבין (זה מה שאתה אומר לא? וזה לא חוק בפורום?)

בקיצור, לי אין כוח ל"ריב" איתך כבר, אם אתה רוצה להמשיך את זה בה"פ אין בעיה... אתה בסוף תבין אותי כמו שצריך, בלי טעויות...

סוף שבוע נעים לכולם (אני באילת... קצת שקט... :wink: )

כך אמר שדרן החדשות...

"שלושה נערים נעצרו בגין סחר בסמים, שלושתם משכונת התקווה" :-o

פיגו ג'ט פורס למכירה, פרטים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=75833

פורסם

המשפט הנכון אומר:

למה מסכים, כי הוא וותיק ממני? איי איי... :roll:

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

המשפט הנכון אומר:

לא. לא כי הוא ותיק ממך.

פשוט כי אתה לא מפסיק לזיין את השכל!

די לקשקשנים!!

פורסם

המשפט הנכון אומר:

לא. לא כי הוא ותיק ממך.

פשוט כי אתה לא מפסיק לזיין את השכל!

די לקשקשנים!!

לזיין? מה כבר אמרתי...

אני לא מבין אתכם... אתם רוצים להשאר רק וותיקי הפורום פה?! אם כן, אין בעיה, דבר עם אדון כרובי והוא כבר יסדר מחיקה כללית של כול המשתמשים החדשים ומתחת לגיל 25+...

אם הוא צריך עזרה, אני אעזור לו... :x

כך אמר שדרן החדשות...

פורסם

טוב, אם אפשר בוא נחזור לנושא שבשבילו נפתח דיון זה...

אז מי שכבר הספיק לראות, או שעדיין לא... http://www.motobike.co.il/motobike/news/news.asp?id=1918

אלו החוקים שעברו בכנסת בנתיים, ואם כמו שאומרים אכן יתקיים... אנחנו צפויים לתחרויות בוציות, בכבישים ובשטח עוד בחודשים הקרובים...

מקווה לטובת העניין! :wink:

כך אמר שדרן החדשות...

• תוכן חדש...