Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שמצאתי רק צימר אחד במרכז, החלטתי לחפש משהו קצת יותר צפוני.

חשוב שיהיה מפואר - מה שנקרא סוויטה במושגים של הצימרים האיכותיים.

ג'קוזי גדול, LCD, קולנוע בייתי, שוקולדים, יין\שמפניה, פירות, ואם אפשר - נוף יפה, במיוחד אם זה נוף שרואים דרך הג'קוזי וכמובן ארוחת בוקר!

בגלל לחץ של עבודה אני יכול להרשות לעצמי רק לילה אחד - לצאת בחמישי בבוקר\צהריים ולחזור עד שישי ב-15:00 לת"א.

הדבר הכי טוב שמצאתי כרגע זה סוויטה בבצרה, אבל לא נראה לי שיש שם נוף נורמלי, פשוט זה מרחק 20 דקות מת"א, ואני לא אצטרך לנסוע בלחץ בהלוך חזור בגלל נסיעה של שעה וחצי-שעתיים לצפון.

מישהו מכיר צימר\סוויטה מפואר, שעומד בדרישות הנ"ל, בצפון הקרוב ? (עד שעה נסיעה מת"א)

תודה מראש.

פורסם

הוא ביקש צימר של שעה נסיעה מת"א, חד נס טיפה יותר משעה נסיעה :)

אבל חד נס זה מקום מדהים!!!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נוח בתובר באמת אחלה של מקום, אני מכיר את הצימרים האלו כבר שנים (נוחי לקוח שלי) ובאמת גם אדם מדהים וגם צימרים מצויינים.

אם אתה מחפש צימרים עפ נוף ממש עוצר נשימה אתה צריך לעלות יותר צפונה, אני מכיר המון המון צימרים בצפון רובם לקוחות שלי ואשמח לכוון אותך למה שהכי מתאים, אם זה עד צומת גולני אז נח בתבור מומלץ מאוד!

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
אם כבר כפר תבור, ממליץ על "ספא בחצר". אישתי ואני היינו שם לפני כשנה וחצי ונהנינו מאוד.

לא אוהב את העיצוב הזה.

נראה חורני מדי.

חדר אחד מעוצב חצי אבנים - חצי קירות, חדר שני מעוצב כמו מטבח של דירת סטודנטים, ומבחוץ זה נראה כמו בית מלון.

אני אוהב שנכנסים לצימר והוא משדר יוקרה, שאתה מרגיש שאתה מינימום במקום 5 כוכבים.

לפי התמונות אפילו אין טלוויזיה מול הג'קוזי, וחלק מהחוויה מתפספסת..אני בחרתי בסוף את "מקום בטבע" בבצרה.

המקום היה מדהים, נראה ממש כמו בתמונות, וממש ענה על הציפיות, במיוחד על היוקרה והפינוק:

http://www.makombateva.co.il/

רק הפריע לי קצת שהפריט הכי חשוב בחדר- הדיוידי עשה רעשים כשניגנו ממנו סרט, וכשפניתי להנהלה הם אמרו "זה פעם ראשונה שאנחנו רואים את זה"

מאחר ואני איש סאונד מצאתי את הבעיה, אבל לזוג אחר זה יכל לפגוע בחוויה.

לא כיף לראות סרט (שזה בערך רוב מה שיש לך לעשות בצימר חוץ מסקס) כשלאורך כל הסרט אתה שומע טזזזזזזזז...

פורסם

יש צימר שכזה (עם כל מה שפותח השרשור כתב) שיש לו נוף לים? ולא, לא בית מלון! :oops::shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יש צימר שכזה (עם כל מה שפותח השרשור כתב) שיש לו נוף לים? ולא, לא בית מלון! :oops::shock:

תלוי כמה רחוק אתה מוכן לנסוע.

יש עשרות צימרים סובבי כינרת, מה יותר טוב מזה?

פורסם

המרחק לא קובע אצלי. האיכות - בהחלט כן. יש משהו עם נוף לים התיכון? תודה!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה מחפש צימר עם נוף לים ואולי גם לגלוש קצת אם בקטע.. אז יש לך מקום מדהים וגם לא הכי מוכר שנקרא "מקום על הים" הוא נמצא בנחשולים ממש על הים ונותן חוויה אחרת לגמרי, לא מכיר שום מקום שאפילו מתקרב אליו ! http://my.weekend.co.il/%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D_%D7%A2%D7%9C_%D7%94%D7%99%D7%9D/

• תוכן חדש...