Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הטסט, הלכתי למוסך הקרוב לביתי כדי להוציא אישור בלמים.

המוסכניק בדק הבלמים אמר שהם בסדר גמור

על הדרך, הוא הרגיש חופש בצירייה של גלגל ימין, וגם אטם כזה שנמצא על ציר הגה שמאל שהיה יבש והשפריץ ממנו גריז.

נתתי לו להמשיך ולטפל בבעיות שמצא.

נסעתי מהמוסך וראיתי שההגה כאשר הוא נמצא במצב אמצעי האוטו נוסע הצידה.

חזרתי למוסך והוא פשוט פתח את המכסה של ההגה וכיוון אותו וכך נפתרה הבעייה הזו (לא יודכ אם העובדה הזו שייכת לבעייה האמיתית)

הבעייה היא: ההגה ניהיה מאוד רגיש (אפשר להגיד חופש בהגה) בזוויות הגה הקטנות.

ההרגשה מאז היא שאין שליטה על הרכב, וכל מהמורה קטנה בכביש או רעידה קטנה ביד מזיזה את הרכב.

בהתחלה חשבתי שאולי זה מראה שההיגוי טוב יותר בגלל הטיפול.

אבל האמת שזה פשוט מרגיש מפחיד ליסוע ככה

תודה רבה, יוני

פורסם

לא ברור לי מדוע הוא נגע בתיבת ההגה? לאחר שהוא החליף לך את האטם שעליו אתה מדבר שככל הניראה זו הגרמושקה (גומיית) הגה הוא היה צריך לכוון את הפרונט כמו שהיה לפני שהסיר את הגומיה וזה כניראה מה שהוא לא עשה בעיקבות הפזיזות והחאפריות. ככל הניראה בגלל שהוא נגע בתוך תיבת ההגה הוא ביטל את החופש הקטן מאוד ש חייב שיהיה על מנת שלא יורגש מה שאתה מרגיש כרגע שזה זיגזג בכל קפיצה קטנה. חזור אליו ודרוש תיקון הולם ונכון לבעיה שזה כמובן כיוון של הפרונט ללא כל תשלום נוסף.

פורסם

אתה יכול בבקשה לפרט...

אני רוצה להבין קצת מה קרה לפני שאחזור למוסך שטיפל בי

הוא לא החליף רק את הגרמושקה.

הוא החליף גם צירייה

פורסם

הציריה פחות רלוונטית. יש צורך בביצוע כוון התכנסות וכבר עדיף לגשת למכון פרונט לביצוע כוון מקצועי יותר והבעיה תעלם. .

פורסם

אין קשר להחלפת הציריה. הגרמושקה יושבת על מוט הקישור ממוט ההגה לכיוון הגלגל. הוא הוציא אותה והלביש חדשה ע"י הורדת תפוח ההגה. כאשר מחזירים תפוח זה חייבים לדייק ופה ככל הניראה הוא קצת לא דייק.

פורסם

אני מבין שאתם מצביעים על כוון פרונט כפתרון לבעייה.

תודה רבה על העזרה!

רק שאלה בנוסף:

איני מבין במערכות היגוי

מדוע נגרמה לי העייה הנ"ל?

מה עושים בכיוון פרונט?

מה העלות של זה?

אני מיתכוון לגשת מחר על הבוקר לטסט, האם צריך לטפל בזה לפני?

האם ללכת למכון פרונט, או שלחזור אליו ולדרוש שיטפל בזה?(נראה שהוא בעל מקצוע טוב-מוסך כללי מורשה)

פורסם

פתחו חלק במערכת ההגוי ולא החזירו למקום, המוסך שביצע את הכוון היה צריך לבצע כוון התכנסות לאחר ההרכבה.

עלות בדיקת פרונט היא בין 200-350 ש"ח.

טפל בזה לפני הטסט כי נושא זה נבדק וסביר להניח שתכשל על זה .

פורסם

האם ללכת אל המוסך ולדרוש שהוא יטפל בזה?

בסוף זה קרה בעקבות מה שהוא עשה?

האם יש לו את הציוד/ הידע לבצע זאת (בהנחה שזה מוסך "רגיל")?

פורסם

בנוסף לשאלותי בהודעה למעלה אני מוסיף:

מדוע כיוון פרונט יבטל את "החופש" שנוצר בזוויות היגוי הקטנות(2-3 מעלות, לכל צד, הרגשה של "מרגרינה")

והאם ראוי לחזור למוסך שטיפל בי ולבקשב שיסדר את זה?

• תוכן חדש...