Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הבוקר נסעתי לעבודה והכל כרגיל.

אחהצ כשחזרתי הבייתה, היה ריח חריף ביותר ברכב, מעיין ריח של בקליט שרוף..או משהו דומה.

עצרתי בצד וניסיתי לראות מהיכן הריח, פתחתי מכסה מנוע, ואכן הריח מהיכן שהוא שם, אני חושב שמאיזור הפנסים הקדמיים, שניהם, אך איני בטוח ב- 100% .

מיששתי חוטים/צינורות לראות אם יש משהו חם, חוט/מגע חם, אך לא מצאתי, וגם לא הבחנתי בעשן או דומה.

יש למישהו רעיון?

מדובר בוולוו S80 2003, אוטו שמור, ללא בעיות.

תודה.

פורסם

נישמע בעיה שיש להתייחס אליה בכובד ראש. בדוק אם קיים חוסר בשמן מנוע יש סיכוי ששמן נוגע איפה שהוא ומהחום הוא פשוט ממיס אותו. כמו כן הייתי שוב עובר על כל החייווטים מתחת למיכסה המנוע ומביט גם לכיוון מערכת הפליטה בעיקר בצד המתחבר לראש המנוע.

פורסם

קמתי מוקדם ובאור ראשון בדקתי את תא המנוע,לאחר רבע שעה של חיפוש בתא המנוע, גיליתי לבסוף, לצערי הרב,

שחתול צעיר [בן 6-7 חודשים להערכתי], נכנס לתא המנוע להתחמם, ונדחק בתחתית, בין גוף המנוע למטה והמחיצה המפרידה

את תא הנוסעים מתא המנוע. המסכן פשוט נצלה למוות וזה הריח החרוך שהרחתי.

צבע הפרווה שלו היה חום-שחור, והוא היה דחוק לתחת לצינור אלומיניום של כניסת אויר למנוע, לכן לא הבחנתי בו בערב כשחזרתי מהעבודה, לא שאני בטוח שהיה בחיים כשהרגשתי בריח..

לקח לי כשעה לפנות את הפגר, אך עדיין נשארו חלקי פרווה ובשר דבוקים לצינור אלומיניום ולבלוק מנוע.

שאלתי- עם מה אני יכול לנקותם?

פורסם
..אחהצ כשחזרתי הבייתה, היה ריח חריף ביותר ברכב, מעיין ריח של בקליט שרוף..או משהו דומה.

...

..גיליתי לבסוף, לצערי הרב,

שחתול צעיר [בן 6-7 חודשים להערכתי], ....וזה הריח החרוך שהרחתי.

..

לא היית אמור להריח ריח של שיפודים?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...